Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי את הרכב כיד 2 (2013) ומסתבר שמערכת האיתורן המותקנת ברכב לא תקינה (לא מצליחים להתחבר אליה מרחוק ולאתר את הרכב).

הפתרון היחיד שמוצע לי הוא להחליף את היחידה בתמורה לתשלום סמלי (כמה מאות שקלים), אבל הדבר שמפריע לי בזה הוא שיתחילו לפרק לי חצי דשבורד לצורך ההחלפה.

היות ואין לי ברירה אלא להסכים לצרכי ביטוח, אולי מישהו יודע היכן לרוב מרכיבים את האיתורן בגולף דור 7, על מנת להכווין את החבר'ה למינימום פירוקים של הדשבורד?

אודה מאוד לעוזרים!

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

עובדים בתחנות שירות של איתוראן אמורים לדעת את זה או לפחות להיות מסוגלים לפנות לחברת איתוראן ולשאול.

במקומך הייתי פונה לחברת איתוראן ומבקש רשימה של תחנות שירות מורשות. הנה רשימה כזו שמצאתי, לא יודע אם היא רשמית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

למה צריך לפרק חצי דשבורד בשביל זה? כשהתקינו את האיתוראן גם פירקו אותו?

תעשה מה שאני עשיתי ותעבור ביטוח לכזה שלא דורש איתוראן. גם לי יש איתוראן סייב לא פעיל ברכב כי לא הסכמתי לשלם להם אז עברתי ביטוח.

דשבורד שפורק לא יחזור למיקומו המקורי כמו כשיצא מהמפעל אז תחליט מה יותר חשוב לך - הכסף שאולי תעלה לך תוספת הביטוח או התבעסות כל נסיעה מדשבורד מקרקש?

עריכה אחרונה על ידי ArikB
פורסם

הייתי כבר בתחנת שירות של איתורן ברעננה, כששאלתי את אחד הבחורים שטיפל בי היכן מותקנת היחידה (התקולה) הוא אמר שזה יכול להיות מאחורי תא הכפפות, או מאחורי הרדיו, והוסיף - ייתכן ונצטרך כאן פירוק די מסיבי.

ממש לא אהבתי לשמוע את התשובה הזאת!! :x

קבוע לי שם תור ליום שישי הקרוב.

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם (נערך)
למה צריך לפרק חצי דשבורד בשביל זה? כשהתקינו את האיתוראן גם פירקו אותו?

אני מניח שפירקו חלק ממנו בשביל להתקין את האיתורן כשהרכב היה חדש.

עריכה אחרונה על ידי makinen456

פורסם

אתה רוצה שכל גנבי העולם ידעו היכן זה מותקן.. אצלך

או שתסמוך עלייהם (אצלי מותקן כ 10 שנים בשלושה רכבים ללא בעיות)

או אולי חפש חברת ביטוח אשר לא דורשת איתורן.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...