Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 106K ש"ח - 4 מועמדות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקחתי את אותן התוספות ושילמתי 87k.

מבחינת תמורה למחיר אין כמעט תחרות לאיביזה.

לפביה יש יתרון במרווח מאחור, היא יותר אופנתית עם הגג הלבן והצבעים בגלגלים והיא פחות מאוסה ונפוצה מהאיביזה.

מבחינתי פער של מעל 15k עשה את שלו.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפאביה מאובזרת הרבה יותר מהאיביזה.. האיביזה אכן נראית כמו עסקה משתלמת ב 87K אבל כמו שציינת היא מאוד נפוצה ומאוסה.. המנוע שלה מאוד חזק, אבל רק הזמן יגיד אם המנוע החדש יהיה חזק באמינות.. כשנסעתי עליה בנסיעת מבחן היא בהחלט זריזה, אבל המנוע הרגיש לי קצת מצועצע, המנוע הקטן הורגש בצליל הגבוה שלו ובהעברת ההילוכים המהירה בעיקר בתחילת הנסיעה, נסיעת המבחן בפאביה היתה לי אישית יותר מהנה, בשכלול ההנאה מהנסיעה, האבזור העשיר מאוד בדגם הסטייל, זה שיש איביזות בכל חור והמבצעים ששוחקים את המחירון וזה שקיבלתי מחיר מבצע אמיתי על הפאביה גרמו לי ללכת עליה.

כשאין מבצעים התוספת אכן לא משתלמת כדי ללכת על הפאביה (ההבדל במחיר הבסיס של הרכבים הוא 22K) לי יצא הבדל של 12K ולכן הרגתי שאני מקבל עסקה טובה יותר וקצת יותר רכב, ואני מאמין שזה יהיה משתלם גם כשארצה למכור את הרכב עוד 4 שנים פלוס מינוס

לא מרגיש רעשי רוח יוצאי דופן, הם קיימים אבל לא משהו חמור או משהו שלא נתקלתי ברכבים דומים בסגמנט

פורסם (נערך)

אני עם הפאביה החדשה דגם אקטיב 8 חודשים ונהנה מכל רגע איתה מבחינת נוחות נסיעה וחיסכון בדלק.

אין רעשי רוח בנסיעה מהירה הרכב שקט.

עריכה אחרונה על ידי d300
פורסם
ערב טוב,

חברים אני יעשה קצת סדר בדגמים ורמת הגימור שנלקחו בחשבון:

הונדה ג'אז דגם COMFORT - המחיר 105900 ש"ח

ניסן נוט דגם ACENTA - המחיר 104990 ש"ח

סקודה פאביה דגם STYLE - המחיר 105000 ש"ח

טויוטה יאריס דגם SKY - המחיר 106900 ש"ח

מדובר בדגמים הספציפיים האלה ולא שום דגם אחר, ניקו ולכן לא כל כך הבנתי למה התכוונת

כשכתבת שהנוט יקרה ב 13K ש"ח מרכב אחר?

לגבי המנוע של הג'אז אני לא ממש דואג מכיוון שהמאזדה שלה מעולם לא עברה 90 קמ"ש אז

לא חושב שהיא תרגיש את חסרון הכוח אם בכלל.

אגיד מילה טובה על היאריס - מנוע 1.3 זריז ותיבה רציפה (לא רובוטית), בתוספת אמינות-מוכחת מהעבר של היצרן.

בדגם החדש שיפרו את התנהגות הכביש, ולטעמי ההתנהגות שלו לא נחותה מהמתחרים.

בסה"כ האוטו סביר ביותר, ושווה נסיעת-מבחן.

יש רק דבר אחד שאני מציע לשקול לגבי רמות-גימור:

מציע להמנע מה- sky -

מקבלים צמיגים עם חתך נמוך (אוטו קשה על הכביש) וגג פנורמי, כלומר תהיה לה שמש כל הזמן בעת הנסיעה (למה מביאים רכבים עם גג-שמש לארצנו שופעת השמש - זאת לא אבין).

אם כבר, שתלך על הסטייל או הסול. הסטייל יותר מאובזרת, אבל לסול יש רדיו-דיסק (קורא דיסקים).

אם היא צריכה את זה, שתשים-לב.

בהצלחה

פורסם

הבעיה ביאריס ובטויוטה בפרט שהמחיר תמיד גבוה יותר מהמתחרות והאבזור שמקבלים

תמיד יהיה נחות יותר, ולכן זה מעצבן אבל עדיין ניגש לראות אותה.

פורסם
הפאביה מאובזרת הרבה יותר מהאיביזה.. האיביזה אכן נראית כמו עסקה משתלמת ב 87K אבל כמו שציינת היא מאוד נפוצה ומאוסה.. המנוע שלה מאוד חזק, אבל רק הזמן יגיד אם המנוע החדש יהיה חזק באמינות.. כשנסעתי עליה בנסיעת מבחן היא בהחלט זריזה, אבל המנוע הרגיש לי קצת מצועצע, המנוע הקטן הורגש בצליל הגבוה שלו ובהעברת ההילוכים המהירה בעיקר בתחילת הנסיעה, נסיעת המבחן בפאביה היתה לי אישית יותר מהנה, בשכלול ההנאה מהנסיעה, האבזור העשיר מאוד בדגם הסטייל, זה שיש איביזות בכל חור והמבצעים ששוחקים את המחירון וזה שקיבלתי מחיר מבצע אמיתי על הפאביה גרמו לי ללכת עליה.

כשאין מבצעים התוספת אכן לא משתלמת כדי ללכת על הפאביה (ההבדל במחיר הבסיס של הרכבים הוא 22K) לי יצא הבדל של 12K ולכן הרגתי שאני מקבל עסקה טובה יותר וקצת יותר רכב, ואני מאמין שזה יהיה משתלם גם כשארצה למכור את הרכב עוד 4 שנים פלוס מינוס

לא מרגיש רעשי רוח יוצאי דופן, הם קיימים אבל לא משהו חמור או משהו שלא נתקלתי ברכבים דומים בסגמנט

אפשר לבקש ממך תמונות של הרכב מבחוץ ומבפנים אם לא קשה לך ? האם זה התת דגם סטייל מה שיש לך ? תודה רבה

פורסם
ההג׳אז של הונדה מצויינת ‚ כמו כן בתקציב שלה היא תוכל לרכוש את הדגם המפואר של קיה‚ הריו 1.4 EX אוטומטי 5 דלתות 7 שנות אחריות) והחזקה זולה .

ברמת גימור הזאת הקיה ריו פשוט נפלאה - אם כי היתרון הגדול שלה בהתחשב בדרישות זה האחריות של 7 שנים (כתבת שהרכב נקנה במחשבה ל-5 שנים, אז זה די סוגר את הפינה הזאת).

אם ההתלבטות היא רק בנוגע לארבעת הרכבים שציינת אז כן, הג'אז מוצלחת יותר מהשאר לדעתי.

בכל אופן, תמליץ לה לקחת את הרכבים לניסעת מבחן - בסה"כ מדובר במכוניות מעולות.

פורסם

אם אני לא טועה אז הנוט גם פחות בטיחותי (4 כוכבי בטיחות בלבד) - אבל במקרה שזה רכב לחמה, אולי זה יכול להיות יתרון עבורך.:lol:

.We apologise for the inconvenience

פורסם
מה נפלא ככ בגיר אוטומט 4 הילוכים בשנת 2016? צריכת דלק של.משפחתית משנת 2010?

ובגלל זה הריו נפסלת כי הרכב די מיושן מבחינת הגיר והמנוע.

אם אני לא טועה אז הנוט גם פחות בטיחותי (4 כוכבי בטיחות בלבד) - אבל במקרה שזה רכב לחמה, אולי זה יכול להיות יתרון עבורך.:lol:

הנוט מגיעה כסטנדרט עם 6 כריות אוויר.

קבענו נסיעת מבחן על הג'אז והיא תהיה הראשונה ואחריה ניסן וגם סקודה, היאריס נפסלה מהרשימה

כי היא ממש לא משתלמת לא מבחינת מחיר וגם לא מבחינת אבזור.

פורסם

היום ראיתי בעיתון של שבת שיש שבוע מכירות בהונדה בין התאריכים 4-11 במרץ, כתוב "מחירים מיוחדים" "טרייד אין" "מסלולי מימון". האם מישהו יודע אם יהיו הנחות במחירים ובמיוחד לג'אז?

פורסם

אני רכשתי את הג'אז בסוף שנה,גם אז היו פרסומים כאלה.בד''כ על הג'אז אין הנחות כי המחיר כבר ירד מאיזור ה 120 ל 106 לדגם האוטומטי.אבל יש מימון די אטרקטיבי עם ריביות טובות.תרים טלפון ותבדוק.

• תוכן חדש...