Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במבי מה אתה אומר.

הטעות במקור ידידי מלחח העשב.

מלכך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שמעתי אותו כבר 5~6 פעמים ביומיים אחרונים מאז שקיבלתי נוטיפיקיישן בסאונדקלאוד

שאפו, אחלה מיקס, תודה!

(למען ההגינות היו כמה רצועות שפחות אהבתי אל הרוב באמת כיף לשמוע)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מעולה!

תודה רבה

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

יליד תחילת שנות ה-90, עדיין מכיר את רוב השירים פה, סט נחמד!

העלת נוסטלגיה :)

(ככה זה כשההורים מושיבים אותך ליד MTV וVH1 כשאתה צעיר :wink:)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שמעתי אותו כבר 5~6 פעמים ביומיים אחרונים מאז שקיבלתי נוטיפיקיישן בסאונדקלאוד

שאפו, אחלה מיקס, תודה!

(למען ההגינות היו כמה רצועות שפחות אהבתי אל הרוב באמת כיף לשמוע)

איזה קטעים לא אהבת? מעניין לשמוע

פורסם
איזה קטעים לא אהבת? מעניין לשמוע

הכל בקטע של ביקורת בונה כן?

7:50 לא ברור לי המעבר החד הזה, אותו דבר ב 19:50, גם ב42:31 מעבר חד מדי, ב1:03:42 יש איזה שתי שניות של טרנזישן מיותר, 1:12:07 שוב חיתוך חד מדי

בעניין השירים עצמם זה עניין של טעם וריח אבל היו המון שממש רציתי לשמוע עוד קצת והם נגמרו מהר מדי, בכללי נראה לי דחסת יותר מדי לשם, בכיף אפשר לפצל לpart1 ו-part2 ולעשות מזה (שני) מיקס(ים) כפול(ים) באורך

נראה לי שיש גם סלט של סגנונות, יש הרבה מאוד שירים קצביים ושמחים ואז פתאום מעבר למשהו עם bpm יותר נמוך, קצת מוריד את השוונג

בכל מקרה המיקס הזה ושאר המיקסים שלך אצלי בפלייליסט קבוע ברכב ובעבודה, מת עליהם :-D

דרך אגב אם אתה מקבל בקשות למיקס הבא.. שנות ה90 זה פשוט מתבקש:-D:-D

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הכל בקטע של ביקורת בונה כן?

7:50 לא ברור לי המעבר החד הזה, אותו דבר ב 19:50, גם ב42:31 מעבר חד מדי, ב1:03:42 יש איזה שתי שניות של טרנזישן מיותר, 1:12:07 שוב חיתוך חד מדי

בעניין השירים עצמם זה עניין של טעם וריח אבל היו המון שממש רציתי לשמוע עוד קצת והם נגמרו מהר מדי, בכללי נראה לי דחסת יותר מדי לשם, בכיף אפשר לפצל לpart1 ו-part2 ולעשות מזה (שני) מיקס(ים) כפול(ים) באורך

נראה לי שיש גם סלט של סגנונות, יש הרבה מאוד שירים קצביים ושמחים ואז פתאום מעבר למשהו עם bpm יותר נמוך, קצת מוריד את השוונג

בכל מקרה המיקס הזה ושאר המיקסים שלך אצלי בפלייליסט קבוע ברכב ובעבודה, מת עליהם :-D

דרך אגב אם אתה מקבל בקשות למיקס הבא.. שנות ה90 זה פשוט מתבקש:-D:-D

תמיד טוב לשמוע חוות דעת וללמוד מה מרגישים אלה ששומעים את הסט.

חלק מהמעברים שציינת זה בעצם אותו שיר, זה חלק מהשיר ולא מעבר.

לגבי האורך של השירים \ ריבוי הז'אנרים באוסף - אין מה לעשות, אם אני רוצה שמישהו באמת יהנה מ 80 דק של אייטיז ולא יעצור אחרי 20 דקות ויגיד "טוב מיצינו זה מתחיל לחזור על עצמו" , חייבים לשלב כמה סגנונות, פשוט בשביל ליצור עניין.

מאותה סיבה אי אפשר להשאיר כל שיר 3-4 דק', צריך להשאיר טעם של עוד ולשמור על דרייב מסויים בסט, אל תשכח שמדובר כאן על דיסק ששומעים באוטו \ בית \ עבודה ולא על רחבת ריקודים ששם אפשר למרוח יותר כי האווירה שונה.

חייב להגיד לך שכשהתחלתי לעבוד על הסט חברים אמרו לי "בשביל מה אתה מתאמץ, כבר יש כאלה" , אבל כשהפכתי את האינטרנט לא באמת מצאתי סטים כאלה. זה תמיד היה סט של סגנון אחד ספציפי שממצה את עצמו ממש מהר, או סט של 20-30 שירים שחצי מהם אף אחד לא מכיר וכו'.

רציתי להיות משהו שיהיה מוכר, קליט וזורם לכולם, גם למי שנולד אי שם בסוף שנות ה 80 :)

מקווה שהצלחתי..

סט ניינטיז בהחלט על הפרק :)

פורסם

מכל מלמדיי השכלתי [emoji106]

תמשיך עם העבודה הנהדרת, אני והרבה אחרים מצפים בקוצר רוח לנוטיפיקיישן שלך [emoji1]

• תוכן חדש...