Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, כשזה קרה לדודה שלי חשבנו שזה מקרה חד פעמי, אחרי זה כשזה קרה שנתיים אחרי להורים שלי חשבנו שהם סתם שכחו דברים אצל הדודה במיאמי, עכשיו זה קרה לעוד דודה ובת דודה שטסו למיאמי.

מדובר בסך הכל 3 טיסות, רציתי לדעת אם יש פה עוד אנשים שזה קרה להם עם אליטליה?

מה אפשר לעשות כרגע?

פעם שלישית שלמשפחה הקרובה נגנבים דברים בדרך לארץ, בכל הטיסות מדובר על טיסות למיאמי/ממיאמי עם קונקשן ברומא.

חבל, דווקא אליטליה קיבלה שבחים מכל מי שטס דרכם אבל די מרתיע אותנו לסגור איתם שוב טיסה לאור המקרים האחרונים, מדובר בתקופה של שנתיים +- ומסתבר שזה שיטתי ולא סבל סורר.

אשמח לשמוע את דעתכם ומה ניתן לעשות.

פורסם

במקרה אחד תכשיטים וזהב, מקרה שני בגדים (חדשים, בסביבות ה-20 פריטים), מקרה שלישי בגדים ובשמים.

פורסם

לאליטליה שם רע מאד, למרות שהבנים שלי טסו אתם לפני כחצי שנה למילאנו דרך רומא) והיו מרוצים. לעומת זאת ההורים שלי, אי שם לפני 10-20 שנה טסו אתם כמה וכמה פעמים ולא היתה טיסה שעברה בשלום, בדרך כלל בגלל שביתות איטלקיות או מלאות בנמלי התעופה.

נמלי התעופה באיטליה הם צרה גדולה, ואני לא בטוח אם הבעיה היא אליטליה או FCO.

מכל מקום, לא חסרות חברות שטסות למיאמי, ולאור הנזקים שספגתם הייתי נמנע מאליטליה (ולצורך העניין גם מאיבריה, המפורסמת באחוז גבוה של אבדן מזוודות).

הערה קטנה - שליחת תכשיטים וזהב במזוודה היא מעשה לא חכם, בלשון המעטה. חפצי ערך עולים אתך למטוס. נקודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

היה ביטוח מטען?

והאם דווחתם למשטרה?

מתי גילתם את האבדן בארץ או בחו''ל,

תן עוד קצת פרטים.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

רגע,

אתם נוסעים עם תכשיטים יקרים,

בתא המטען ולא עליכם,ובלי ביטוח,

שהתוספת לביטוח מטען

היא ממש זניחה,

דיווחתם למשטרה?

משהו פה לא מסתדר לי,ידידי.

פורסם

יוסי, התכשיטים זה של דודה שלי ולא שלי ולכן איני יודע מה היא עשתה ומה לא.

בכל אופן היא קיבלה חזרה 100 אלף שקל מהביטוח, מה. שלא מכסה אפילו קמצוץ מהשווי המקורי.

לא אשמתי שהיא טיפשה ושמה חפצים כאלה במזוודה שנשלחת ולא במזוודה שאיתה.

רק רציתי לברר אם זה קרה לעוד מישהו ואם כן מה הוא עשה עם זה, כי כמו שאני רואה את זה יש כן מערכת שיטתית ולא סבל סורר אחד שנתקל בתכשיטים.

פורסם

סליחה על השאלה הבוטה אבל

מי לעזאזל שם תכשיטים בשווי של מאות אלפי שקלים במזוודה , הרי אומרים לך שהיא תעבור שיקוף.

כמה זה כבר יכול לשקול? לקחת בתיק היד בלבד.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הקישור לחברת תעופה לא סביר.

בכל שדה תעופה אותם אנשים מטפלים במטען של כל החברות, כך שהגיוני יותר שמדובר בשדה תעופה בעייתי (מיאמי או רומא), לא חברה.

פורסם

הקישור לחברת תעופה לא סביר.

בכל שדה תעופה אותם אנשים מטפלים במטען של כל החברות, כך שהגיוני יותר שמדובר בשדה תעופה בעייתי (מיאמי או רומא), לא חברה.

• תוכן חדש...