Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכר את הרכב לסוחר...

הרי הם צריכים להצדיק את תדמית החלאות שדבוקה להם.

לא מפתיע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

גם לי חסרה תגובת הרוכש שנסע ללא חשבון בכביש 6, ואולי לא מוכן לשלם תשלום מופחת למוכר בגין אותן נסיעות.

ה"פקסל" נשאר באוטו ?

יש גם מנוי וידאו, מוזל במידה פחותה יותר וללא פיקדון על הפסקל.

פורסם

נדרשים ממנה אמות מידה של תום לב מוגבר.

תמצא לי אחת שנוהגת כך (בכל תחום שהוא) ואני עובר אליה מייד.

:turn-l:
פורסם

הוא כתב נדרשה.. לא כתב שיש כזאת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כביש 6 הוא כמו גוף ציבורי

לא כמו חברות הסלולאר או חברות הכבלים,

לכן הבוטות בשימוש בהסכם בין הצדדים לא יכול ולא צריך לעמוד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שביט, קח קודם כל אוויר,

ועכשיו לעניין,

העלות הכרוכה בנסיעה בכיש 6 אינה מסוות, והבן אדם פשוט הקל ראש בעניין, אי אפשר לפספס את אינספור האיכזור' המופיעים הן בכניסה וביציאה מהכביש המורים על תשלום.

יש לך את כל הפרטים של בעל הרכב, אם הוא מסרב לשלם, אפשר לתעד את הסירוב בהודעה או בשיחה קולית, ופשוט לתבוע בהליך של "תביעת קטנות".

אחרי קבלה של הזמנה לדיון, לרוב כאלה חכמים מתקפלים וסוגרים כבר לפני המשפט, או מקס' יהיה משפט קצרצר שבו אתה תזכה, אין אחרת.

כך או כך תעשה את הדברים חכם בלי איומים ושטויות.

בהצלחה.

פורסם
זבש"י.

האפשרות היחידה היא לנסות לסגור את העניין מול הקונה

אם הקונה יסרב לשלם, אני לא מאמין שיש על מה לתבוע אותו. זה בערך כמו שתתבע אותו על חצי מיכל הדלק שאתה שילמת עליו ועכשיו אתה רוצה אותו בחזרה.

על איזה סעיף בדיוק אפשר לתבוע?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ההשוואה שגויה. כאשר הרכב נמכר, לרוב מקובל שהרוכש מקבל אותו AS IS, מה שאומר שחצי מיכל הדלק שנותר בו עובר גם הוא אל הקונה, כמו גם הגלגל החלופי, המגבה ושאר הציוד התקני שאמור להיות בו.

לעומת זאת, כאשר הקונה נכנס לכביש 6, היה ברור לו שהנסיעה הזאת מחויבת בתשלום, ממש כשם שאם הוא היה מוצא את הרכב עם דו"ח חניה, הדו"ח היה חל עליו ולא על המוכר.

אני מניח שחוזה מכירת הרכב (זכרון הדברים) לא כלל סעיף לפיו תשלום על נסיעות בכביש 6 יחול על המוכר גם לאחר העברת בעלות, לכן למיטב השכלתי הלא משפטית, יש כאן לכל הפחות פעולה שאינה בתום לב וניסיון לעשיית עושר ולא במשפט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שביט, ניתן לתבוע את הרוכש מכוח חוק מאוד פשוט: חוק עשית עושר ולא במשפט, תשל"ט - 1979. אז כן יש כלים להתנהל מול הרוכש, השאלה אם זה שווה את הכוח

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...