Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איל,אני רציתי לפתוח אחד כזה אבל תחת הכותרת MIKMIK VS EDDY:2gunfire:

אבל תרד הויכוחים זה גם טוב!

נראה לי זה ינתב את כמות הויכוחים....

איל,אפשר לעשות הימורים?:hihi:

ROUND 1 , FIGHT !!!

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

טוב סיכמנו את הנושא,

לא שופטים מוצרים לפי המחיר המופרז של הארץ, אלה לפי המחיר הגלובלי שניתן להשיגם בצורה שיווקית בחול.

והעובדה שמוצר עולה הרבה, לא מעידה דבר על טיבו. (מה שחשבתי שברור לכל הדיעות)

שלומי אני לא מאמין שרק עכשיו ניכנסת לויכוח המעניין הזה, בפעם הבא שיהיה חסר לנו על מה להתווכח אתה מוזמן להעלות את הFIGHT :)

אולי אפילו ניתן לך להכריז על התוצאות..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אייל,

אני לא עוזר לשי,

אבל אם אתה רוצה השוואה של דבר אחר אין בעיה, נתתי דוגמא קיצונית שכולם יבינו שהמדד לצרכן שם לא עולה בקנה אחד עם המדד שקיים אצלנו בארץ, למרות שטירה כמובן היא חלק מהארץ, כולם הבינו למה התכוונתי, ואייל באמת כל מוצר שבא לך...אני מוכן להשוות...סוכנות לרכב? האמת לא ראיתי שם, אבל מוסך יש!:)

ואם היתי רואה סוכנות לרכב, היתי נכנס...

אייל,

אני חושב שצריך מדי שבוע לפחות פעם בשבוע, לפתוח את תרד' הויכוח השבועי, ולפי בקשות והצבעות הוא יפתח:)...

זה יחסוך המון....אתה לא חושב?:roll:

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

שי, קצת מצחיק להתבסס על דברי חברי הפורום כשנוח לך ולא להתבסס עליהם כשלא נוח לך.

דימה, מתי תלמד להפסיק להביא מחירים מאיבאי, איבאי יותר זול גם בהשוואה לשוק האמריקאי. יש שם מוצרים משוחזרים, משומשים וכו' שנמכרים כחדשים. תשווה למחיר של מפיץ מורשה בארה"ב, כבר דיברנו על זה וכבר הסברתי לך את זה.

הדוגמא של טירה לא רצינית לטעמי.

לא צריך מדי שבוע, יש גבול לכל תעלול.

פורסם

כפי שתמיד אמרתי איל, כשיש מניע.. מבחינתי זה ספק סביר.

כשאין מניע, מבחינתי אין ספק, אין בעיה ממשית לתת אמון.

אם דימה יבוא ויגיד לי איקס לגבי צד שלישי, אני אקח את המילה שלו.

בדיוק כפי שאני אקח את המילה שלך איל.

כפי שאתה מבין, אני אוהב לדבוק יותר בעובדות, וכמובן שאני לא התבסס על דבריהם של חברי הפורום שסותרים את עצמם, (איזו מן עובדה יכולה לסתור את עצמה ?).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

איי איי איי MADMA בנתיים אתה לא הראת ולהסברת לי איפה אני טועה!

מתי שאני מתוכיח עם שי או מתן שחושבים שהם יודעים הכול יש לי על מה כול הקטע ששעות איי אפשר לקבל מהם הסבר הגיוני ובאמת להגיד שאחד מהם צודק...

תבין,אני לא עקשן אבל מתי שטוחנים מים ולא מסברים ומראים אז למה לי להסכים?! מה אני כמו מתן שלא יודע כלום לכן הוא מקשיב לשי:?

פעם אמרתי לשי בה''פ ....שאני מעריך את החשיבתו ואת יוזמתו בתחום אבל התאוריות/הכללות/הפסקים וכו' של להמציא את הגלגל מחדש בלי שום ביסוס או עובדות אני לא יכול להאמין לו ולהסכים איתו....אם שי יבוא ויראו ויוכיח אין לי שום סיבה לא לאמין לו להפך אני יכבד ויגיד "צדקת ואני טעיתי"...אבל עד היום זה לא קרה ...לכן אני ב''חילופי אש" עם שי ומתן :-P

שיהיה לכולם לילה טוב

ומזל טוב לי 18:-)

פורסם

זה ברור מאליו אדי, בחיים לא תיקנתי אותך בשום תחום ובשום נושא.

אתה פשוט יודע את הכל מראש, ואתה מסתיר זאת.

לדוגמא בתרד הזה, כשאמרת שהתחלה,

המחיר של רוקפורד יקר:

1. ליבואן יש חנות גדולה מאוד.

2. ליבואן יש הרבה מוצרים.

3. ליבואן יש יעד צרכנים קטן.

לאחר שאיל פקח את עינייך והסביר את תמונת מצב יותר ריאלית, קמת וצידדת באיל,

אבל לא תבוא ותגיד, "שי צדק, אכן טעיתי, רוקפורד לא עולה יקר משום שליבואן יש חנות גדולה במיוחד, משום שזה ברור מאליו שהחנות של SG מפוארת בהרבה... לא לדבר על העובדה ש SG מוכרים הרבה פחות ועדיין נותנים מחירים טובים ונוחים"

כמובן אדי, גם אסור לנו לשכוח שהקרוס של הקומפוננט, -חייב- לבוא על הפאנל, אחרת אין שום דרך אחרת לתחום את הקומפוננט שלנו כמו שצריך. (ממתי מגבר מגיע עם קרוס מובנה ?)...

אתה רוצה שאני אמשיך אדי ? כמובן, אתה יודע הכל, אי אפשר לתקן אותך ולהסביר לך .. משום שהכל ידוע לך מראש.

אתה פשוט משנה גירסא כל 4 וחצי דקות, ואז נדבק בעמדה חדשה ומשונה.. שעולה לפי הדימיון שלך...

(ואני חשבתי שהשיא היה כשהמצאת מחיר לFNQ, 1600 שח .... מה השלב הבא אדי ?)

מזל טוב אדי :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שוב חצי מהדברים שאני אומר בניגוד אליך יש לי ביסוס אם אמרתי 1600 תאמין שזה ככה...

בעניין הקומפוננט אני ניסיתי בכול כוחי להסברתי לך שהבעיה ביציאות RCA ולא באף קרוס.

בעניין היבוא אייל אמר משהוא אחד ואני אמרתי משהוא אחר בהגדרת היבואן צדקתי אולי טעיתי בהגדרת השוק וכו' הרי אני לא מוכר...את מה שאייל כתב באמת לא ידעתי על תימכור לקוי וכו' אבל אתה חושב שאתה יודע הכול ובפעם האלף מיתוכח עם עובדות....

אני בניגוד גמור אילך אומר לפעמיים שטעיתי אבל מימכה לא ראיתי דבר בכול ה5000הודעות שיש לך...

תודה גבר:-)

פורסם

מאז הקמתה לפני חמישים שנים (אותם בעלים), מובילה חברת אוטופרט את תחום השמע, המולטימדיה והאביזרים לרכב בישראל ומתמחה ביבוא בלעדי, בהתאמה, בשיווק ובתמיכה במותגי על- עולמיים.

באוטופרט שתי חטיבות: חטיבת אביזרי רכב וחטיבת אודיו ווידאו לרכב, המספקת מענה לכל קשת הצרכים בתחום השמע והתמונה, החל מסאבוופרים וממסכים וכלה באביזרים נלווים להתקנה, החשובים למיצוי פוטנציאל של המערכת ברכב.

עובדי החברה נדרשים לגלות הבנה מעמיקה בתחום המקצועי וגישה חיובית ואכפתית, תוך הענקה ללקוח שירות ברמה הגבוהה ביותר.

בין לקוחותינו חנויות פרטיות, רשתות שיווק, רשתות עשה זאת בעצמך, תחנות דלק, ציי רכב, חברות ביטוח, חברות ליסינג, יבואני רכב ואלפי לקוחות מרוצים. גודל משרדי ומחסני החברה הוא פועל יוצא של הפעילות העסקית של החברה ואינו קשור בשום צורה לתמחור המוצרים.

התמחור באוטופרט (של מוצרים משנת הדגם האחרונה), אינו גבוה יותר מהתמחור של יבואנים אחרים, המתפעלים אולם תצוגה, המחזיקים מלאי של חלפים מקוריים, מעבדה צמודה, תמיכה טכנית ועוד. ברוב המקרים, התמחור של אוטופרט זול יותר ובנוסף, ניתנת תמיכה טכנית ואחריות ברמה אחרת מהמקובל בישראל!

התמחור של יבוא "אפור" ו/או במקרה שרכב המסחרי הוא המשרד/העסק, ו/או של סטוקים זולים משנים קודמות, ו/או של מוצרים משופצים/משוחזרים/מתוקנים, אינו בר השוואה לצורך העניין.

אם נשווה בין מחיר של מפיץ מורשה בחו"ל (לא EBAY) וההוצאות הנלוות ליבוא המוצר לכאן, לבין המחיר של מפיץ מורשה בישראל, של שני מוצרים פופולאריים (מגבר רוקפורד פוסגייט P4004 וסאבוופר P1124+ תיבה), נראה שהתמחור שלנו כאן זול יותר ושלא משתלם להביא מחו"ל.

1) P4004- מחיר השוק הממוצע בארה"ב עומד על 200$+ $15 (מע"מ ממוצע בכל מדינה שלא מקבלים בחזרה)+ 55$ הובלה וביטוח+ 40$ מיסי קניה+ 52$ מע"מ+ 20$ הוצאות נלוות X 4.4 (¤ ל-$) נקבל סכום של 1,680 ¤. בישראל (לדוגמה: www.tomcar.co.il ולא רק שם) ניתן לרכוש את המגבר הנ"ל ב- 1,599 ¤.

2) תיבה+ סאב P1124- מחיר השוק בארה"ב עומד על 85$ (לשני הפריטים)+ 10$ (מע"מ בארה"ב)+ 50$ הובלה וביטוח+ 22$ מיסי קניה+ 28$ מע"מ+ 10$ הוצאות נלוות X 4.4 נקבל סכום של 902 ¤. באותו אתר שהוזכר קודם לכן ולא רק שם, המחיר זול יותר ומקבלים מתנה זוג טוויטרים.

בשתי הדוגמאות המוצרים הנם חדשים, מיובאים ע"י אוטופרט, מגובים באחריות וניתן לשלם באתר בתשלומים ללא ריבית.

תודה לכם על תשומת הלב.

פורסם
ואני אמרתי משהוא אחר בהגדרת היבואן צדקתי אולי טעיתי בהגדרת השוק וכו' הרי אני לא מוכר...את מה שאייל כתב באמת לא ידעתי על תימכור לקוי וכו' אבל אתה חושב שאתה יודע הכול ובפעם האלף מיתוכח עם עובדות....

אני בניגוד גמור אילך אומר לפעמיים שטעיתי אבל מימכה לא ראיתי דבר בכול ה5000הודעות שיש לך...

תודה גבר:-)

הופה, אדי מתחיל לשנות גישה...

אם שינית גישה בהקשר לנושא הזה, אולי תתחיל לשנות גישה בנוגע לקרוס של המגבר שלך ?

הרי זה אבסורד, מגבר ב1600 בלי קרוס מלא, מה השלב הבא? ימכרו לנו מגברים בלי GAIN ?

תאשים את הפאנל שאין לו אפשרות לשלוט בעוצמה של הPREAMP שלו, בגלל שלמגבר אין אפשרות להנמיך את הרגישות שלו .....

ואם אתה חושב שאני לא יכול להגיד "טעיתי" . אז תעשה חיפוש טוב טוב בהודעות שלי, ותבין שכשאני טועה, אני הראשון שאומר: "תודה על המידע\אינפורמציה. חידשת לי."

ואם היית מכיר אותי קצת יותר לעומק, מבחינתי "לטעות" זה בעצם ללמוד משהו חדש.

זה לא סוד, כולנו פה בשביל ללמוד. (אם אתה רואה בזה משהו מבייש, אז צר לי עליך... אין שום דבר מבייש בללמוד - אבל זה מאוד עצוב ללכת עם הראש בקיר)

ואני כמובן שמדבר על נושאים שאכן המצב היה כך, ולא על נושאים "שסתם" הרמתי ידיים משום שהצד השני לא היה מוכן להקשיב.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חחחחחחחחחחחח זה מה שיש לי לךהגיד על כול התרד הזה !!!

איפה איפה לעזעזעל אני הייתי שהיה 5 דפים של מכות בפורום ?!?!?!

אני עד עכשיו כועס על שי שהוא לא התקשר אלי !!

אדי מזל טוב :beerchug::bday: אולי עכשיו שאתה בן 18 תתבגר קצת..

בקשר לתגובה של אוטופרט

אם כול הכבוד להקדמה שלך זה היה מש מרשים אבל את האשנים הלא נכונים

בכול מקרה נתת דוגמא ל 2 מוצרים 2 מוצרים שאנחנו יודעים שהם יחסית זולים למוצרים של רוקפורד

( ועדיין נתת את המקום הכי זול שמוכר אותם )

חבל שאין עוד דוגמאות לשאר המוצרים שלכם

פורסם

שלום לכולם!

הויכוח רק על רוקפורד ו אוטופרט או שאפשר לדבר על דברים אחרים?

למה ALPINE 9835R עולה 4500 שקל? לא יותר מדי?

מחיר קבלתי ב-2 חנויות בחיפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...