Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרטיס מגנטי לכניסה לחניון, הבעיה היא שאני נוהג לסירוגין על שני רכבים וכמעט תמיד הכרטיס נמצא ברכב בו אני לא נמצא :(

איך ניתן לשכפל את הכרטיס המגנטי כך שיהיה לי כרטיס אחד בכל רכב ? (בכל מקרה, בכל רגע נתון רק רכב אחד יחנה בחניון ואני מניח שלא מדובר בשער חכם במיוחד מכיוון שמעבירים את הכרטיס רק בכניסה לחניון ואין מצלמות מספר או משהו בסגנון)

פורסם

ניסיתי לחפש בשבילך פתרון שמבוסס על טכנלוגיית ה-NFC שיש כמעט בכל סמארפטון כיום אבל לא מצאתי. בכל אופן אני חושב שזה אמור להיות הכיוון.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

באסה. זה יותר מסובך.

המכשור יקר, ומצריך תוכנה.

אם תמצא מישהו שיש לו כזה (בד"כ זייפני כרטיסי אשראי :-P), הוא משכפל לך ב30 שניות

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

זה אשכרה יעבוד על כרטיסי אשראי? אין להם איזשהו קוד הצפנה?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אין בחניון LPR?

במקום העבודה שלי יש לי כרטיס RFID (או מערכת קרבה דומה, לא נכנסתי לפרטים), אבל מספר הרכב מוזן למערכת, בדרך כלל הזיהוי נעשה בלי העברת כרטיס וכיון שיש לי שתי מכוניות המערכת מזהה את שתיהן, וגם "יודעת" שאם אחת נכנסה יש לדרוש כרטיס תשלום מהאחרת. אם יש LPR יהיה עליך לודא כי מספרי הרישוי של שתי המכוניות מוזנים למחשבי החניון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר בחניון פשוט ביותר, אין זיהוי רכב על פי מספר, אין NFC או RFID, אין העברת כרטיס ביציאה (יש דוקרנים), אין שומר, וגם אין אפשרות לשלם. שער החניון מבוסס רק על כרטיסים מגנטיים פשוטים כמו שהיו לפני עשור או שניים.

האם יש מקום שיודע לשכפל כרטיסים מגנטיים מהסוג הפשוט הזה ?

פורסם
זה אשכרה יעבוד על כרטיסי אשראי? אין להם איזשהו קוד הצפנה?

לא יצא לי לזייף כ"א :-P

אבל התוכנה יודעת למשוך את המידע מהכרטיס ולהעביר אותו לחדש.

אני מניח שגיהוץ רגיל יעבור, אבל גם מניח שלא יהיה אפשרי למשוך את מס' הכרטיס בצורה פשוטה.

זה מה שכל הזייפנים עושים עם השפתיים הכפולות בכספומטים.

בגלל זה בכל מדינה מערבית עברו לכרטיסים חכמים עם צ'יפ hid ועם הקשת קוד על מסופון קטן בכל קניה.

שוב, לא מתמצא בנבכי הטכנולוגיה, רק יודע שזה פשוט כמו להעתיק קסטה בטייפ דאבל...

ועכשיו נחזיר את השרשור למרטין, ולבעיות החניה של הדלוריאן שלו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שים את הכרטיס בארנק?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

Natco, משכפל ה-RFID שפרסמת הוא 125 KHZ. באיזה תדר עובדים בארץ (בהנחה והוא שונה)?

מה אומרים סוגי הכרטיסים במפרט? לדוג׳: EM4100 / T5577.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...