Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו RCZ 2011 אוטו'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אני מעוניין לקנות רכב מעניין, בדגש על האפשרות שאוכל למכור אותו תוך חצי שנה - כמה שיותר מהר ולהפסיד כמה שפחות. ראיתי את ה פיז'ו RCZ, ושמעתי שהשוק שלה טוב, ומוכרים מעח המחירון.

מה דעתכם?

פורסם

כשתרצה למכור עוד חצי שנה כל קונה פוטנציאלי סביר מאוד מאוד ירתע מכך שהחזקת את הרכב רק חצי שנה.

כל רכב שנפטרים ממנו תוך חצי שנה מדליק נורת אזהרה אדומה. רכב ספורט על אחת כמה וכמה.

בקיצור, אם תקנה רכב כזה להחזקה חצי שנה תפסיד לא מעט כסף

פורסם
כשתרצה למכור עוד חצי שנה כל קונה פוטנציאלי סביר מאוד מאוד ירתע מכך שהחזקת את הרכב רק חצי שנה.

כל רכב שנפטרים ממנו תוך חצי שנה מדליק נורת אזהרה אדומה. רכב ספורט על אחת כמה וכמה.

בקיצור, אם תקנה רכב כזה להחזקה חצי שנה תפסיד לא מעט כסף

יש משהו בדבריך. ונניח ונשים את הפסיכולוגיה הזו בצד, או שאמכור אחרי תקופה ארוכה יותר, היית ממליץ על הרכב הזה ספציפית?

פורסם

הפסיכולוגיה במקרה הזה שווה כסף....

ולשאלתך: לא היית מעלה בדעתי אפילו בצחוק לרכוש רכב כזה בגרסה אוטומטית. אבל זה עניין של טעם אישי. ואני כותב זאת בלי להכיר כלל את הרכב (מעבר לקריאה בכתבות)

פורסם (נערך)

הייתי נזהר מלרכוש רכב כזה בגלל המנוע.

בכללי מדובר במנוע מבית ב.מ.וו שנקרא גם THP156 טורבו בנזין במודל היקר עובר שידרוג תוכנה ל 200 כ"ס.

המנוע רגיש ודורש טיפולים מיוחדים אחרת דברים מתקלקלים , הטורבו נשחק ועוד.

בכפוף להיסטוריית טיפולים מוגברים הייתי שוקל. תחפש פה בפורום על מנוע.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
שמעתי שהשוק שלה טוב, ומוכרים מעח המחירון.

זה אומר שאתה גם תקנה ב"מעל מחירון".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...