Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטרייר שלי בת כמעט שנה. אוכלת אקאנה מהיום הראשון שהיא אצלי. אוכלת פעמיים ביום. בהתחלה הייתה טורפת את האוכל. הייתי מרטיב לה את זה ומדי פעם גם שם מעל שימורים איכותיים. לאחרונה כבר לא מסיימת את הארוחה בבוקר כאשר הכמות היא אותה כמות ואני מערבב עם שימורים. אוכל רבע, והולכת. אחרי 10 דקות מרים את הקערה והיא מקבלת את זה שוב רק בהאכלה השניה. א-ב-ל, אם אני מערבב לה את זה עם קצת עוף, היא מפרקת הכל תוך דקות. מה שמביא אותי למסקנה שהיא כנראה נהייתה בררנית. הכלבה בריאה בכללי.

מה הפיתרון? האוכל איכותי (אקנה עוף ואקנה דגים), הכמות אותה כמות. כ 120 גרם ליום והיא שוקלת משהו כמו 7 ק"ג.

פורסם

מעניין, אותה הבעיה אצלי.

בזמן האחרון הכלבה מוכנה לאכול רק אם אני מערבב לה את המזון עם מזון משומר.

אקאנה ברווז תפוח, הייתה טורפת את זה בשניות.

פורסם

כל זמן שהכלבה בריאה, פעילה כרגיל, בלי סימנים של בעיות עיכול (אני מניח שאתם אוספים את הקקי...) , ובמשקל תקין, לא הייתי מודאג.

עוד לא נולד בע"ח בריא, שהיה לו אוכל ומת מרעב...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עם הכלבים שלי אני דוגל בשיטת "לא רוצה, לא צריך". אם הם לא אוכלים הכל אני פשוט מרים את הצלחת ונותן להם שוב מנה בערב, שוב לא רוצים? אין בעיה, מרים את הצלחת ומקבלים מנה בבוקר. עם הכלבים שלי הבעיה היא שהרגלתי אותם אחרי כל ארוחה (פעמיים ביום) לקבל הפתעה קטנה, אז לפעמים מהציפיה להפתעה הם לא מסיימים את האוכל וממתינים להפתעה.

פורסם

לנו יש יורקשייר טרייר, מאכילים אותה ברוייל קאנין. האוכל יושב בצלחת, הצלחת תמיד על הרצפה, היא יכולה ללכת לאכול מתי שבא לה חופשי.

אין זלילת יתר והשמנה, ולרוב היא אוכלת כשאנחנו יושבים לאכול צהרים (יכול להיות שזה מקנאה).

לא מערבבים לה את האוכל עם כלום, זה הרגל רע מאוד לכלב לאכול פחיות.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קאררה- תלוי מאוד בסוג הכלב, לכלבה שלך אין בעיה שיהיה אוכל קבוע כי אין להם נטייה להשמנה.

לגבי ערבוב של האוכל מסכים איתך, זה הרגל רע מאוד לערבב את האוכל עם אוכל אחר.

תנו שעות מסודרות לכלבה פעם בבוקר ופעם בערב. אם הכלב לא מסיים להרים ולתת לו שוב בערב וכן הלאה.

פורסם

קרה לי גם, החלפת האוכל היא פתרון זמני בלבד.

הבעיה עם הכלבה שלי לא הייתה שמאסה באוכל, אלא התרגלה לקבל פינוקים אחרים ו/או במידה ולא אוכלת לקבל רחמים בצורת אוכל רך...

כמו שפאלו אמר, עוד לא נולד הכלב שמת מרעב כשהיה לו אוכל על הצלחת.

הפתרון שלי היה להפסיק לתת לה פינוקים (בשעות האוכל) קודם כל.

כשאתה מאכיל אותה שים לב אם היא "בעניין" או מריחה את האוכל ומתעלמת, במידה וכן תרים את האוכל ותחזור לעיסוקיך. המתן 10 דקות ותחזור על התרגיל, אם בפעם השניה היא לא אוכלת תרים את האוכל עד לארוחת ערב.

אותו דבר בארוחת ערב. לקח לכלבה שלי יומיים כאלה שהיא אכלה ולא אכלה (ויתרה על בוקר, אכלה את רוב הערב), עד שהיא קלטה את העניין וחזרה לאכול שתי ארוחות מלאות כרגיל. כשהיא סיימה את האוכל שלה הייתי זורק לה איזה חתיכת עגבניה מהסלט כדי שהיא תבין שהפינוק שהיא מקבלת הוא לא במקום האוכל, אלא צ'ופר.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...