Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחור רווק עומד לקנות את הרכב הראשון שלי ( עד כה נהגתי פה ושם במכוניות של חברים משפחה,אני נהג חדש יחסית (רישיון מעל 10 שנים אבל רק בשנה האחרונה חדשתי אותו והתחלתי לנהוג) תקציב של 100 אלף בערך ,אני מודע שעלות האחזקה של מכוניות יוקרה ותיקות לא זול ובכל זאת אני מתלבט בין ב מ וו 3 או 5, מרצדס c או E, כולן משנת 2010 לערך...חשוב לי מכונית מרשימה ומפנקת ,עם לוק צעיר לח'ברה, ( עור עץ \כרום גג מטאלי גריל כרום ומולטימידיה עליונה מקורית חשובים לי מאוד) ועם זאת אמינה ובטוחה, על ביצועים אני יכול להתפשר. השאלה שלי היא כזו, מאחר ומחירי ה 5\3 במוו ו ה C\E מרצדס פחות או יותר זהים לפי מה שאני רואה בלוח,מה כבר עדיף לי לקנות ואם יש הבדל משמעותי בעלות האחזקה בין הדגם המשפחתי לסלוני ? ואיזו מכונית מה 4 הכי פחות יקרה לאחזקה ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בכללי זו לא מכונית "צעירה" לדעתי (למרות שאני מאוד אוהב את הקטגוריה). אלו מכוניות של "כבר השגתי משהו בחיים" של בני 35-40 ומעלה לדעתי. כמובן שזה גם עניין של טעם ויכולת. E קלאס אני מאוד אוהב ממעט ניסיון כנוסע בדגם הקודם E280.

גם החדשה מרשימה, ישבתי בכמה דגמים שלה כשרק הושקה בארה"ב.

נסעתי גם כמה מאות ק"מ ב- C300 (לא יודע אם יש בישראל) שמאוד הרשימה אותי ברמת האבזור שלה. נשמע שכזו תפורה עליך.

מבחינת אחזקה בדגמים הספציפיים- סדרה 3 או מרצדס C יהיו זולות יותר בעלות השנתית- לפחות במחירי ביטוח, אגרת רישוי וצריכת דלק- לעומת מרצדס E או סדרה 5.

אני חושב שאם אתה לא צריך את הגודל- תבחר בקטנות יותר. ברכבים האלו יש הרבה רמות אבזור ומנועים. יש את הקטנות עם מנועים גדולים וגם את הגדולות עם המנועים הקטנים.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
חשוב לי מכונית מרשימה ומפנקת ,עם לוק צעיר לח'ברה, ( עור עץ \כרום גג מטאלי גריל כרום ומולטימידיה עליונה מקורית חשובים לי מאוד)

קצת מוזר שבחרת מכוניות משפחתיות כאלה כשאתה ספציפית מחפש ״לוק צעיר״.

עץ זה גם לא ממש מתיישב עם לוק צעיר, ולגבי עור, רק קח בחשבון שכיף גדול פה בארץ זה לא.

ומה זה גג מטאלי?

ובכל זאת מהשנים האלו הב.מ.וו משדרות משהו צעיר יותר ללא ספק, ובוודאי יהיו מהנות יותר לנהיגה.

לך על סדרה 3 אם אתה לא זקוק למרווח של ה5.

על איזה דגמים חשבת?

פורסם

מסכים אתך שרכב מנהלים/יוקרתי בן 5 לא ממש משדר צעירות (אם יש כזו מילה...), אבל אני לא מסכים שיש רכב חדש עד 100k שתגרום לו יותר הנאה מסדרה 3 בת חמש.

פורסם

מה ההנאה שלך? כוח? תנסה hot hatch בת שנה, רוצה נוחות תנסה מונדיאו בת שנה, רכב בן 5 בכל כך הרבה כסף, לא שווה, אתה נכנס להוצאות תחזוקה גבוהות בגילאים האלה

פורסם (נערך)

תודה,אסביר את עצמי יותר ( לזה ששאל מה זה גג מטאלי, הכוונה היא לגג נפתח וצבע מטאלי)

בשום אופן לא בא לי על מכונית עממית,אני נעול על מכונית יוקרה,וכפי שציינתי אני מוכן להתפשר על ביצועים.עושה לי את זה רכב מכובד מפואר מעוצב מרשים בטיחותי ונוח. וגם אם אלו לא בדיוק משדרים רכב צעיר זה הכי קרוב שמצאתי מהסגנון הזה. (רציתי גם וולוו S60 אבל פסלתי כי אין לה מולטימדיה אך אני חושב גם על ה xc60 אבל זה לא רלוונטי לשאלה) ואין לי צורך בגודל של ה E \ 5 אבל גודל זה דבר מרשים וזה לא יזיק.השאלה היא כזו,אם באותו מחיר אפשר לרכוש כל אחד מהדגמים,מה עדיף לי? כי אני חושב, למה לרכוש את הקטנה אם באותו מחיר אפשר להביא את הגדולה המפוארת יותר? אבל השאלה מבחינת עלויות חלפים תיקונים,האם גם יש הבדל בין הסדרה הקטנה לגדולה יותר?מה ישתלם לי יותר בסופו של דבר?

עריכה אחרונה על ידי מוטי 22
פורסם

לקסוס סידרה 200, אינפינטי יהיו יותר צעירות מבחינת המראה ועדיין יוקרתיות,

אופציה נוספת ועתירת כרום וגאג'טים - פורד אדג'

פורסם

לקסוס סידרה 200, אינפינטי יהיו יותר צעירות מבחינת המראה ועדיין יוקרתיות,

אופציה נוספת ועתירת כרום וגאג'טים - פורד אדג'

פורסם
לקסוס לא אהבתי את הפנים, פשוט מידי ואין מולטימידה עליונה כמו שאני אוהב

אתה צריך לדבר עם מוסך שמתמחה בהן (מרצדס / במו, לא שתיהן ביחד אלא מומחה לכל אחת), ככה הוא ישאיר אותך מוכוון לחברות שאתה רוצה ולא תצטרך לסמוך על ניחושים / חוויות אישיות עם רכבים בודדים אלא תדבר עם מישהו שעוברות דרכו עשרות מכוניות בחודש כמו שאתה מחפש והוא ידע להגיד לך מה המקרה השכיח..

פורסם

קודם אני ממליץ לך להסתכל על bmw סידרה 1. ביטח ואחזקה יותר זולים וגם מודל יותר מתקדם.

אבל תכלס מה שנראה לי שאתה באמת רוצה זה את המרצדס A class. אם אתה יכול למתוח את התקציב ב 30K (ואני יודע שזה הרבה) אתה יכול למצוא אחת מאובזרת מודל 2013 שמתאימה בדיוק למה שאתה מחפש.

טסלה 3 2022

פורסם

התשובה היא לא.

אגב, אין לי מושג מה אתה מנסה לשדר ולמה, אבל תחשוב היטב אם רכב כמו סדרה 5 באמת ישדר את מה שאתה מחפש, ולא משהו אחר.

פה בארץ, אני אישית בחרתי ב3 למרות שיש לי משפחה לשנע, ויכולתי להרשות לעצמי גם סדרה 5.

פורסם

הייתי נצמד לקטנות יותר.

גם מבחינת ניהוג והתנהגות וגם מבחינת אחזקה שתהיה זולה יותר,

החלקים זולים יותר, יש פחות אלקטרוניקה ומכלולים שיכולים להתקלקל

אני הייתי בוחר בסדרה 3, אבל אני משוחד

M-TECH E46

• תוכן חדש...