Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
תבדוק במרכז הדלתות פתח תקווה.

יצא לי אצלם ממש לא יקר והמתקין שלהם ברמה טובה.

תודה, אני אבדוק גם במרכז הדלתות, השאלה מה זמן האספקה. אני חייב את זה עוד השבוע.

אני אכלתי הרבה חרא עם דלתות.

בגדול - אני ממליץ על פנדור. השירות חרא אבל הדלת טובה.

אני ממליץ להתרחק מכל מיני חברות קיקיוניות שנפתחות היום ונסגרות מחר. אותי עקצו ב6000 ש"ח.

אני התקנתי בבית שלי דלתות מהום סנטר.

תמורה מעולה למחיר. אבל מתנפחת במגע עם מים.

בכלל אני ממליץ לא לקנות דלתות שאינן עמידת למים. הדלתות של היום זה לא הדלתות של פעם שהיינו עושים ספונג'ה עם מלא מים והכל בסדר. הן עשויות סוגי קרטון שונים (פלקסבורד/שמקסורד/כוורת) שמתנפחים ציק צ'אק.

לפנדור יש סדרה של דלתות ומשקופים עמידים. מומלץ בהחלט.

פנדור התרשמתי שהדלתות באיכות טובה אבל כל עניין ההתקנה בערפל כבד, יש הרבה תלונות על ההתקנה ועל השירות . לא בא לי שיהרסו לי פנלים או קירות תוך פירוק והרכבה.

עריכה אחרונה על ידי martines
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חושב שזמן הספקה שבוע זה ריאלי, ולא משנה באיזה מקום.

צריך לבוא מודד, יש הזמנות קודמות גם לחברה וגם למתקין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דיברנו אתמול עם לא מעט חברות, רובם האמת עושה רושם לא משהו. וקיבלנו מאחד החברים שלנו טלפון של מתקין, שגם קונה ועושה בעצם את כל העבודה בעצמו ולבד מדידה פירוק והרכבה. עובד הרבה גם עם קבלנים.

עשה רושם ממש טוב בטלפון, יש לו אפשרות לסיים הכל עוד השבוע אם ניקח דלתות מהמלאי בחברה שהוא קונה ממנה, יבוא היום לדבר איתנו ואם הכל יהיה טוב ונסכם איתו מחיר הוא ייקח כבר את המידות ויקנה את הדלתות עוד באותו היום. נשמע מדהים, נחכה ונראה.

פורסם

הגיע הבחור, עושה רושם מצויין, מדד בדק, ייעץ, נראה שהוא מקצועי מאד ויודע על מה הוא מדבר. הראה לנו עבודות שהוא עשה, בחרנו צבע, ציפוי ומילוי, הרים טלפונים, וידא שיש במלאי,

ביקש צ'ק מקדמה על חצי מהסכום, אני לא אוהב לתת סכומים גדולים כמקדמה, הסכים לרדת ל 25% מקדמה. תוך כדי שאני רושם את הצק הוא דיבר עם אשתי וניסה להבין למה אני חושש לתת את המקדמה שהוא ביקש, הסבירה לו שצ'ק זה כמו כסף מזומן, כל ביטול של צ'ק זו בעייה ואנחנו חוששים לתת סכום גדול, וכל סכום שאנחנו נותנים זה רק מתוך אמון. כשהוא הבין את הבעייה החזיר לי את הצ'ק ונסע לקנות את הדלתות ... :shock: ואו, הייתי קצת בשוק.

נסע, חזר תוך שעה עם הדלתות והמשקופים השאיר אותם אצלינו בדירה. ואו :bugeyed: .

מחר מחרתיים יגיע שוב להתקין.

אם זה ימשיך ככה וההתקנה תהיה טובה אני מקדיש לו קיר הוקרה בדירה החדשה :-).

פורסם

גם אני מחפש דלת כניסה חדשה ופשוטה לדירה שלנו.

מפעל מקומי שבו ביקרנו לפני חודשיים נתן פרטים של מתקין- הבטיח לאבא שלי שיחזור אליו ולא חזר.

היום דיברתי עם המפעל שוב- שוב נתנו פרטים של אותו מתקין, התקשרתי- מיד עונה המשיבון.

אבדוק את "פלג" (גר בכפ"ס)

אשמח לקבל פרטים של המתקין שלך, מרטינז.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם (נערך)

העבודה הסתיימה תוך 3 ימים יש לנו דלתות חדשות (היה קצת מזל כי בדיוק היה לו זמן בין עבודות) - הייתי איתו יומיים שלמים, הבן אדם הוא מקצוען אומן , נגר במקצועו. קפדן, עשה מה שצריך בלי קיצורי דרך (למשל יש לו מגהץ בין כלי העבודה, וכשהיה צריך לקצר את אחת הדלתות הוא גיהץ איתו חומר למינציה בתחתית כדי לאטום את מקום הניסור), עשה אפילו כמה תוספות קטנות בלי לבקש תשלום, ובנוסף גם אדם נעים ונחמד.

יצאנו כל כך מרוצים שהוספנו לו את הכסף שהורדנו בזמן המיקוח.

ממליץ

יגאל צירלין 050-4965229, נדמה לי שהוא מאיזור רחובות.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

גם אני הלכתי עם מתקין פרטי, אדם מקסים מבוגר, התקין 5 דלתות שהוא קנה מדלתות אלון, עבודה מדוייקת ב1700 שקל לדלת כולל פירוק, הרכבה וכו'

• תוכן חדש...