Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיסאן, אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו.

כמובן שמרצדס זה טוב, גם יגואר זה מצויין ... וב אמ וו M5 וואי וואי .......

זאת לא השאלה מה יותר טוב, מה יותר חזק, מה יותר עמיד.

השאלה שצריך להתיחס אליה. (מה שלא מובן פה לכמה אנשים.)

זה כמה כסף אתה מעוניין לבזבז על זה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחיר הוא כזה בגלל שאנשים מוכנים לשלם אותו.

וזה נכון לכל דבר.

אתה חושב שאם חודש לא ימכרו מוצר מסויים המחיר שלו לא ירד ?

זה נכון לכל מוצר שהוא .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

מאפיסטו, כמו ההודעה הקודמת שלך, זה כימעט נראה כאילו אתה מתווכח עם מישהו.

כשבעצם אף אחד לא בא לטעון אחרת ממה שאתה אומר :)

אני צודק נכון ? לא באת לתקן אף אחד עכשיו נכון ?

(וידוי הריגה)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא מתוכח .

שמשהו אומר משהו שאני מסכים איתו , זה לא ויכוח .

אני פשוט רשמתי את דעתי בנוסח שונה .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אבל הבורגרים אתה יכול לימכור למליון אנשים

אבל אין מיליון אנשים שיקנו מגבר של רוקפורד ובכלל ישקיעו את הכספם באודיו לרכב!!!!!!!!!

שוק האודיו וצרכניו מאוד מאוד קטן אלפים בודדים קונים משהוא איכותי האחרים קונים זבל כמו קליפורניה שזול ...עבודה שמתן אפילו כתב פעם לא הבנתי וקניתי קליפורניה בום והרבה עשו ככה!!

בשוק קטן כול מוצר שאתה מוכר את חייב להרוויח בגדול אם יש לך חנות ענקית אחרת אתה תיקרוס

אם אתה לא מנהל את אוטופרט אלה איזה באסטה לא חוקית בשוק אז אין לך כול כך דאגות אתה יכול לעשות בשקט רווח של 100שקל וככה המחירים יהיו זולים..

אני לא בעד אוטופרט אבל צריך להבין שהם יבואן גדול עם שוק קטן שאין לו ברירה אלה לעלות מחירים כדי לישרוד!!!!

אם המחיר גבוה זה לא אומר שצריך לא ליקנות רוקפורד והחרים אותו לעבור לקליפורניה בום צריך לחפש את הבאסטה הזולה שעושה רווח של 100שקל ולא ישר לרוץ ליקנות זבל:idea:

תאמין לי דימה אתה עמוק בלב הייתה רוצה שיהיה לך מגבר של רוקפורד בימקום קליפורניה בום ואני בטוח שאתה כבן אדם מבין בתחום הייתה משלם עוד 400-500שקל כדי לקבל איכות ואמינות!

מתן,אתה אומר שעוד לא ניקלת במגברים שרופים ומקולקלים של קליפורניה תידפוק לי בדלת עוד 4 שנים ותיראה רוב המגברים הלכו לעולם...מגברים של רוקפורד לעומת זאת משרתים עשרות שנים.

וממש לא כול דבר מבחינתי שמיוצר בסין הוא זבל חברות גדולות שמיצרות בסין הם לא זבל אבל חברת באסטות כמו קליפורניה זה כן..הרי אם היא הייתה חברה איכותית המחירים היו בהתאם!

פורסם

וואי וואי וואי אדי, עשרות שנים ?!

תגיד לי, כשאתה יוצא בהצהרה כל כך בוטה, יש לך בכלל שמץ של מושג מתי המציאו את הטכנולוגיה שהחברה משתמשת בה, לפני שאתה אומר משהו כמו "עשרות שנים" ?

לגבי הטענה של החנות של אוטופרט, אדי, אתה לא בקיא בתחום ... ראית פעם את החנות של SG ?

אתה בא להגיד לי שאוטופרט משלמים יותר מ SG ?

אז איך זה יכול להיות שSG יכולה להרשות לעצמה למכור במחירים נוחים , ולא -בפי 4- מהתימכור בחול ?

אולי בגלל שאוטופרט חמדנים ? אולי הם לא טהורים ? אולי זה לא קשור בכלל לעלויות, והם עושים תעלול שיווקי.. מעלים מחירים של מוצרים בשביל שיחשבו שהם טובים יותר,איכותיים יותר,אמינים יותר, חזקים יותר ..

איך אומרים אדי, הפראיירים לא מתים ..

כמו קליפורניה זה כן..הרי אם היא הייתה חברה איכותית המחירים היו בהתאם!
אחרי הציטוט הזה, כולם יבינו מה רמת ההבנה שלך בשיווק לקוחות... עצוב אדי, תתעורר ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שוב,אני לא מגן על אוטופרט אבל אני מבין את המחירים היקרים שלהם! אני לא מיתכוון לשלם אותם אבל אני מבין!

ידידי אני יכול להראות לך מגזינים לפני 10-13 שנה שבהם יש מגברים של רוקפורד עוד חברות גדולות ששרדו עד היום

אפילו לגל יש מגבר של אורין בן 10שנים שעובד כמו חיה טפו טפו טפו

פורסם

אברי, אדי ניסה לטעון שבגלל שיש להם "חנות גדולה" ויש להם "הרבה מוצרים" אז המחירים צריכים להיות פי4.

ההקבלה מדוייקת.

בדיוק כמו שבורגרנץ לא מוכרת המבורגרים ב80 שקל, זה לא תירוץ ובכלל לא שיקול..

איל, אוטופרט בעצמה מוכרת מוצרים ... אני מסכים עם העובדה שחנויות תופסות גל.. אין לי ספק בעיניין.

הנקודה פה שהמחירים של אוטופרט עצמה, גבוהים יותר (מן הסתם) מהתימכור של החנויות.

אז אי אפשר להגיד שהמחירים שהם מוכרים לצרכנים, היגיוניים .. והמחירים של החנויות, הם הבעיה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני מנסה להסביר לך שאוטופרט מנהלים רשת ענקית של יבוא תחת שוק מאוד מאוד קטן לכן הם מעלים מחירים כדי להמשיך ולקיים רשת ענקית שנותנת אחריות ושירות וכו'!

להמבורגרים יש שוק מאוד מאוד מאוד ענק לכן הוא זול יותר.......אם להמבורגרים היה שוק של אלפיים אנשים אז גם הוא היה יקר

אני שמעתי לכן אני נגד!

ד''א

פעם ההמבורגר היה מאוד מאוד יקר ומכובד.... שנות השישים המאוחרות

פורסם

אדי, אתה מנסה לטעון שמאגנט מוכרת יותר מגברים מרוקפורד ?

אז למה SG יכולה להרשות לעצמה למכור במחירים נוחים, ואוטופרט מוכרת במחירים גבוהים ?

(אדי, צא מזה, אם אתה לא מבין בנושא כל שהו אתה לא חייב להתגונן על משהו שגדול עליך.)

(ההשווואות שלך הדוגמאות שלך והטיעונים שלך בכלל לא מתקבלים על הדעת של הצרכן בעל ההיגיון הפשוט.)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אהא עכשיו אני ישחיל לך תשובה!!!:-P

על זה היה לי דיבור אישי עם אודי!

אוטופרט ידידי יבואן ענק של מוצרי אודיו את זה כולם יודעים הוא אינו מעוניין לימכור ללקוחות יחדים כי זה לא כדי לו לכן אם הלקוח עדיין רוצה מגבר בודד מאוטופרט הוא עושה עליו רווח ענק! אם הוא רוצה כמות אז פה הדיבור שונה לכן המחירים של SG ללקוחות יחידים נוחים ונמוכים יותר מאוטופרט....אתה מבין עכשיו? וזה מה שאודי אמר לי!

שי אל תגיד לי שאני לא מבין בנושא הזה כי אני חרשתי עליו פשוט חרשתי ואני אוהב כלכלה ויבוא וכו'.....

ברור שהם לא מעניינים את צרכן אבל ככה הדברים הולכים היום....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...