Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 106K ש"ח - 4 מועמדות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תעשה לעצמך טובה ואל תקנה לחמותך צרפתיה ולו רק בגלל העובדה שכל תקלה שתהיה (וכן אני יודע שגם היפניות מתקלקלות) אתה תצא "אשם",

הנוט תתאים יותר מבחינת ההרגשה של מרווח פנים.

לא התכוונתי להמליץ לה על צרפתיה וגם היא בחיים לא תקנה, אז בנושא הזה אנחנו סגורים. :-D

לגבי זמני הספקה אין לנו בעיה להמתין גם לאפריל אבל בהחלט ניגש לסוכנות ונתאם נסיעת

מבחן, וכמו שזה נראה לי הבחירה תהיה בין הג'אז לבין הנוט.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי גם מאזדה 2 דיינמיק שווה בדיקה.

האבזור מעולה כבר מרמת הגימור הזו ומעלה, המימדים קומפקטיים והיא בהחלט חסכונית.

הבעיה היא שבמחיר הזה אתה מקבל הרבה יותר אבזור ומרווח פנים גם בג'אז וגם בנוט,

ולכן המאזדה 2 יורדת מהפרק.

פורסם (נערך)

מאזדה יכולה לחזור לסדר יום, במידה ונסיעת מבחן על ג'אז תתגלה כאכזבה ( הרכב אכן מרגיש חלש, אולי אפילו לחמותך ), ותקבלו רגליים קרות בגלל מנוע של ניסאן.

גם ג'ז וגם נוט רכבים די משעממים לחובבי הגה - אבל כאן המקרה של חמותך אולי שונה.

בסך הכל מאזדה 2 רכב טוב מאוד, האבזור לא רע והרכב נמרץ.

אילו היה קצת יותר זול, היה שווה ביותר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עם ביצועים, נוחות ואבזור חשובים לך, הייתי שוקל את הפאביה ברמת גימור סטייל.. רכב מפנק ונוח, אבזור עשיר, וביצועים מצטיינים בקטגוריה, החסרון היחיד אחראיות לשנתיים

פורסם
לא התכוונתי להמליץ לה על צרפתיה וגם היא בחיים לא תקנה, אז בנושא הזה אנחנו סגורים. :-D

לגבי זמני הספקה אין לנו בעיה להמתין גם לאפריל אבל בהחלט ניגש לסוכנות ונתאם נסיעת

מבחן, וכמו שזה נראה לי הבחירה תהיה בין הג'אז לבין הנוט.

אין סיכוי לאספקה באפריל. מי שהזמין בדצמבר יקבל בסוף מרץ תחילת אפריל.מי שמזמין עכשיו , יחכה למאי -יוני ומעלה לדעתי. אבל תברר בסוכנות.

פורסם
אין סיכוי לאספקה באפריל. מי שהזמין בדצמבר יקבל בסוף מרץ תחילת אפריל.מי שמזמין עכשיו , יחכה למאי -יוני ומעלה לדעתי. אבל תברר בסוכנות.

אני מאמין שאם בסופו של דבר היא תאהב ותרצה את הג'אז אז היא גם תחכה כמה שצריך. שבוע הבא אנחנו הולכים לעשות סבב בסוכנויות ונתאם נסיעות מבחן.

פורסם
עם ביצועים, נוחות ואבזור חשובים לך, הייתי שוקל את הפאביה ברמת גימור סטייל.. רכב מפנק ונוח, אבזור עשיר, וביצועים מצטיינים בקטגוריה, החסרון היחיד אחראיות לשנתיים

אני חושב שאם הוא חושב על פאביה אז כדאי יותר לבדוק את האיביזה 1.0 ליטר היא גם יותר זריזה וגם מגיעה עם איבזור יותר טוב במחיר יותר נמוך מהפאביה.

פורסם
הבעיה היא שבמחיר הזה אתה מקבל הרבה יותר אבזור ומרווח פנים גם בג'אז וגם בנוט,

ולכן המאזדה 2 יורדת מהפרק.

באבזור שלושתן שקולות יחסית כשלכל אחת יש דברים שאין באחרות.

הנוט עולה 13K יותר מהאחרות מה שלא תואם את דרישות התקציב שלך.

בתקציב שלך זה באמת בין המאזדה לג'אז לדעתי. נדמה שלצרכים שלך הג'אז תתאים יותר [חסכונית יותר ומעט יותר מרווחת].

אולי כדאי להתקשר ולבדוק מה עלויות ביטוח שכן הפרש של כמה מאות שקלים עלול להפוך אחת לפחות רלוונטית מול השנייה.

אני מניח שחמותך לא מרבה לבקר בטיולי נהיגה ומירוצים, אז המנוע העלוב של הג'אז [יחסית למתחרותיה] לא יהווה שום הפרעה, להפך אם כבר: בעיר יהיה יותר חסכוני.

נראה לי שג'אז כאמור.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ערב טוב,

חברים אני יעשה קצת סדר בדגמים ורמת הגימור שנלקחו בחשבון:

הונדה ג'אז דגם COMFORT - המחיר 105900 ש"ח

ניסן נוט דגם ACENTA - המחיר 104990 ש"ח

סקודה פאביה דגם STYLE - המחיר 105000 ש"ח

טויוטה יאריס דגם SKY - המחיר 106900 ש"ח

מדובר בדגמים הספציפיים האלה ולא שום דגם אחר, ניקו ולכן לא כל כך הבנתי למה התכוונת

כשכתבת שהנוט יקרה ב 13K ש"ח מרכב אחר?

לגבי המנוע של הג'אז אני לא ממש דואג מכיוון שהמאזדה שלה מעולם לא עברה 90 קמ"ש אז

לא חושב שהיא תרגיש את חסרון הכוח אם בכלל.

פורסם

בגלל שכתבת שלנוט יש יותר אבזור חשבתי שהתכוונת לזו שעולה 118.

הנוט הבסיסית פחות מאובזרת מהמאזדה, אלא אם קרסו הכניסו אבזור חדש בדגמי 2016, שלא היה ב2015.

גם הג'אז וגם הנוט מתחרות ראויות ולדעתי לא תתכזבו מאף אחת. מה עם נסיעת מבחן?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
באבזור שלושתן שקולות יחסית כשלכל אחת יש דברים שאין באחרות.

הנוט עולה 13K יותר מהאחרות מה שלא תואם את דרישות התקציב שלך.

בתקציב שלך זה באמת בין המאזדה לג'אז לדעתי. נדמה שלצרכים שלך הג'אז תתאים יותר [חסכונית יותר ומעט יותר מרווחת].

אולי כדאי להתקשר ולבדוק מה עלויות ביטוח שכן הפרש של כמה מאות שקלים עלול להפוך אחת לפחות רלוונטית מול השנייה.

כנראה שלא ישבת בשני הרכבים- הג׳אז הרבה יותר מרווחת מהמאזדה.

אני משלם קצת יותר מ-4000 ₪ ביטוח לכל נהג מעל גיל 30 ואני נוסע בג׳אז ידנית חדשה.

פורסם

ישבתי בשתיהן. לא מסכים שהרבה יותר מרווח. בוא לא נתווכח על סמנטיקה. הרבה שלך זה לא בהכרח הרבה שלי ולהפך. תצלם לנו כמה אבטיחים נכנסים בכל אחת ;)

תתחדש על הרכב.

ביטוח אני ממליץ לבדוק לכל מתחרה עבור הנהג שרוצה לבטח. שיהיה אותו סוכן, אותו רכב, אותו נהג עם אותה ההיסטוריה.

בעידן של היום זה מסתכם במייל אחד לסוכן וקבלה של הצעות עבור כל רכב שאתה שוקל. אני תמיד משווה כך. ממליץ לכולם.

פורסם

מהיאריס תרד, אין לה שום יתרון משמעותי, חוץ מהסמל שקורץ לאי-אלו אנשים.

מהנוט הייתי גם יורד, אותי היא אכזבה עם המנוע 1.2 מוגדש על- הג׳אז עדיפה לטעמי. גם בגזרת הבטיחות.

לדעתי ההתלבטות שלך צריכה להיות בין הג׳אז לפאביה.

פורסם
אני חושב שאם הוא חושב על פאביה אז כדאי יותר לבדוק את האיביזה 1.0 ליטר היא גם יותר זריזה וגם מגיעה עם איבזור יותר טוב במחיר יותר נמוך מהפאביה.

האיביזה ממש לא יותר מאובזרת.. בטח לא מול דגם הסטייל של הפאביה, על כל דבר בסיאט צריך לשלם אקסטרה.. מי שחושב שהוא יכול להוציא את הרכב ב 83 אש"ח ממש טועה.. אני בהתחלה הזמנתי את הרכב ועם תוספות כמו צבע מטלי, משענת יד, מגנזיום וחיישנים הגעתי ל 92 אש"ח... די מעפן... אז ביטלתי.. בזמן מבצע המכירות של סקודה הוצאתי את הפאביה ב 104 על הכביש כשמחיר המחירון שלה הוא 105!! ומרגיש לי הרבה יותר רכב (בעיקר אחרי נסיעת מבחן על שני הרכבים)

בנוסף האיביזה לא יותר זריזה מהפאביה.. הן פחות או יותר אותו הדבר..

פורסם
האיביזה ממש לא יותר מאובזרת.. בטח לא מול דגם הסטייל של הפאביה, על כל דבר בסיאט צריך לשלם אקסטרה.. מי שחושב שהוא יכול להוציא את הרכב ב 83 אש"ח ממש טועה.. אני בהתחלה הזמנתי את הרכב ועם תוספות כמו צבע מטלי, משענת יד, מגנזיום וחיישנים הגעתי ל 92 אש"ח... די מעפן... אז ביטלתי.. בזמן מבצע המכירות של סקודה הוצאתי את הפאביה ב 104 על הכביש כשמחיר המחירון שלה הוא 105!! ומרגיש לי הרבה יותר רכב (בעיקר אחרי נסיעת מבחן על שני הרכבים)

בנוסף האיביזה לא יותר זריזה מהפאביה.. הן פחות או יותר אותו הדבר..

לפי מה שאתה אומר ידידי המחיר שלהם לא זהה כי האיביזה יותר זולה למרות שבאותה רמת איבזור (לפחות ככה זה היה נשמע ) אך השאלה הגדולה שלי היא איזו אחות יותר כדאי מבחינת חיסכון בדלק ואיבזור

נ.ב שמעתי בעבר שיש לפאביה רעשי רוח חזקים , מישהו מכיר ?

• תוכן חדש...