Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור יליד שנות ה70, חשבתי שאני אקבל מוזיקה שאני אוהב ישר לפרצוף, אבל משום מה, זה ממש לא קרה. ואחרי 5 דקות עברתי לסט החורף שדווקא עשה לי את זה.

מחכה למגה-מיקס של שנות ה90.

פורסם
בתור יליד שנות ה70, חשבתי שאני אקבל מוזיקה שאני אוהב ישר לפרצוף, אבל משום מה, זה ממש לא קרה. ואחרי 5 דקות עברתי לסט החורף שדווקא עשה לי את זה.

מחכה למגה-מיקס של שנות ה90.

הסט, כשמו כן הוא - להיטי המועדונים של שנות ה 80

אם אתה מכיר להיטי מועדונים אחרים מהאייטיז אתה מוזמן לרשום כאן

היו מעל 100 פוטנציאלים, הכנסתי את הכי טובים לדעתי

פורסם

הכל בסדר אתה לא שטר של 100 דולר כדי שכולם יאהבו אותך. אולי זה בכלל אני. בחרת כנראה בשירים הנכונים כי לא שמעתי את כולו.

פשוט הסדר, החיבור והזרימה של הסט לא גרמו לי לרצות עוד אחרי 5 דקות של דפדוף בתוך הטראק.

בניגוד לסט החורף שלפניו, שאליו עברתי ושמעתי את כולו בלי להקפיץ, למרות שאני לא מכיר שמות של מבצעים ומילים של השירים בעל פה. מבחינתי זה סתם שירים מהרדיו, אבל הסט עצמו בא לי יותר טוב.

פורסם
עדיין לא עובד לי הלינק :-(

שתי אופציות:

1. פשוט תעתיק את הקישור לשורת הכתובת (במקום ללחוץ עליו דרך כאן)

2. כנס לסאונד קלאוד שלי ותלחץ על הסט הראשון

פורסם
מעולה מעולה תודה

יש סיכוי לאחד כזה של מוסיקה אלקטרונית? שנות 80 או בכלל

יש לי סטים של מוזיקה אלקטרונית עדכנית (מיינסטרים)

נמצאים בסאונדקלאוד שלי

• תוכן חדש...