Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הגיע הזמן להחליף את רכב הליסינג. מחזיר קורולה החדשה משנת 2013. הרכב היה נהדר. הייתי בוחר שוב קורולה (בודאי אם הייתי רוכש רכב משפחתי פרטי ), אך מכיוון שמדובר בליסינג רוצה לגוון.

שתי האפשרויות כרגע הן יונדאי אלנטרה החדשה וסאנגיונג טיבולי. אני יודע שמדובר בקטגוריות שונות ובכל זאת...

מה הייתם בוחרים?

פורסם

הסאנגיונג רכב חמוד להפליא, אבל בעל הנדסת אנוש שעלולה לעצבן בשעות/ימים הראשונים ואיכות חומרים לא מזהירה (אבל לא פחות טובה, ואם כן אז לא בהרבה, מזאת של הקורולה). המנוע חביב ומושך יפה ונוחות הנסיעה בסדר גמור, אבל יותר קשיחה מזו של הקורולה. העיצוב מגניב רצח והמרווח (לרוחב) לא פחות ממעולה.

היונדאי היא בתכלס more of the same - אין שום חידושים במחלקת המנוע, שיהיה זהה לקורולה, המרווח יהיה זהה לקורולה, הגודל ותנוחת הישיבה יהיו זהים לקורולה, האבזור בגרסת הליסינג די עני, כמו בקורולה, ומנסיון עם ה-i35, כנראה שגם הנוחות תהיה די קרובה.

אם אתה שואל אותי, הייתי הולך על הטיבולי, גם כי הוא אוטו מגניב נורא, וגם כי האלנטרה - כמו שבטח כבר הבנת - כנראה תהיה אותה קורולה רק בעטיפה אחרת.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

Spire- האם נהגת בטיבולי לאורך זמן? מה אתה יכול לספר על צריכת הדלק בחיי היום יום? תודה!

פורסם
אני הייתי לוקח את הסאנייאנג (מבין שניהם), רק בגלל הרצון לגוון והאופציה הקטנה של ירידה לשטח.

א. אחת ולתמיד: זה סאנגיונג, סאנגיונג לא סאנייאנג.

ב. איזה ירידה לשטח? עם הנעה רגילה ומרווח גחון דומה מרד לזה של משפחתית?

וברמה האישית, בדקתי את הטיבולי ואהבתי. ממליץ בהחלט. עם האלנטרה החדשה אין לי ניסיון (רק ישבתי בה), אך היא צפויה להיות...צפויה! כלומר,כמו אלף ואחת משפחתיות שבוודאי כבר יצא לך לנסוע עליהן.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
בגלל הרצון לגוון והאופציה הקטנה של ירידה לשטח.

איזה שטח?

מרווח גחון של 167מ"מ, זווית גישה של 20.5° ונטישה 28°, זה "שטח" כמו יונדאי גטס בערך

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תודה על הייעוץ.

החלטתי ללכת על מקוריות וגיוון הפעם. טיבולי אפורה עם פנים בהיר הוזמנה. ביקשתי להוסיף מובילאיי בתוספת של 500 שקלים.

אדווח בהמשך.

שבת שלום!

• תוכן חדש...