Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת לשעה בממוצע, קופצת לי הודעה ש:your microsoft account settings is out of date, ו\או לאחר מכן, הודעה שעליי "add security info".

כדי להיפטר מההודעות האלו, בהתחלה, אמרתי לעצמי סבבה, נזרום איתו. נמאס כבר מהנידנודים האלו.

אז הוא מבקש טלפון. מייל. איפה למדתי, איפה עבדתי, מרגיש יותר מדיי כמו ראיון עבודה \ תחקיר ביטחוני. לא משנה איזה פרט אני מוסיף, הוא טוען שזה לא מספיק לו והוא רוצה עוד.

השדה האחרון היה פרטי האשראי שלי.

כשהבנתי שזה מה שהוא רוצה, וכל השאר נמצא שם כהסחה (מעניין, יצירתי ואפקטיבי יש לומר), החלטתי שאין לי שום בעייה עם לתת לו את פרטי האשראי של זיבי טובדו בונגילומושוגו, וכך עשיתי.

הפלא ופלא, במשך מספר שעות לא קיבלתי שום הודעה.

אבל בתום השעות הללו, ההודעות חזרו להציק.

הבן יונה אשכרה בדק אם אלו פרטי האשראי שלי! אין לי הסבר אחר לעניין.

קיצר, מהאינטרנט הבנתי שיש אפשרות להפעיל את הווינדוס עם חשבון אחר, שלא של מיקרושמוק, ואני מעוניין לעשות את זה- רק שלא הבנתי איך לעזאזל עושים את זה. ההסברים שלחו אותי לאזורים שלא קיימים אצלי על המחחשב משום מה. אשמח לעזרה עם הסבר קצר ופשוט בעברית צחה- לך לפה, תקליק על זה.

תודה לעוזרים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בטוח שזו לא איזו רושעה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נשמע חשוד ביותר.

בכל מקרה, תנסה להקים חשבון חדש בהגדרות>חשבונות>הוסף חשבון.

תוסיף חשבון מקומי ולאחר מכן שהכל עובד תמחוק את החשבון הישן.

אצלי יש חשבון מקומי ומעבר לפרטים הבסיסיים לא ביקש ממני שום פרטים.

פורסם

אני הפעלתי את חלונות 8.1/10 עם חשבון ג׳ימייל.

וואלה לא מבין איך אתה מצליח להסתבך ככה. לא היה לי, אין לי ולא יהיה לי לעולם חשבון של מיקרוסופט.

תפרמט הכול ותתחיל מחדש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

זה קורה מפני שמיקרוסופט יצרה לך חשבון ענן , וכעת הם מחוייבים ע"פ חוק לוודא שאתה מעל גיל 13.

ע"פ המדיניות החדשה שלהם, התשלום הוא 50 סנט.

חפש בגוגל creating a local account in windows 10.

למרות שאני לא בטוח שזה אכן יפתור את הבעיה, כי בשלב כלשהו חשבון ענן נוצר מהמערכת שלך, ומיקרוסופט מחוייבת ע"פ חוק לבדוק אותו.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
בטוח שזו לא איזו רושעה?

משוכנע.

נשמע חשוד ביותר.

בכל מקרה, תנסה להקים חשבון חדש בהגדרות>חשבונות>הוסף חשבון.

תוסיף חשבון מקומי ולאחר מכן שהכל עובד תמחוק את החשבון הישן.

זה השלב שאני מסתבך איתו, יש חשבון מקומי (ג'ימייל). אבל, כשאני מנסה להגדיר אותו כראשי, אין לי את האופצייה. כשאני מנסה להגדיר את החשבון אאוטלוק, אין שום אופצייה למחיקה או שינוי מהדיפולט.

אני הפעלתי את חלונות 8.1/10 עם חשבון ג׳ימייל.

וואלה לא מבין איך אתה מצליח להסתבך ככה. לא היה לי, אין לי ולא יהיה לי לעולם חשבון של מיקרוסופט.

תפרמט הכול ותתחיל מחדש.

היה לי פעם חשבון של אאוטלוק. לעולם לא שוב.

ע"פ המדיניות החדשה שלהם, התשלום הוא 50 סנט.

כמה?!

20121128-50cent-x624-1354115869.jpg

אנסה את הרעיון ואדווח תוצאות. תודה.

פורסם

הצלחה. פרופיל חדש עלה לאוויר.

ואיתו, הצורך להגדיר הכל מחדש :crazyeyes:agrue::mm_cry:

'סעמק... אתעסק עם זה כשיהיה לי זמן ועצבים.

אה, וגם נחשפתי לראשונה ל-BSOD החדש היום בעת העברה בין פרופילים. "תהליך קריטי מת", נוסח ההודעה. מגניב.

SAAY22, באמת שלא משנה לי למה מיקרושמוק צריכה את פרטי הכרטיס שלי- מספיק שהיא צריכה את פרטי הכרטיס שלי כדי שאגיד לה

אף אחד לא צריך את פרטי הכרטיס שלי, למעט מי שאני רוצה לקנות ממנו משהו. מאחר ואני לא רוצה לקנות כלום ממיקרושמוק... שילכו לחפש.

פורסם

אני איתך בעיניין הזה,רק רציתי לבהיר שלא מדובר בווירוס, זה ככה בתיכנון.

אנשים לא מבינים שעינייני פרטיות זה יותר מ"איפה הייתי ומה אכלתי", זה היכולת להגיד למיקרוסופט "קניתי את התוכנה שלכם, שילמתי במזומן, עכשיו עיזבו אותי לנפשי, זה המחשב שלי, ואני אחליט מה קורה עליו".

פורסם

אנשים לא מבינים שעינייני פרטיות זה יותר מ"איפה הייתי ומה אכלתי", זה היכולת להגיד למיקרוסופט "קניתי את התוכנה שלכם, שילמתי במזומן, עכשיו עיזבו אותי לנפשי, זה המחשב שלי, ואני אחליט מה קורה עליו".

זה לעולם לא ייקרה - במיוחד לא ב windows 10.

המערכת שלהם ואתה רכשת רישיון שימוש בלבד. הם יכולים לעשות הרבה דברים (והם עושים) בניגוד לרצון שלך

קובי

:-)

פורסם
הצלחה. פרופיל חדש עלה לאוויר.

ואיתו, הצורך להגדיר הכל מחדש :crazyeyes:agrue::mm_cry:

'סעמק... אתעסק עם זה כשיהיה לי זמן ועצבים.

אה, וגם נחשפתי לראשונה ל-BSOD החדש היום בעת העברה בין פרופילים. "תהליך קריטי מת", נוסח ההודעה. מגניב.

SAAY22, באמת שלא משנה לי למה מיקרושמוק צריכה את פרטי הכרטיס שלי- מספיק שהיא צריכה את פרטי הכרטיס שלי כדי שאגיד לה

אף אחד לא צריך את פרטי הכרטיס שלי, למעט מי שאני רוצה לקנות ממנו משהו. מאחר ואני לא רוצה לקנות כלום ממיקרושמוק... שילכו לחפש.

זה לעולם לא ייקרה - במיוחד לא ב windows 10.

המערכת שלהם ואתה רכשת רישיון שימוש בלבד. הם יכולים לעשות הרבה דברים (והם עושים) בניגוד לרצון שלך

זה זמן טוב לבדוק את האפשרות לעבוד עם אחת ההפצות של לינוקס. אני עברתי עקב יותר מידי בעיות עם החלונות, וכשהתחלתי להבין שהדברים הולכים לכיוון מאד גרוע בגירסה 10 והלאה של חלונות - התחלתי לקבל בקשות לעזרה מחברים ומשפחה אחרי שהמחשב שלהם קרס בעקבות עדכון שמיקרוסופט דחפו להם בכח לגרון.

עוד מעט סוגר חצי שנה עם LINUX MINT KDE בגירסה של 64 ביט על מחשב קצת מיושן (מעבד Q6600 :shock: ) אבל לינוקס רץ נהדר על החומרה הזו.

אחרי כמה חודשים אני יכול להעיד שלינוקס עונה על כל הצרכים שלי ועוד הרבה יותר. החוויה הייתה כל כך מוצלחת שהחלטתי להעביר גם את הנייד לעבוד בלעדית עם לינוקס ושם שמתי MINT XFCE .

כל עוד אתם נשארים עם חלונות אתם שבויים מרצון של מיקרוסופט ונתונים לשגעונות התקופתיים שלהם

פורסם
זה זמן טוב לבדוק את האפשרות לעבוד עם אחת ההפצות של לינוקס.

לצערי מערכת זו לא מתאימה לכל אחד :(

הפתרון הפשוט - להשאר במערכת ההפעלה הטובה Windows 7 ולא לשדרג

קובי

:-)

פורסם

עד שמיקוסופט יפסיקו לספק לה תמיכה ועדכוני אבטחה ואז לא תהיה ברירה אלה לשדרג...

פורסם

לאבא שלי בן 73 התקנתי XUBUNTU והוא משתמש בה בהצלחה מפתיעה כבר כמה חודשים. לא הייתה הרבה ברירה כי החלונות 7 רצה ממש גרוע על המחשב שלו.

אמנם לינוקס לא מתאים לכולם, פה ושם יש חסרונות כמו למשל משחקים, מי שמחפש לשחק משחקי 3D חדשים עדיף לו להשאר עם חלונות.

• תוכן חדש...