Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דק סינטטי HI-WOOD מכירים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

האם מישהו מכיר/שמע התנסה בדק סינטטי מחומר שנקרא WPC (Wood plastic composite)

זה טוב לנו?

מחפש תחליף לדק עץ ועל פי הפרסומים לפחות המוצר הנ"ל לא מצריך תחזוקה ולא מתבלה

פורסם

לא מצריך תחזוקה כי אי אפשר לתחזק פלסטיק. לא מתבלה? אתה מכיר משהו שלא מתבלה בשמש וגשם? יתבלה באבו אבוהה. כמה שנים יעברו עד שייראה רע כמו כל פלסטיק שמשאירים בחוץ? שאלה טובה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין לי ניסיון עם דק סינטטי אך גם אני עמדתי בפני הדילמה. ממה שאני בדקתי, אורך החיים של דק סינטטי לא פחות מזה של עץ, הוא לא מצריך טיפול ועדיין אין מספיק ניסיון בארץ כדי לומר האם דק כזה ייראה טוב גם אחרי 15 שנים (התנאים כאן לא דומים לחול בגלל עוצמת השמש.אגב, גם לדק עץ יש אורך חיים מוגבל וכדי שייראה טוב, יש להשקיע המון עבודה וכסף!מה שמוזר, למרות שהסינטטי עשוי מקומפוזיט של שבבי עץ ופלסטיק, הוא לא זול יותר מעץ.בסופו של דבר העדפתי את הדבר האמיתי בגלל התחושה שנותן העץ, את המחיר אני משלם בצורך לתחזק (קרצוף ושימון פעמיים שלוש בשנה, עלות השמן אצלי כ-300 ש"ח לשנה+רולר+אמצעים לניקוי וקרצוף השכבה הישנה ). אם אתה צעיר, נמרץ ואוהב עבודות בית שכאלו לך על עץ (אני בחרתי איפאה).אם אתה עסוק, עברת את החמישים ולא בא לך להשתעבד לדק כדי שיראה טוב ויחזיק, לך על הסינטטי, יש כאלו איכותיים שכמעט לא מרגישים שלא מדובר בעץ.שיטות ההרכבה אגב, שונות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

עץ עמיד כמו איפאה למשל, יכול להחזיק עם שימון פעם בשנה אבל אז הוא נראה נורא משום שהשמש גורמת לו "לדהות" ולהפוך לבהיר ומכוער (לטעמי). גשם ורטיבות כמעט לא משפיעים על איפאה. באורן למשל, התופעה הפוכה אך האורן פחות עמיד ומצריך גם הוא צביעה.אם אתה אוהב מראה של דק "ישן ומשומש" שימון פעם בשנה או שנתיים אפשרי באיפאה ודומיו, אורן בכל זאת רגיש יותר.שימון איכותי פעמיים שלוש בשנה שומר על המראה ואצלי הדק כמעט 4 שנים ונראה מצויין.קרצוף אני עושה פעם בשנה, לפני שימון "האביב" בד"כ, הקרצוף מוריד גם את שכבת השימון הישנה וגם מחסל עובשים שעלולים להתפתח (ישנם חומרים ייעודיים, דילול אקונומיקה במים עושה פלאים עם מטאטא פלסטיק).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יש יופי של חומרים סמנטיים מיוצרים הארץ ומתאימים לתנאיי השמש ארצישראליים. יש גם אחריות. הכל תלוי סגול המשטח. תחזוקה של דק 20 מטר לא זהה חדר של 120 מטר.

בגדים של מעל 30 מטר רק סינתטי אם אין לך buttler

• תוכן חדש...