Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייית רכב חדש/יד 2 - עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש כעת רכב חדש/יד 2 עד 60000 ₪

חייב להיות בן שנה עד שנתיים וחצי, אין לי בעיה עם רכב ידני אבל עדיפות לאוטומט (נוסע עם ילד קטן וידני דורש יותר ריכוז), אני יודע שאפשר להביא גם רכב חדש בתקציב הזה בסגנון ספארק, I10 ודומיו, אבל כואב הלב על איבוד כל כך הרבה כסף איך שהרכב עולה לכביש

נוסע מעט מאוד, סביב 150 ק"מ בשבוע הרוב בתוך עיר, כך שחשוב חסכוני אבל גם נוח כי אני אדם יחסית גבוה (1.90)

לכן אני שוקל לחפש לכיוון שנה שנתיים על הכביש, משמע עדיין באחריות יצרן, אבל כבר ספג את ההורדה הראשונה הכבדה של המחירון

אשמח להמלצות מה לרכוש, ואם יש עצות למגרש מומלץ בשמחה

תודה

פורסם

הייתי בודק מיצובישי ספייס סטאר,חיסכונית,מאובזרת אבל מנוע רועש מעל הממוצע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...