Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אינסייט שנת 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הונדה אינסייט שנת 2009 שאני מעוניין לקחת אבל באמת ממש לא מכיר את הרכב הזה

הוא חשמלי וצריכת הדלק שלו מעולה אמנם הוא לא מהיר אבל לפי מה שראיתי מאיץ יפה מאוד

הבעיה היחידה והדבר שממש מפריע לי זה שאנשים שנסעו איתו הוא פשוט מגיע ל 6000 סלד בערך נשאר קבוע

ופשוט לא מוריד לא מחליף הילוך עד שלא עוזבים לא את הגז והתגובה שלי לעניין היא מה נסגר איתו ?

ככה הרכב מתנהג ? לא אמור להיות לו הילוכים? הוא לא מחליף ?

אני אבקש לדעת חוות דעת מקיפה עליו ממישהו שהתנסה עם הרכב פה ..

כן קראתי איזה פרסום ישן של מישהו עברתי על הכל אבל אני מבקש לדעת חוות דעת מעוד אנשים .

קצת רקע על האוטו הוא היה מונית נהפך כבר לפרייבט והכל..

הוא נראה יפה חיצוני חסר לו כמה דברים - בקלית של הווינקר במראה ופנס ערפל מאחור בפגוש האחורי.

תודה מראש על המענה :)

פורסם

וואוו, אתה לא מוותר אה ?

אתה קרוב לוודאי מכניס ראש בריא למיטה חולה, **במיוחד** כשאין לך מספיק ידע כדי להבין מה עבר על הרכב ומה מצבו האמיתי.

אתה נעול על פנטזיה שמצאת את רכב החלומות שלך כי המחיר הוא פצצה, אבל אתה עלול להכנס לפצצת זמן מתקתקת ואת התוצאות אתה תגלה כשיהיה מאוחר מדי.

פורסם

מונית? עשה לעצמך טובה ותוותר. בנוסף הרכב לא באמת חסכוני. יש פורום ייעוץ ברכישת רכב. ממליץ לך לפתוח שם שאלה שבה אתה מסביר את הצרכים שלך והתקציב ויעזרו לך למצוא רכב מתאים.

שבוע טוב

פורסם

לא מצאת לך משהו יותר בעייתי ומבולגן לקחת?

זה באותה מידה שווה ערך ללקחת רכב ממגרש גרוטאות, חבל על הכסף שתזרוק עליו.

סל"ד תקוע על 6000?? מעניין מתי תעוף בוכנה לשמיים

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
וואוו, אתה לא מוותר אה ?

אתה קרוב לוודאי מכניס ראש בריא למיטה חולה, **במיוחד** כשאין לך מספיק ידע כדי להבין מה עבר על הרכב ומה מצבו האמיתי.

אתה נעול על פנטזיה שמצאת את רכב החלומות שלך כי המחיר הוא פצצה, אבל אתה עלול להכנס לפצצת זמן מתקתקת ואת התוצאות אתה תגלה כשיהיה מאוחר מדי.

מה לא מוותר תקשיב הרכב שנת 2009 היה מונית בעבר אני יבדוק כמה קילומטרים עבר

לא נעול על שום פנטזיות ושם כלום .. וזה לא פצצה מתקתקת בשביל זה בודקים את האוטו

אם הרכב לא עבר הרבה קילומטרים איפה פה הבעיה ?

ביקשתי חוות דעת תראה מה יצא ...

וואוו, אתה לא מוותר אה ?

אני לא מבין את התגובה שלך לעניין

עוד לא ביררתי כמה קילומטרים עבר עוד לא בדקתי אותו מכאנית ועוד לא עשיתי עליו סיבוב

אתה כבר מגיב ככה .. זה אומר שבאמת לתת תגובה עניינית לבן אדם שמבקש אותה לא הצלחת

ביקשתי חוות דעת על הרכב

למה פצצה מתקתקת בידיוק ? ( אני מאמין שאתה ראית את הפרסום הקודם שלי לגבי הקיה ריו זה באמת אתה צודק אוטו שכבר חרש את המדינה עשה 450 אלף עם אותו טורבו אותו ראש מנוע ועוד כמה חלקים שלא הוחלפו כלל)

אבל זו אני מאמין לא עברה כמעט כלום קילומטרים לפי דעתי .. אבל את התוצאה האמיתית נראה במד קילומטרים ..

אני עוד לא יודע

חכה מה נראה לך שאני לוקח חתול בשק ? בודקים רכב .

לא מצאת לך משהו יותר בעייתי ומבולגן לקחת?

זה באותה מידה שווה ערך ללקחת רכב ממגרש גרוטאות, חבל על הכסף שתזרוק עליו.

סל"ד תקוע על 6000?? מעניין מתי תעוף בוכנה לשמיים

**ראיתי ביוטיוב אנשים עושים את הדבר הזה עם הרכב **

לא אני אז בבקשה אם על הדבר הזה נבנתה התגובה שלך אתה מוזמן לכתוב אחת חדשה

כי זה לא נעשה

עריכה אחרונה על ידי tomer4477
פורסם

רכב כזה,צריך לעבוד על 2000 סל״ד גג ב100קמ״ש.ו6000??? נראה לי שיש איזה תקלה בוואריאטור.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

יש לאבא שלי כזאת בליסינג 2013, לא יודע אם זה אותו רכב, סה"כ מדובר על רכב נעים ונחמד, לא הכי מהיר שבעולם אבל גם לא כזה נוראי.

צג הדלק מציג לרוב 5.2-5.9 ליטר ל 100 קילומטר - אין לי מושג עד כמה הוא מדייק או לא ובגלל שזה ליסינג אף פעם לא טרחנו לבדוק צריכת דלק ידנית.

המזגן חזק ונעים, אני אישית לא מתחבר לכל הלוח שעונים המציק הזה שיש להם, הרכב מרגיש מצועצע מדי עם כל האורות והכפתורים כאילו אתה מינימום מטיס את האנטרפרייז.

מבחינת אמינות - הרכב עבר כבר 100,000 קילומטר בתנאים די קשים ואין שום בעיה איתו.

פורסם

1. אוטו נחמד מאוד. להבנתי עד ל 2011 סבל ממתלים נוקשים למדי, שופר מעט באותה שנה ועוד יותר בשנתו האחרונה 2013.

2. לא "תקוע" על 6000 טורים, אלא אם אתה לוחץ קבוע על דוושת הגז, מה שמיותר כמובן בתיבת הילוכים רציפה שקיימת באוטו ושכנראה אינך מכיר ומכאן תמיהתך.

3. דווקא חסכוני למדי, סביב 18 17 ק"מ לליטר, ללא תלות בתנאי הנסיעה, זה מהנסיון הפרטי בן שלוש שנים עם אינסייט 2011 מליסינג.

4. העבר ה"מוניתי" מחייב בדיקה מדוקדקת, אלא אם מדובר במונית של נהג עשיר מהבית, כזה שנסע רק בשביל הכיף ובשביל להכיר אנשים יומיים בשבוע.

פורסם
מה לא מוותר תקשיב הרכב שנת 2009 היה מונית בעבר אני יבדוק כמה קילומטרים עבר

לא נעול על שום פנטזיות ושם כלום .. וזה לא פצצה מתקתקת בשביל זה בודקים את האוטו

אתה כן נעול, מוניות קונים כשזה איזשהוא משהו מיוחד (לדוגמא המרצדס שכתבו לך עליה כבר), ומחפשים משהו אקסטרה שמור.

מליון אנשים ישבו שם, בנאדם ישב שם באופן קבוע לפחות 8 שעות ביום, הריפוד כבר שקע בטח.

אם הרכב לא עבר הרבה קילומטרים איפה פה הבעיה ?

ביקשתי חוות דעת תראה מה יצא ...

אתה הולך על פי ק"מ, לא הכל נקבע על זה. יכול להיות שהרכב הוא סופר שמור, לא אף אחד כאן יודע, אבל הסיכויים לכך הם קטנים.

השאלות שלך מראות שאין לך מושג וחצי מושג במכוניות, מכון בדיקה זה נחמד אבל הם לא בודקים כל דבר אפשרי, וזה בטח לא נותן לך אחריות לעתיד.

אני לא מבין את התגובה שלך לעניין

עוד לא ביררתי כמה קילומטרים עבר עוד לא בדקתי אותו מכאנית ועוד לא עשיתי עליו סיבוב

אתה כבר מגיב ככה .. זה אומר שבאמת לתת תגובה עניינית לבן אדם שמבקש אותה לא הצלחת

ביקשתי חוות דעת על הרכב

לפי התשובות שלך - השאלות שלך לא מבוססות על שום דבר קונקרטי, אתה מנחש.

מאיפה אתה יודע שלמונית אין הרבה ק"מ ? אתה יודע שמונית משמשת לעבודה נכון? 250K זה לא קצת. זה קצת למונית אבל זה לא קצת.

ולכן התשובות שאתה מקבל, אתה לא רציני בלמצוא רכב שמור, אתה מחפש מציאה, וקרוב לוודאי (אם כי לא 100%) שאתה תקנה בסוף סוס מת.

למה פצצה מתקתקת בידיוק ? ( אני מאמין שאתה ראית את הפרסום הקודם שלי לגבי הקיה ריו זה באמת אתה צודק אוטו שכבר חרש את המדינה עשה 450 אלף עם אותו טורבו אותו ראש מנוע ועוד כמה חלקים שלא הוחלפו כלל)

אבל זו אני מאמין לא עברה כמעט כלום קילומטרים לפי דעתי .. אבל את התוצאה האמיתית נראה במד קילומטרים ..

אני עוד לא יודע

פצצת זמן מתקתקת כי אתה יכול לגלות שכמה חודשים אחרי שקנית הלך חלק שעולה 5000 שקל לדוגמא. מה שלא סביר ברכב שעבר שימוש סביר בידיים פרטיות.

חכה מה נראה לך שאני לוקח חתול בשק ? בודקים רכב .

**ראיתי ביוטיוב אנשים עושים את הדבר הזה עם הרכב **

לא אני אז בבקשה אם על הדבר הזה נבנתה התגובה שלך אתה מוזמן לכתוב אחת חדשה

כי זה לא נעשה

אתה מצפה לקבל תשובות רצינית על משהו שראית ביוטיוב ? אתה אמיתי ???? איפה בדיוק ציינת את זה בהודעה הראשונה שלך??

שיהיה לך בהצלחה, אם עדיין לא נכנס לך לראש שאתה הולך לעשות טעות, אף אחד לא ישכנע אותך אחרת.

12345

פורסם
12345

לגבי האמירה האחרונה שלך

התכוונתי ששאלתי למה האוטו נוסע קבוע על 6 אלף סלד ולא מחליף והבנתי שזו תיבה רציפה

מה הקשר לקבל תשובות על מה שראיתי ביוטיוב זה מה שיש לדגם הזה תיבה רציפה

פורסם

טוב כמה חידושים על הרכב הזה:

אבא שלי נסע עליו והרכב נוסע מצויין.

מד הקילומטרים מראה 229K והואטו לא מודל 2009 אלא מודל 2010 שעלה לכביש באוגוסט 2010

ולפי המידע האוטו כבר הרבה זמן אינו מונית

פורסם

תיבה רציפה או לא רציפה, רכב לא נוסע קבוע על 6K סל"ד, אלא אם או שנוהגים בו באכזריות ונועלים הילוך או שיש בעיה בגיר.

אתה לא מסביר את עצמך טוב ולכן אלו התגובות שקיבלת.

שאלת שאלות בהסתמך על יוטיוב ולא אמרת שזה יוטיוב, אז אנחנו אמורים לנחש ?

לגבי ההודעה האחרונה שלך, אין לי מה להגיד, אני כבר לא אנסה לשכנע אותך אחרת.

אתה צריך לבדוק אותו מכל הכיוונים, לוודא שעשה את כל הטיפולים בק"מ הנכון ולא דילג על טיפולים, שאין חלקים שצריכים החלפה עקב בלאי הולך ומתקרב, ואם הכל נראה לך תקין שיהיה לך במזל טוב בתקווה שזה יהיה במזל טוב ולא רע.

אם אתה סגור על זה תיקח אותו למכון בדיקה ותעלה את דף התוצאות בפורום ייעוץ רכישה, אם גם זה עבר אז תיקח אותו למוסך מורשה שגם הוא יתן חוות דעת.

זה לפחות מה שאני הייתי עושה.

פורסם

נראה שאתה לא מוותר, כולם פה הזהירו אותך - אבל אתה בשלך.

לקנות רכב כזה יכול להתגלות כטעות מרה. כדאי שתמצא משהו אחר. אל תנסה למצוא פה מישהו שימליץ לך לרכוש את הרכב אלא אם הוא עולה פחות מ10000 שקל - כי כנראה שלא תמצא.

• תוכן חדש...