Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים. אתחיל ואומר שכבר תקופה לא העליתי תמונות כי לא תמיד יש זמן וכוח. אני פשוט מתעצל.

אבל את זה אתם חייבים לראות, שנים שאני מתעסק בתחום, שנים! ומעולם לא ראיתי רכב במצב כזה.

הרכב זה רנו קליאו 2001, קופה ידנית.

אם זה לא היה רכב שבן דוד שלי קנה (אל תשאלו אותי איך הוא העז להיכנס לרכב בכלל) הייתי מעיף את הבנאדם לכל הרוחות.

כ-ל פינה ברכב הייתה מכוסה בטונות של עובש!! עובש בכל פינה אפשרית, במקומות שלא חשבתי שאני אמצא אבק, הייתי צריך לקרצף רבע שעה עם מברשת וטונה APC כדי להוריד משהו.

היה צריך לעבור 3 פעמים על כל חלק פלסטיק קטן. על ההגה לבד עבדתי מעל 40 דקות, העובש פשוט לא ירד.

התמונות הם מאתמול, כרגע הרכב באוורור, מחר ממשיך עבודה, זה לא פרוייקט ליום אחד.

20160218_095812.jpg

20160218_095814.jpg

20160218_095833.jpg

20160218_095840.jpg

20160218_111427.jpg

פורסם (נערך)

עוד תמונות (קצת אחרי ניקוי)

מחר/מחרתיים אעלה עוד תמונות אחרי עבודה יסודית יותר. פשוט טינופת.

20160218_111419.jpg

20160218_111424.jpg

20160218_095817.jpg

20160218_111427.jpg

20160218_111443.jpg

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

שמע כול הכבוד,אבל השאלה המעניינת איך מגיעים לכזה מצב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שהבנתי דווקא שהרכב היה עם חלונות סגורים, אבל עם גומיית אטימה קרועה, מה שגרם למים להיכנס לבפנים, להישאר בפנים, ואז בשמש לגרום לתהליך עובש והתעבות נוראי.

זה לא רק הקיטורית, גייסתי פה כל דבר שיש לי, השואב הרטוב שלי של קרצר, השואב הזרקה/יניקה שיש לי, קיטור, APC, מנטרל ריחות, מברשות, ועוד ועוד.

הריח של העובש היה נוראי, פשוט לא היה אפשר לנשום בתוך הרכב. כל פינת פלסטיק או בד מלאה בעובש.

זוועה איך אנשים מתייחסים לרכוש שלהם.

פורסם

במילה אחת, איחחחחס.

איך הוא קנה דבר כזה?!?!, אני מאוד מקווה שזה היה על סף החינם.. לא הייתי קונה אוטו במצב כזה אפילו לחלקים..

אני אפילו לא מדבר על הפן הבריאותי, זאת סכנה באמת לנסוע באוטו כזה מבחינה בריאותית.

אני מקווה שגם אתה נוהג באמצעי מיגון כלשהם, כי אני בטוח שאתה מבלה ותבלה באוטו הזה הרבה מאוד זמן, תקרא בגוגל על הסכנות בנשימה של עובש בקירות הבית ותבין על מה אני מדבר.

באמת כל הכבוד על האומץ שלך להיכנס לדבר כזה, אני אישית הייתי מזדעזע רק מההגה. לפחות התמונות של לפני ואחרי הולכות להיות מעניינות חח.

פורסם

כמה שילמו לו לו כדי שיקח את המכונית?

אני בטוח שמה שרואים זה רק חלק מהבעיה. לחות כזו גבוהה לאורך זמן, השפיעה על מערכות חשמליות וכד'. הכל עובד כמו שצריך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה לכולם.

הוא קנה את הרכב במחיר שחיטה, 3 אלף ש"ח. מה שממש מוזר הוא שהלכנו למוסך שאנחנו מכירים לבדוק מה מצב המכניקה, והרכב במצב מעולה, קומפרסיה טובה, גיר במצב ממש טוב, מעביר חלק. קלאצ בסדר, צמיגים מלפני שנה סה"כ. מוזר לי שבנאדם יתחזק רכב מכנית אבל ייסע בו כשהוא נראה ככה.

אני מאוד מקווה שלא יהיו יותר מידיי בעיות חשמל, בשבילו. כרגע הרכב בתהליכי ייבוש סופיים, ואז יהיה אפשר לעשות פינישים.

נכון לעכשיו השקעתי ברכב בערך יומיים, כול יום משהו כמו 4-5 שעות.

אם זה לא היה משפחה לא הייתי מתקרב לדבר הבה בכלל. זוועה.

פורסם

האמת גם אני לא הייתי מתקרב לרכב כזה (בשום מצב) וראיתי בחיי רכבים מלוכלכים.

לפני הרבה שנים רכשתי רכב ביד שנייה. לקח לי חודשים עד שמצאתי את הדגם הרצוי. לאחר טלפון מסתבר שזה מצהלה. רץ לאוטובוס בשמחה גדולה...חלילה לא לפספס את הרכב - בכל זאת זה צהלה, אז סביר להניח שיש שם אנשים "מתורבתים" שאכפת להם מהרכב. שהגעתי חשכו עיני. רכב מטונף כזה לא ראיתי אף פעם. כל הריפודים מרוחים באוכל. שוקולדים/ממתקים מרוחים על הדלתות והשטיחים. הגה נדבק ליד. מריח כמו פח זבל בקיצור זוועה. המזל ששמור מכנית וקוסמטית פחות או יותר.

לאחר כמה שבועות הבאתי את הרכב (בעמל רב) למצב חדש. כל שבוע פרויקט אחר (עם חומרי ניקוי ביתיים) עד שהרכב הגיע לסביבת נהיגה נעימה.

פורסם

לא הייתי קונה רכב כזה בשום מצב , גם אם המערכת המכנית תקינה ,

נראה שהרכב הזה טבע היכן שהוא , ובימי חורף הבודדים שהיו לנו השנה , קל מאוד לחשוב ככה, עשרות מכוניות טבעו ו"הושבתו".

לא הייתי לוקח את הסיכון , נזקי מים ברכב זה לא משהו שצף כל כך מהר אלא יגיע בהמשך.

תעדכן מה קורה איתו בחודשים הבאים, זה מעניין.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

סימני טביעה אין, הייתי בטוח שציינתי את זה, לרכב הייתה בעיה של אטימה בגומייה של דלת הנהג, זה הדבר הראשון שהוחלף. משם נכנסנו למכונת שטיפה כדי לבדוק שבאמת אין נזילה נוספת, ואחרי זה עוד ניסוי עם צינור גינה.

נכון לעכשיו אין שום דבר, הכל תקין.

מקווה שאין נזק מעבר לרטיבות ריח ועובש. נחיה ונראה בחודש הקרוב.

כרגע חשבנו אולי לעשות צביעה עצמאית עם צבעים מטפ-קולור וכדומה, אני מחפש פרוייקט שמישהו עשה בפורום, עם ג'ימיני, אבל לא מוצא, מישהו אולי זוכר איך נקרא הפוסט הזה?

• תוכן חדש...