Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיקמיק - אני הייתי רוכש את מה שהיה מתאים ועונה על הדרישות שלי בעת הקנייה תוך מחשבה על אופציות שידרוג בעתיד.

=> סביר להניח שלא.

כמו כן, סביר להניח שרוקפורד לא הייתי רוכש כלל - ולא בגל אוטופרט... אני חושב שהאיכות שלהם לא מצדיקה את המחיר (גם מחירים של יבוא מקביל).

עשו להם Hype מטורף בארץ... פעם הם נחשבו למשהו מעולה אך כיום רמתם ירדה (כמו הרבה חברות אחרות).

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור,עבודות בלינקים יחס לפניו פשש איזה מילים...

חצי ממה שהבאת ממש לא נכון ויש לך מחסור כבר במידע עובדה שאיברי העיר לך וג'וקר גם רק מתן האטום מאמין לכול מילה שיוצאת מהפה שלך..

וה501X מתאים ועונה על דרישות שלי בגדול!

לסיכום אני הרעה בסיפור ושהיה לנו לילה טוב

פורסם

אאאאאאאאאאאאאאאה הבנתי

סליחה אולי בגלל הכתיבה לא הבנת אבל אם הייתם חושבים קצת הייתם יודעים שדיברתי על הHU של אלפיין ולא הרוקפורד

מה אתה חושב מתן אם "הוותק" שלי בתחום אני יגיד שהמגבר שלי עולה 400דולר? חחח מה קרה לך?

פורסם

אהבתי את זה איברי אני ראה שאתה יותר שפו ממה שחשבתי

אדי עם זה מספק את הצרכים שלך ?

אני מבין שאין לך הרבה צרכים

כי תחלאס המגבר שלך חוץ מהשם שלו נורא פשוט תחשוב על זה לבד

חזק הוא בטוח לא מגבר מאוד חלש ביחס למחיר שלו

קרוס אין לו מה כן יש לו ? חוץ מעיצוב יפה ומותג פשוט כלום כלום כלום !

אם אתה גבר תגיד לי רק דבר אחד שיש בו ואין באחרים שהם הרבה יותר זולים

פורסם

בכל אופן אדי, אני לא מבין למה אתה לוקח את זה בצורה כל כך קשה.

כפי שהסברתי לך קודם לכן - ללמוד משהו חדש זה להשכיל, ואף פעם לא מאוחר מידי.

והעובדה שאתה מסרב לענות לשאלות שלי, מצביעה על זילזול ואינני מתכוון להוריד מכבודי בשביל לתרום.. זה ממש ביזוי עצמי עבורי... אלוהים בכבודו ובעצמו לא עוזר למי שלא רוצה לעזור לעצמו, אני ארגיש טיפש אם אני בכלל אנסה.

לגביך אברי אני לא יודע מה אתה כלכך אנטי מהמגברים של רוקפורד :)

לפי דעתי למרות שהמחירים בארץ לא אופטימליים, אין להם הרבה תחרות ... (כמובן שאני מדבר על דגמים שיש להם קרוסים מלאים)

עצם העובדה שבגלל שלדעתך, רמתן של הרבה חברות ירדה, רק מעיד על כך שלא נראה לי שתמצא הרבה מתחרים בטווח מחירים ..

בכל אופן עזוב הנושא כבר לא מעניין .. אדי כבר הוציא לי את החשק...

בכל אופן, מ-ז-ל ט-ו-ב א-ד-י :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתה ידוע מה מתן את ממש אבל ממש לא מבין עניין אתה עוד אטום מאוד

חח אתה שופט מגבר לפי העוצמת RMS שלו

אוקי ניקח את הJBL האהוב אליך לדוגמה שמוציא 104RMS ל4יציאות הרי יודוע לכולם פה שאתה לא תילך להישתמש בכול ה104 אלה כולה 50-60RMS מהמגבר כי לישמוע ברמקול 100RMS שמקבל 100 על פול עוצמה זה בלתי אפשרי.... אז לבוא ולהגיד שהמגבר שלי לא מספק אותי זה חוסר מוחלט של הבנה

להפך אני קניתי מגבר ואני מנצל אותו עד טיפת ''הדם'' האחרונה

הוא מוציא לי 65RMS וזה מה שאני צריך מימנו למה לי ליקנות מגבר של 100RMS אם אני יודע שאני לא ינצל אותו עד הסוף?

הרי אם כול הכבוד לJBL הזה שמעתי עליו רק ביקורת שלילית..

מתן מתי שיהיה לך מגבר נורמלי ואני מיתכוון נורמלי אתה יודע כזה שטוב יותר מקליפורניה ואחריו יהיה לך מגבר של רוקפורד אתה ההבדל אבל בנתיים כדי לך ליזרוק את כול המערכת שלך לפח ולשאיר רק את הטוויטרים של דוטק וליקנות הכול חדש ושל חברות נורמלית

אז מה אתה בכלל מדבר?!

קודם כול תתקין משהוא ראוי לכבוד ברכב שלך ואז תידבר על המגבר שלי

עוד מאט אתה תבוא ותגיד שקומפוננט של מגנאט נישמעה טוב יותר מFNQ(יכול להיות שתגיד אם שי יגיד)..

בקיצור אחי קודם תיסתכל על המערכת שלך לפני שאתה מיסתכל על מערכות של אחרים!

אוהב אותך שי:-D

פורסם
עוד תשובה חכמה...שאתה בא בעקיפין ואומר על מישהו לא שפוי אז מבחינה הגינית תן דומגא אחרי זה

אם לא הבנת את הכוונה אז בוא אפרש לך - עזוב אותי מלהכנס לויכוח העקר הזה שלכם.

פורסם

אדי אין לי מה להתסכל על המערכת שלי לי אין כסף למוצרים יקרים אז אני מסתפק בקליפורניה בום מה לעשות

זה שאני לפחות חכם ומשלם על מוצרים שנותנים תמורה טובה למחיר שלהם זה משהו אחר

בקשר לכול שאר הטימטום שרשמת שם אני מקווה שאלוהים יעזור לך

פורסם

אדי, קראתי את התגובה הלפני האחרונה שלך.

תקרא אותה שוב, לאחר מכן תחזור לפה, ותגיד לי שמה שכתבת אכן נכון.

והאם אתה מעוניין להשים על זה כסף.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...