Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NetFlix and SmartDNS

קאררה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו משתמש בשירותי SmartDNS כדי להתחכם עם נטפליקס וחסימת התכנים שלהם ?

ניסיתי את זה קצת היום ונראה כאילו הפערים בין התכנים ענקיים. אשמח לשמוע האם יש משתמשים שרצים על זה כבר תקופה.

תודה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בעקבות ההודעה שלך בדקתי במה מדובר.

מתברר שאני משלם לנטפליקס מחיר מלא על פחות מחצי התכנים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

יש אצלי בעבודה קולגות שעושים את זה כבר שנים. הפערים בתכנים אכן עצומים. יהיה מעניין מתי נטפליקס יחליטו לשים קץ לקומבינה, אם בכלל - יש הודעות סותרות בנושא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בעקבות ההודעה שלך בדקתי במה מדובר.

מתברר שאני משלם לנטפליקס מחיר מלא על פחות מחצי התכנים.

תכלס זה בסדר גמור.

בישראל נהוג לשלם כפול על כל המוצרים. אז לשלם מחיר מלא על חצי מהתכנים זה סוג של מציאה.

גילוי נאות - כותב שורות אלו גם כן משלם (עדיין) מחיר מלא לנטפליקס כל חודש בחודשו.

פורסם
יש אצלי בעבודה קולגות שעושים את זה כבר שנים. הפערים בתכנים אכן עצומים. יהיה מעניין מתי נטפליקס יחליטו לשים קץ לקומבינה, אם בכלל - יש הודעות סותרות בנושא.

לפני איזה חודש נטפליקס הודיעו שהם מוסיפים 130 מדינות לרשימת המדינות שהם עובדים בהם ומאז הם מנסים לחסום את כל ה vpn

כנראה הם עוד לא חסמו את כולם אבל זה יגיע.

השידורים מחוץ לארה"ב מוגבלים בגלל שנטפליקס מכרו זכויות שידור.

הם לא יכולים לשדר בארץ סדרה שהוט שילמו להם בלעדיות.

אל תחשבו שתמיד דופקים אותנו הישראלים, זה בכל העולם ככה

אייל

פורסם (נערך)

למען הגילוי הנאות - אני בעלים של חברה המפתחת שירותי Smart DNS ללא תשלום (אלא ע"י התקנה של תוסף חיפוש לדפדפן).

משתמשים מחוץ לארה"ב הם לא דבר רע בכלל לדוחו"ת הפיננסים של נטפליקס... אבל נטפליקס כן חוסמת IP Ranges של חברות שרתים ו VPS ידועות (Linode לדוגמא) - והם עשו את זה עוד הרבה לפני הבאזז האחרון לגבי החסימות. בגדול, הם מוציאים הצהרה לגבי חסימת Unblockers/VPNs בערך פעם בשנה, כנראה ע"מ לצאת ידי חובה מבחינת ספקי התוכן שלהם, וחברות הלווין הבינלאומיות שסדרות המקור נמכרו להן.

חשוב מאוד להבין שכל שירות Smart DNS מעביר אך ורק חלק מינימאלי מתעבורת האתר דרך שרתי פרוקסי, ורוב התעבורה (קבצי וידאו, אודיו, תמונות) מתבצעת ישירות בין משתמש הקצה לאתר. מעבר ליתרונות הברורים מבחינת מהירות סטרימינג (מכיוון שבעת הסטרימינג אין שום שרת פרוקסי באמצע), ישנה בצד שלנו גמישות רבה מאוד למצוא אלטרנטיבות ברגע שנטפליקס מבצעת חסימה לשרת פרוקסי מסויים.

אגב - זה המצב של ישראל מבחינת תכנים לעומת ארה"ב - http://unogs.com/countrydetail/?q=&cl=336,78,&pt=stats&st=&p=1

עריכה אחרונה על ידי tzahico

No worries 8)

פורסם

יש אפשרות לקבל גישה מהאפל TV שלי ? זה יכול להיות מדהים :)

למען הגילוי הנאות - אני בעלים של חברה המפתחת שירותי Smart DNS ללא תשלום (אלא ע"י התקנה של תוסף חיפוש לדפדפן).

משתמשים מחוץ לארה"ב הם לא דבר רע בכלל לדוחו"ת הפיננסים של נטפליקס... אבל נטפליקס כן חוסמת IP Ranges של חברות שרתים ו VPS ידועות (Linode לדוגמא) - והם עשו את זה עוד הרבה לפני הבאזז האחרון לגבי החסימות. בגדול, הם מוציאים הצהרה לגבי חסימת Unblockers/VPNs בערך פעם בשנה, כנראה ע"מ לצאת ידי חובה מבחינת ספקי התוכן שלהם, וחברות הלווין הבינלאומיות שסדרות המקור נמכרו להן.

חשוב מאוד להבין שכל שירות Smart DNS מעביר אך ורק חלק מינימאלי מתעבורת האתר דרך שרתי פרוקסי, ורוב התעבורה (קבצי וידאו, אודיו, תמונות) מתבצעת ישירות בין משתמש הקצה לאתר. מעבר ליתרונות הברורים מבחינת מהירות סטרימינג (מכיוון שבעת הסטרימינג אין שום שרת פרוקסי באמצע), ישנה בצד שלנו גמישות רבה מאוד למצוא אלטרנטיבות ברגע שנטפליקס מבצעת חסימה לשרת פרוקסי מסויים.

אגב - זה המצב של ישראל מבחינת תכנים לעומת ארה"ב - http://unogs.com/countrydetail/?q=&cl=336,78,&pt=stats&st=&p=1

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לאלו שאינם מתחכמים ונרשמו לאחר שהשירות נפתח לישראל אני מקפיץ שאלה שכבר נשאלה בשרשור נטפליקס הרשמי - האם אתם מצליחים לצפות בסרטים (סרטים, לא סדרות) ברזולוציות של מעל ל 720x480 ובביטרייט גבוה יותר משני מגהביט לשניה?

סדרות מגיעות לביטרייטים של 7 מגהביט ואפילו 8 וב 1920x1080 ללא שום בעיה. סרטים נראה שמוגבלים.

לחבר'ה בתמיכה של נטפליקס אין הסבר ממשי לזה מעבר לענייני licensing והציעו לנסות ISP שהוא לא בזב"ל.

פורסם

במהלך חודש הניסיון, התשובה היא כן, אבל לא בכל הסרטים. 018.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

משתמש בשירות smartDNS (unblock us) ולא נתקלתי בבעיות, כנראה שהם מחליפים כתובות שרתים יחסית מהר על מנת שלא ינטשו אותם. ואני משלם את המחיר המלא לנטפליקס ולhulu plus (8 דולר+7 דולר) לחודש, אין מה להשוות מבחינת התכנים כאן בארץ.

ALÞћÃ-מבחינת קצב ההורדה של סרטים-לא נתקלתי בשום בעיה (ואני בחבילה של 40 מגה, בשוק הסיטונאי) מבחינת קצב ההורדה.

איזה אינטרנט יש לך בבית? הוט? בזק? האם אתה משתמש בהוטבוקס או בראוטר שבזק מספקים לך?

פורסם (נערך)

תודה מתן, אך לא נראה שהבעיה ב end שלי (סדרות מגיעות לביטרייט מקסימלי ורצות ב FHD תוך פחות משתי דקות), זה משהו בצד של נטפליקס שמוגדר באקאונט שלי שמגביל את איכות הסרטים ואת איכות הסרטים בלבד.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

זה נשמע לא סביר, אבל אפשר לנסות לסגור את החשבון, לפתוח חדש עם VPN ומייל אחר ליתר בטחון ולראות מה קורה?

אם זה קורה שוב, קשה לי להאמין שזה לא משהו אצלך.

• תוכן חדש...