Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההשקעה בפיאט נמוכה מאד, בוודאי במונחי יצרנים מערביים.

פלח השוק של ה 301 והראפיד זניח במונחים אירופאיים, והן מיועדות לשווקים מתפתחים.

יתכן וזו הכוונה של פיאט, מאחר ובפלחי השוק הרלוונטיים באירופה היא אינה נוכחת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אף פעם לא הבנתי את הסגידה בפורום למותג הזה. יצרן בינוני שייצר מכוניות בינוניות שסבלו מבעיות אמינות וירידת ערך מטורפת. אני מפספס משהו?

פורסם
אף פעם לא הבנתי את הסגידה בפורום למותג הזה. יצרן בינוני שייצר מכוניות בינוניות שסבלו מבעיות אמינות וירידת ערך מטורפת. אני מפספס משהו?

סגידה...בכלל לא הגזמת.

כמו לכל מותג אחר, גם לפיאט יש חובבים.

מותר להם, לא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הטיפו היא לא תת משפחתית, היא פשוט משפחתית זולה. התמחור של הטיפו הוא תמחור של דאצ'יה, כלומר האפשרות לרכוש רכב מסגמנט גבוה יותר במחיר של רכב מסגמנט נמוך יותר ואם דאצ'יה מצליחה אני לא רואה סיבה שפיאט לא תצליח עם מוצר שעושה רושם איכותי ושלם יותר. טיפו בסיסית (1.4 ידני) עולה בצרפת פחות מקליאו בסיסית או פאביה בסיסית.

פורסם
הטיפו היא לא תת משפחתית, היא פשוט משפחתית זולה. התמחור של הטיפו הוא תמחור של דאצ'יה, כלומר האפשרות לרכוש רכב מסגמנט גבוה יותר במחיר של רכב מסגמנט נמוך יותר ואם דאצ'יה מצליחה אני לא רואה סיבה שפיאט לא תצליח עם מוצר שעושה רושם איכותי ושלם יותר. טיפו בסיסית (1.4 ידני) עולה בצרפת פחות מקליאו בסיסית או פאביה בסיסית.

הצחקת את השוק הישראלי - בו פיג'ו 301 יקרה מ-208 בכל הגרסאות וניסאן אלמרה יקרה יותר מהנוט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רשמית כן, בפועל ממש לא.

האלמרה וה 301 נמכרות ברובן המכריע לציי רכב, והתמחור שונה לחלוטין.

וזה כנראה יהיה גורלה של הטיפו, עוד אופציה בסגמנט האפרורי הזה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

דווקא ה 500x נכנסה בזמן שיא לארץ, כשהטרנד של ג׳יפונים קטנים וואנאבי בשיא ויש תחרות לג׳וק, אבל התמחור לא מתאים והרכב משויך לסדרת ה 500 שהיא כביכול סוג של פרימיום/תכשיט, מה שמיותר לגמרי כי ה x לא רכב רטרו. אולי תמחור קרוב לקקטוס ישנה את כללי המשחק. בנוסף, הפנדה - רכב שאמור לככב במכירות בארץ כי לעומת הדור בקודם (שאישית מאוד אהבתי והיתה לי אחת), הדור הנוכחי גדול יותר וכמובן מודרני, אבל גם במקרה הזה לא מתומחר כמו שצריך. אם היה ערך מוסף לעומת מיני אחרות (כמו למשל הטווין אייר ששווק בפנדה לשבוע וחצי) אז זה משהו אחר...כמובן בתמחור נורמלי ולא 80K.

• תוכן חדש...