Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנה למשפט על מעבר באור אדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בבקשה עזרה חברים!

אני נהג חדש ולפני כמה ימים קיבלתי הזמנה למשפט על מעבר באור אדום שנתפס במצלמה + 10 נקודות.

הרכב רשום על שם ההורים.

אם אחד מבני המשפחה שלי( לא נהג חדש) "יקח" על עצמו את העבירה ויודה, האם עדיין נאלץ ללכת לבית המשפט?

במידה וכן מה יהיה עונשו? ( יש לציין שהעבר שלו נקי).

ואם כן עם מי צריך לדבר ואיך?

במידה ואני אודה בעבירה ואלך למשפט, מה יכול להיות עונשי?( גם העבר שלי נקי)

האם מומלץ לשכור עו"ד?

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משפט על אור אדום - זה אומר שהעבירה נעשתה בנסיבות מחמירות, קרי גרימת הפרעה לעובר דרך או סיכון לרכב שנכנס לצומת או הרשעה קודמת בעבירת אור אדום ב-3 שנים אחרונות.

זאת עבירה שנכללת בתוספת השלישית והתוספת הרביעית.

מאחר ואתה נהג חדש - אז הרלוונטי זה התוספת השלישית.

המשמעות היא שבנוסף לכל עונש שתקבל בבימ"ש, תקופת הנהג חדש שלך תוארך בשנתיים נוספות.

לגבי השאלה המקורית - מאחר והוגש כתב אישום לבית משפט, יש צורך להגיע למשפט -> גם אם מישהו אחר "לוקח אחריות" על השטויות שלך.

יש כאן דבר שקצת לא ברור -> האם ההזמנה למשפט הגיעה על שם ההורים או על שמך ?

אם הגיע על שמך, אז המשמעות היא שההורים כבר מסרו למשטרה פרטי הנהג. אם עכשיו יגיע מישהו אחר וייקח אחריות - יתעורר חשש וחשד לעבירה פלילית.

עונש במשפט - קנס + שלילה. ובתור בונוס, משרד התחבורה יאריך את התקופה בה הנך נהג חדש בשנתיים נוספות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משפט על אור אדום - זה אומר שהעבירה נעשתה בנסיבות מחמירות, קרי גרימת הפרעה לעובר דרך או סיכון לרכב שנכנס לצומת או הרשעה קודמת בעבירת אור אדום ב-3 שנים אחרונות.

זאת עבירה שנכללת בתוספת השלישית והתוספת הרביעית.

מאחר ואתה נהג חדש - אז הרלוונטי זה התוספת השלישית.

המשמעות היא שבנוסף לכל עונש שתקבל בבימ"ש, תקופת הנהג חדש שלך תוארך בשנתיים נוספות.

לגבי השאלה המקורית - מאחר והוגש כתב אישום לבית משפט, יש צורך להגיע למשפט -> גם אם מישהו אחר "לוקח אחריות" על השטויות שלך.

יש כאן דבר שקצת לא ברור -> האם ההזמנה למשפט הגיעה על שם ההורים או על שמך ?

אם הגיע על שמך, אז המשמעות היא שההורים כבר מסרו למשטרה פרטי הנהג. אם עכשיו יגיע מישהו אחר וייקח אחריות - יתעורר חשש וחשד לעבירה פלילית.

עונש במשפט - קנס + שלילה. ובתור בונוס, משרד התחבורה יאריך את התקופה בה הנך נהג חדש בשנתיים נוספות.

ההזמנה למשפט הגיעה על שם בעל הרכב, ז"א ההורים.

האם יש דרך להימנע מלהגיע לבית המשפט?

כמו כן האם מומלץ לפנות לעורך דין?

עריכה אחרונה על ידי david99
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היות ואמרת שלהורים עבר נקי אני משער שסעיף העבירה 6739 או 6741 כלומר יש מצב שבתמונה רואים רכב אחר שעבר בירוק. תיזכר במקרה, קרה לך משהו כזה?

הדו"ח הגיע עם התמונה?

ברור שהגיע על שם ההורים. הרכב רשום על שמם ומדובר בדו"ח מצלמה. דבר אתם, תגיד שעשית טעות חמורה ושלא תעשה אותה יותר כי אתה רוצה להמשיך לחיות.

אם ירצו להקל עליך ילכו למשפט במקומך.

מי שילך למשפט יציג את העבר הנקי שלו ויאמר טעיתי, מודה, למדתי, מתבייש זו פעם ראשונה ושאר תירוצים.

לדעתי הלא מלומדת סביר שלא יחמיר השופט. אני משער שיסתכם בקנס, שלילה על תנאי והנק'. ייתכן שגם שלילה בפועל.

עור דין יעלה הרבה כסף אבל סביר שיקטין את העונש הצפוי במשפט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היות ואמרת שלהורים עבר נקי אני משער שסעיף העבירה 6739 או 6741 כלומר יש מצב שבתמונה רואים רכב אחר שעבר בירוק. תיזכר במקרה, קרה לך משהו כזה?

הדו"ח הגיע עם התמונה?

ברור שהגיע על שם ההורים. הרכב רשום על שמם ומדובר בדו"ח מצלמה. דבר אתם, תגיד שעשית טעות חמורה ושלא תעשה אותה יותר כי אתה רוצה להמשיך לחיות.

אם ירצו להקל עליך ילכו למשפט במקומך.

מי שילך למשפט יציג את העבר הנקי שלו ויאמר טעיתי, מודה, למדתי, מתבייש זו פעם ראשונה ושאר תירוצים.

לדעתי הלא מלומדת סביר שלא יחמיר השופט. אני משער שיסתכם בקנס, שלילה על תנאי והנק'. ייתכן שגם שלילה בפועל.

עור דין יעלה הרבה כסף אבל סביר שיקטין את העונש הצפוי במשפט.

הדוח הגיע עם תמונה שבה רואים את הרכב עובר באדום מלא.

ההורים לא רוצים לקחת על עצמם את האשמה.

האם לקיחת עורך דין מומלצת?

והאם אפשר לסגור את הנושא בלי משפט?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רצוי שתסביר להורים את חומרת העונש שיושת עליך.

בנוסף לדברי גיא(הארכת נהג חדש בעוד שנתיים = בסה"כ 4 שנים) רשות הרישוי תבקש ממך גם לעבור מבחנים מחדש(תאוריה ו/או טסט).

העונש שיוטל עליך ע"י השופט יהא כבד יותר מאשר יושת על אחד מהוריך בסעיף השלילה בפועל.

עו"ד עולה לא מעט ממון. אם הפרוטה מצויה בכיסך - רצוי.

לא ניתן לסגור את העברה ללא דיון בביהמ"ש.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הכבוד להורים.

איך יודעים מי נסע ברכב בעת שקרה האירוע?

כרגע על הוריך מוטלת החובה להתמודד עם כתב האישום.

כדי להעביר זאת אליך , הם צריכים להודיע לבית המשפט כי אתה הוא הנהג, ואתה צריך להודיע במקביל כי אתה הוא הנהג.

את הענישה הצפויה שתוטל עליך כבר שמעת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדוח הגיע עם תמונה שבה רואים את הרכב עובר באדום מלא.

ההורים לא רוצים לקחת על עצמם את האשמה.

האם לקיחת עורך דין מומלצת?

והאם אפשר לסגור את הנושא בלי משפט?

אם ההורים לא מוכנים אז סביר שהעונש יהיה לא סימפטי. אני בהחלט הייתי ממליץ על עו"ד בתנאי ותוכל להרשות לעצמך [זה יעלה יותר מטסט+תיאוריה+קנס].

עמית ענה לך על השאלות.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לידיעתך, כל עוד אינך מודה שאתה נושא בעברה, בעל הרכב הרשום כבעל עיקרי נושא באשמה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עמית, אתה צודק. רק לא נראה לי שכשמדובר ברכב של ההורים, הוא לא יקח על עצמו אחריות במידה וידרש. כך שזה לא האופציה.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הכבוד להורים.

הם מבינים את חומרת העבירה, חוששים לחייך ורוצים שתקבל שלילה עסיסית.

או שגם להם רקורד בעייתי ומדובר בחינוך לקוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה נהג חדש שעבר באור אדום, ניראה שבמודע,

ואתה רוצה שהוריך ייקחו על עצמם את האחריות למעשה שלך?

לצערי נשמע שדי מגיע לך ללמוד את הלקח.

לא כל כך ברורות הנסיבות, שכן מעבר "רגיל" באור אדום היה מזכה בד"כ

בקנס של 1,000 ש"ח ו 10 נקודות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מקרים בהם מעבר באור אדום "מזכה" אותך בהזמנה לדין.

נסיבות מחמירות בהם הפרעת לחציית הולך רגל , או הפרעה לרכב אחר בצומת שנסע בירוק מכיוון אחר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...