Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופש בחו"ל, מה מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה הולך היום? ברצלונה? בוקרשט? פראג? ברלין?

איפה אפשר לנצל סופ"ש כמו שצריך בלי לקרוע את הכיס? בלי להרגיש שלא עשינו כלום, ובלי לקפוא מקור (הטיסה מתוכננת לתחילת מרץ)

אשמח לשמוע המלצות, מרוב דילים באינטרנט ותמונות מפתות שמתבדות במציאות, אשמח לשמוע מאנשים שחוו.

טס עם החברה, לא טיפוסים של בטן גב/קזינו/לשבור חדרי מלון.

(ואם אפשר להחליק לעסקה הופעה מעניינת או משהו מוטורי, בונוס)

תודה לממליצים.

פורסם

סופ"ש קצר? פראג או בודפשט. אלה ערים שאפשר להכיר ב-3 ימים.

ברלין וברצלונה מצריכות לפחות שבוע (כאשר אני כותב "ברצלונה" זה גם יציאה מהעיר ברדיוס 100 ק"מ.

משהו מוטורי - לא עולה על דעתי במחשבה ראשונה, אבל בלו"ז הקצר שלכם יהיה על חשבון משהו קלסי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קח בחשבון שבבודפשט בתחילת מרץ יחסית קר (אני לא יודע מה ההגדרה שלך לקר, אז אמרתי יחסית). הייתי שם שנה שעברה, גם בתחילת מרץ.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אאההממ, בוא נראה, תחילת מרץ, סופ"ש, משהו מוטורי, אההממ... אאוריקה- תערוכת ז'נבה!

התערוכה נפתחת ב- 3.3, אבל מרבית הסיכויים שיהיה קריר למדיי (מנסיון של שני ביקורים).

מצד שני, ז'נבה לא מצדיקה יותר מיומיים- שלושה-גג- כולל- התערוכה.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

ומחירים שויצריים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בבולגריה הייתי, זו לא התקופה המתאימה.

אירופה די קפואה בתקופה הזאת של השנה אז כל מקום עם טיסה קצרה יהיה קר מאוד.

בסופ"ש לא מספיקים לעשות הרבה אז או שתטוס למקום שכבר היית בו או למקום שאין בו הרבה מה לעשות.

אני לפני שנתיים טסתי ללונדון עם easyjet, זה יצא מאוד זול.

יש לי משפחה שם וכבר הייתי שם יותר פעמים מאשר הייתי בירושלים אז לא נסעתי לגלות דברים חדשים.

זה סתם קטע של להתפרק קצת, להרגיש חו"ל.

אתה יכול ללכת איתה ברחוב של הרודס ואז להגיד איזה יופי יש פה אולם תצוגה של מקלארן לא ידעתי.

גם כתובות של ציוד לאופנועים אני יכול לתת לך אבל זה לא באזורים שמגיעים לשם בטעות

אייל

• תוכן חדש...