Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מתן, ... איזה תירוץ אתה מביא כול הזמן "תמורה טובה מאוד למחיר'' ואני ידידי הבאתי תמורה טובה פי 4 משלך

זה כול ההבדל שיש ביניינו שאני יודע היכן להשקיע את כספי ואתה אם כול הכבוד לא יודע וחושב שהוא יודע:?

פורסם

אדי אתה כותב הרבה דברים, אבל אתה מסרב לעמוד מאחוריהם כשאתה מתבקש.

אתה מוכן להשים כסף על דברייך שנכתבו בהודעה הקודמת ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן אני יודע אבל זה לא סיבה ליקנות מגבר שלא ינוצל עד סופו!

הדרישות שלי ממגבר היו 65RMS לערוץ לפני חצי שנה עכשיו הם עלו בגלל הקומפוננט החזק לכן אני מביא מגבר חזק יותר שיתן יותר """איכות"""" לקומפוננט ולא עוצמה..

שי,אתה חייב לי היתנצלות האשמת אותי ותפסת אותי במילה לא נכונה אז תיתנצל!!:-)

אני לשם שום דבר כי הוא הולך על המערכת...אבל זה יחסית מאוד מאוד הגיוני ולא רק אני חושב ככה!

יאללה אני זזתי לישון תמשיכו ליטחון מים

לילה טוב ומבורך

פורסם

לפני דקה צחקת עלי שאני מסתכל רק על וואטים במגבר ?

מוציא 104RMS ל4יציאות הרי יודוע לכולם פה שאתה לא תילך להישתמש בכול ה104 אלה כולה 50-60RMS מהמגבר כי לישמוע ברמקול 100RMS שמקבל 100 על פול עוצמה זה בלתי אפשרי.... אז לבוא ולהגיד שהמגבר שלי לא מספק אותי זה חוסר מוחלט של הבנה

פורסם

אדי, אתה טוען שיש הבדל בין האיכות של המגברים ?

זאת אומרת, אתה מחליף את הרוקפורד שלך, במגבר שיתן יותר איכות לקומפוננט החדש והעוצמתי שלך ?

אתה גם טענת מקודם, שאתה מנצל רק את ההגברה המוצהרת של המגבר שלך.

ואין צורך במגבר עוצמתי יותר, כי לא תתבקש לנצל אותו.

האם אתה מוכן להשים כסף על שני האימרות האלה ?

(כפי שאתה מבין, אם אתה אכן צודק כל הזמן,בוא נשים כסף על השולחן לפחות שתרוויח משהו ולא תצא בלי כלום)

** רק רציתי להתנצל על העובדה שיש לך התנסחות גרועה, ולכן אינך ברור.

(לבקש מאנשים להתנצל בפנייך בגלל שאתה לא יודע להתנסח, יש לך בעיות :|)

דרך אגב גם אתה צריך להתנצל, באמת האמנת שהמגבר שלך שווה יותר משלי :)

אז כניראה אתה היית מת שיהיה לך מאגנט, ולא רוקפורד שגורם לקומפוננט שלך לסבול...

:)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
לפני דקה צחקת עלי שאני מסתכל רק על וואטים במגבר ?
נכון, אבל אני לא לעומתך לא שופט מגבר רק לפי הוואטים שלו

שי אני לא אומר לך כלום עד שאתה לא תיתנצל!

פורסם

התנצלתי אדי, בחיים לא ארצה לפגוע בכבודך... עכשיו האם אתה מוכן לענות כבר להתערבות ? :)

בוא תרוויח קצת כסף, מה יש ...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ההפך אני לא שופט בכלל לפי הוואטים מי ששלא שופט מגבר כמו שצריך זה אתה..

אם היית קונה מגבר כמו שצריך לא היית קונה מגבר ללא קרוב נורמאלי...

ועובדה שאמרת שהמגבר מספק אותך בגלל שהוא נותן 65 RMS

מוציא 104RMS ל4יציאות הרי יודוע לכולם פה שאתה לא תילך להישתמש בכול ה104 אלה כולה 50-60RMS מהמגבר כי לישמוע ברמקול 100RMS שמקבל 100 על פול עוצמה זה בלתי אפשרי.... אז לבוא ולהגיד שהמגבר שלי לא מספק אותי זה חוסר מוחלט של הבנה

פורסם

יא חולים עד 3 וחצי בלילה חחחחחחחחחחח

אדי לא משנה מאיזה בחינה שלא תסתכל הרוקפורד לא נותן תמורה בכלל יחסית למה שאתה משלם מה לעשות גם הספק בתחת וגם אין קרוס מלא אני לא יודע למה קנית את זה אבל שיהיה לך לבריאות אולי כדי להגיד יש לי רוקפורד באוטו אם תגיד לי עכשיו רוקפורד אמין אני יכול לתת לך עוד 10 הגברות יותר בריאות משלך עם קרוס מלא בניגוד לשלך שאמין פי ארבע יותר משלך הפעם ידידי אין לי מה להגיד לך חוץ מתגיד טעיתי...

(זה לא עולה כסף)

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

שי, ההשוואת מחירים שלך לא נכונה בכלל. אי אפשר להשוות מחירים באירופה למחירים בארה"ב. באירופה זה תמיד יקר יותר, זה כאילו מצאת את המקום הכי זול שמוכר את רוקפורד ואת הכי יקר שמוכר את מגנט.

תבדוק למשל כמה עולים רוקפורד באנגליה. אתה יכול למשל באתר הזה ואז לראות גם כמה עולים המגברים של מגנט באותו האתר:

http://www.caraudiodirect.co.uk/

המגבר הכי יקר שם של מגנט עולה כמו ה301X.

אני רואה שנהנתם בלילה, זה יפה מאוד. 9 עמודים במספר שעות, שיא עולמי חדש.

פורסם

הינה שי עוד פעם טעיתי איל אפילו הראה לך שלא הכול בחו''ל כול כך זול!

מתן,מעניין מה אתה אומר על מגברים של גנסיס הרי מגבר של 50RMS על 4 כולה 50RMS ועולים כמו המכוניות שלנו? אז מה? לא הייתה קונה אותו? הייתה מעדיף את הJBל כי הJBL טוב יותר וכתוב עליו הפסק גבוה יותר?

למה כולכם מתנפחים על סידרת ה PUNCH של רוקפורד בוא ניראה אותכם אומרים מילה על POWER אם בכלל מישהוא מימכם ראה סידרה כזו

היא סידרה חזקה עם קרוס רצחני ששווה כול שקל ואף מגבר של מגנאט לא מיתקרב לאיזור שלה.....

MADMA אמרת 10 הגברות בריאות באותו תקציב אז יאללה בוא תראה לי..

פורסם
שי, ההשוואת מחירים שלך לא נכונה בכלל. אי אפשר להשוות מחירים באירופה למחירים בארה"ב. באירופה זה תמיד יקר יותר, זה כאילו מצאת את המקום הכי זול שמוכר את רוקפורד ואת הכי יקר שמוכר את מגנט.

תבדוק למשל כמה עולים רוקפורד באנגליה. אתה יכול למשל באתר הזה ואז לראות גם כמה עולים המגברים של מגנט באותו האתר:

http://www.caraudiodirect.co.uk/

המגבר הכי יקר שם של מגנט עולה כמו ה301X.

אני רואה שנהנתם בלילה, זה יפה מאוד. 9 עמודים במספר שעות, שיא עולמי חדש.

איך אתה יכול להשוות מגבר של 4X135W RMS של מגנט לעומת 4X40W RMS של רוקפורד תשווה מגבר של רוקפורד עם אותם נתונים של הספק ותראה שהמחיר לא קרוב למחיר של מגנט.
פורסם

לא הבנת את ההשוואה שלי. שי טען שהמגנט שלו בחו"ל עולה יותר מהרוקפורד של אדי, אני סך הכל רציתי לומר שאם משווים אז צריך להשוות מאותם מקורות ולכן נתתי דוגמא לכך שבאתר הנ"ל המגבר הכי זול של רוקפורד עולה כמו הכי יקר של מגנט.

רציתי להראות שגם בחו"ל הרוקפורד יקר יותר.

פורסם

אני לא אגיב בקשר לויכוחים האישיים, כי אין לי מספיק ידע בנושא.....

רק אני יודע שאין קרוס נורמלי כלומר מלא לרוקפורד שעליו מדובר,

אבל לא בשביל זה התגובה הזו, אלא בתגובה לתגובה של אוטופרט, אם אפשר בבקשה לעשות השוואה למגבר אחר? כמוP8004?

אודה לכם...

http://search.store.yahoo.com/cgi-bin/nsearch?catalog=discave&query=p8004&.autodone=nsearch.html&select1=Search+By+Brand

496$

http://savinglots.com/lotprod.asp?item=P8004

429$

http://www.carreview.com/Amplifiers/Rockford%20Fosgate/PRD_299688_1806crx.aspx

550$

ובארץ:

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=619c11b0594f31f0ebacdbfb1f02bcbd&productid=97

4690 ש"ח!!! ועוד במבצע במקום 5900 ש"ח...

לגביי עלויות של משלוח, תעשו לי טובה, בתור לק' קצה, אני בודק מחיר בחנות א' מול חנות ב', ואם אני אבקש לשלוח מישראל לארה"ב אז אני אשלם את אותו משלוח, מה גם שכמו שחברת אוטופרט משלמים משלוח גם חנות בארה"ב משלמת משלוח, ומיסים והכל....אז אל תביאו את עלויות המשלוח בחשבון בבקשה.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...