Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טיוטה קורולה 2008.

המערכת שלה פשוטה וא"א לחבר לה כלום חוץ מדיסקים.

חשבתי על רעיון להביא מאיביי מגבר לרכב בעלות של כמה דולרים.

במגבר יש אפשרות לחבר aux וusb.

אני ינתק את הרמקולים מהמערכת המקורית ויחבר למגבר ואת היציאה מהמערכת לרמקולים אני יחבר למגבר לinpot . ומה שיצא לי מזה שעדיין אני יוכל להפעיל את המערכת וגם יהיה לי כניסה לאוקס וusb.

עכשיו יש לי כמה שאלות.:

1. החשמל למגבר זה 12v 5a אני יכול לחבר ישר למצבר.

2. איך אני יעשה שהמגבר ייכבה עם הסוויץ כי אין למגבר חיבור rem ?

3. האם יש בעיה לחבר 4 רמקולים על מגבר של 2 ערוצים

תודה רבה

לינק למוצר: http://s.aliexpress.com/fIbaqUzA

פורסם

המוצר הזה איננו מהווה פתרון עבורך.

- אין לך יציאות RCA במערכת המקורית.

- מגבר 2 ערוצים בלבד שלא ברור עם איזה התנגדות רמקולים הוא עובד (אם כי לפי אחת התמונות כנראה 4 אוהם).

- הספק שלו לא שונה בהרבה מזו של מערכת מקורית.

- איפה תמקם אותו ואיך תשלוט בו אם לא במקום נוח.

חפש פתרון אחר.

פורסם

האם הצורך הוא למגבר קטן בתקציב קטן? או שהתקציב יכול להיות גדול יותר - במילים אחרות - מה התקציב?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כל מה שמענין אותך זה AUX ו-USB, חפש פתרון בדמות מוצר בשם Yatour/CD2AUX (יש לוודא תאימות למערכת הספציפית אצלך).

היה כאן איזה שרשור שהעלה סברה שיש אפשרות לחבר כבל בלבד עבור חיבור USB, אבל לא יודע אם נכון עבורך (היה שרשור דומה בהקשר זה גם במיצובישי לנסר).

• תוכן חדש...