Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלפים? לא ממש למעט דגמי קצה חלשים /חזקים במיוחד, הם חולקים מנועים וגירים.

מעבר לזה, זה כבר נהיה יקר יותר, מכלולי מתלים והיגוי, בלמים, ובמיוחד אלקטרוניקה

M-TECH E46

פורסם

אתה מחפש משהו עם מראה ומיתוג פרימיומי, נראה שמה שאתה באמת צריך זאת 159...

יפייפיה, יודעת לרגש, פנים מעוצב גם כן, עלויות אחזקה זולות מהמתחרות הגרמניות, גם מה שהיא משדרת הרבה יותר ספורט אלגנטי, הבימר והמרצדס משדרות קצ וואחשיאדה במיוחד שמדובר בבחור צעיר שנוהג באחת.

שיטוט ביד2 מציג כמה יחידות מעניינות שתשאיר לך עודף יפה מאוד מ100 אלף ש''ח, לדוגמא

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=3952431

פורסם (נערך)

אלפא לא לטעמי וגם אין לה מולטימדיה עליון. נראה לי שאבחר ב ב מ ו 330 עם הפנסים בצורת ר מאחורה ולא אלו המכוערים שנראים כמו דיהו לאנוס ( גם המרצדס C אחלה אבל אני לא אוהב את התחת המיושן שלה) אך לא מבין למה היא ו ה 5 נמכרות באותו מחיר בערך? לא אצא פראייר אם אשלם על 3 מחיר שאפשר להביא איתו גם 5?

עריכה אחרונה על ידי מוטי 22
פורסם

330 משנת 2010 לא תמצא ב 100 אלף וגם לא ב- 130 אלף.

נכון להיום, לא תמצא אף אחת כי אין ביד-2 כאלו למכירה. וכשתצוץ אחת, היא תימכר בסביבות 150 אם לא הרבה יותר.

בתקציב שלך תמצא אולי 2008 במצב ירוד או 2007 עם 256 כ"ס לעומת ה- 272 כ"ס ב- 2008. אגב, לרובם בשנתונים האלו אין I_DRIVE כך שלא תהיה להם "מולטימדיה עליונה" כמו שאתה קורא לה.

בכלל E90 מדגם 330 היא מצרך יחסית נדיר בשוק, במיוחד אחת שלא "התאסלמה" (ללא כוונה לפגוע באף אחד). ולכן על אקזמפלר טוב משלמים - והרבה.

אני מצטרף לממליצים על 159, G37 אם חשוב לך הביצועים. אם סמל וביצועים פושרים מספיקים לך, תוכל למצוא 320 שנת 2010 שמורה שתהיה קניה טובה.

פורסם

לא בטוח כי כדאי לך, ה 100K הם ההתחלה. ביטוח הרכבים האלה (ה 5 וה E) אינו זול וישנו תשלום טסט לא קטן.

אבל בכל מקרה, ב 100K לא הייתי מציע לך ללכת על ה 5 וה E. רכבים הנמכרים במחיר כזה הינם דיי גמורים ועלות התיקונים (לא טיפולים שוטפים) מתחילה להיות מכאיבה בכיס.

הייתי מציע שתגדיל תקציב ותחפש C משנתון 07-08 שמורה היטב (ואני מתכוון לשמורה, יד ראשונה מפינסיונר לדוגמה...) באמצעות חברים/מכרים. הרכבים הממש טובים נמכרים מפה לאוזן, לא ביד 2.

בכל מקרה אם לא השתכנעת ואתה הולך על ה E הגדולות (מנוע 3.5 ML272) מ 05-07 אז בדוק כי לפי מספר מנוע כי המנוע לא נמצא ברשימה השחורה של המנועים עם תקלת גל האיזון.

בהצלחה.

פורסם

דווקא ראיתי הרבה מכוניות כאלו ( 320 520 c200 E 200 ) משנת 2010 שלפי המודעה נראות שמורות וסבבה , במחיר באיזור ה 100K. ועד שאקנה גם יעברו לפחות חודשיים-שלוש. השאלה שלי היא לכמה ירידת ערך לצפות איך זה עובד? נניח קניתי 2010 ב 100, יד 2\3 , ואני מתכונן להחזיק בה שנתיים, בעוד שנתיים בכמה אוכל למכור אותה בקמ ממוצע ובמצב שמור?

פורסם

אני חושב שככלל אצבע אפשר לומר שכל המכוניות יורדות בין 10 ל-15 אחוז בשנה.

קנית ב-100 אלף, בעוד שנה שווה 85-90 וכן הלאה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
דווקא ראיתי הרבה מכוניות כאלו ( 320 520 c200 E 200 ) משנת 2010 שלפי המודעה נראות שמורות וסבבה , במחיר באיזור ה 100K. ועד שאקנה גם יעברו לפחות חודשיים-שלוש. השאלה שלי היא לכמה ירידת ערך לצפות איך זה עובד? נניח קניתי 2010 ב 100, יד 2\3 , ואני מתכונן להחזיק בה שנתיים, בעוד שנתיים בכמה אוכל למכור אותה בקמ ממוצע ובמצב שמור?

לא יודע לגבי ב.מ.וו, אבל אשמח אם תראה לי E200 או C200 שמורות וסבבה שלא היו מוניות במחיר שאתה מדבר עליו.

פורסם

באופן כללי סדרה 5 תהיה יקרה יותר מסדרה 3 לאחזקה. גם מרצדס E תהיה יקרה יותר מאחותה הקטנה.

לגבי ירידת ערך, לא זה צריך להיות השיקול שלך. כי דוקא המודלים שערכם יותר נשחק הם המודלים שעדיף לך לחפש מהטעם שיהיו זולים יותר לרכישה.

אם מרצדס E (או כל החלופות האחרות) מרגישות לך רכב צעיר אז סבבה. זה עניין אישי. אבל אם אתה מחפש משהו שעושה רושם כצעיר על החבר'ה שלך או בכלל אז מוטב גם להתחשב בדעה הכללית. והדעה הכללית היא שאלו רכבים בלתי צעירים לחלוטין.

ואם שאלת את החבר'ה שלך והם כולם בדעה שאלו רכבים צעירים אז ברוך הבא לדיור המוגן. איזו חבורה גיריאטרית מצאת לעצמך.

• תוכן חדש...