Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי כבר למס' מנעולנים והמחיר לפריצה וצילינדר חדש עומד בערך על 350 ש"ח, אבל לפני שאני מזמין בעל מקצוע רציתי לדעת אם אפשר לפרוץ את הצילינדר באופן עצמאי, עד כמה הסיפור הזה מורכב?

מדובר על שער מתכת בכניסה לחצר הבית בעל צילינדר רגיל שיצא החוצה עקב ניסיון להוציא מפתח שנתקע בפנים, השער כרגע נעול ולא ניתן לפתוח אותו, אני משער שאם השער היה פתוח אז תהליך הפריצה/החלפה היה פחות מסובך.

אני אשמח לקבל עצות כיצד לבצע את הפריצה באופן עצמאי או שעדיף פשוט להזמין מנעולן ולסגור את העניין.

תודה לכם!

פורסם

רגע, שנבין-המנעול נעול והצילינדר בחוץ לגמרי?

אם כן, פשוט קח את הצילינדר החדש, דחף אותו למקום ותפתח עם המפתח החדש.

אם לא, תנסה להוציא אותו לגמרי.

אפילו אם תצטרך לשכנע אותו עם ג'בקה. או אפילו לשבור אותו לשניים.

בעקרון, כשהמפתח בפנים ומסובב רבע סיבוב הוא אמור לצאת. הוא לא אמור לצאת כשאין מפתח.

שים חב שאתה מקבל בורג ארוך עם הצילינדר החדש.

תבריג אותו מהצד של המנעול לתוך הצילינדר, וזה לא יקרה יותר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מקדחה חשמלית עם מספר מקדחים בעוביים שונים. תתחיל לקדוח את הצילינדר ותפורר אותו, ואז תוכל לסובב את הלשונית חופשי ולהוציא אותו.

פורסם

לפני שאני מיישם את הפעולות שרשמתם, המנעול אכן נעול והצילינדר חצי בחוץ חצי בפנים (או שאני טועה), האם זה משנה את סדר הפעולות?

אני לא מצליח לסובב את המפתח אם אני מכניס אותו, חוץ מזה, בתוך החלל של הצילינדר אפשר לראות חלקים שבורים. אם אני אפעיל לחץ על הצילינדר הוא אמור לצאת החוצה? השער נעול ולא פתוח אם זה משנה.

העליתי תמונות של הצילינדר משני הכיוונים.

רב תודות!

34.jpg

35.jpg

פורסם

משום מה כשאני מהטלפון, אני לא מצליח לראות תמונות.

בכל מקרה, קידוח הצילינדר במקרה כזה לא יעיל. זה טוב כשאין לך מפתח ואתה רוצה לסובב את הצילינדר עצמו.

במקרה שלך, הצילינדר זז, והלשונית הסובבת אינה מול לשון המנעול עוד.

במקרה כזה, ודאי שהיא לא תסתובב, כי אין לה לאן. וגם אם כן, היא לא תשפיע על המנעול.

או שתדחף את הצילינדר חזרה למקום, ותפתח עם המפתח,שזה הכי טוב, או שתאלץ לשלוף אותו בכוח, ולהזיז את הלשונית של המנעול עם מברג או על ידי דחיפת צילינדר אחר למקום (מה שעלול להיות קשה, מאחר ואינך מצליח לדחוף חזרה את הצילינדר הקיים).

כל מנעולן שתביא יעשה את אותה פעולה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

נסה לתפוס את הצילינדר עם פלאייר פטנט (מה שאנשים קוראים "ג'בקה") ולשבור אותו.

צילינדר כזה נשבר ממש בקלות.

פורסם

תודה על ההסבר!

לפני שאני אתחיל לקדוח אני אחכה שתראה את התמונות רק כדי שתוכל לאמת לי את דבריך, לא יודע למה, אבל זה נראה שהחלק הפנימי של הצילינדר זז/נשבר ולא החלק החיצוני של הצילינדר. אתה תבין למה אני מתכוון ברגע שתראה את התמונות.

פורסם

אין מה לקדוח כאן.

תפוס את הצלינדר עם פלאייר פטנט, 2 פצצות עם פטיש על הפלאייר(או לחילופין, אזמל על הראש של הצלינדר ושוב, 2 פצצות טובות) וכל הצלינדר ישבר ל 2 כאשר כל צד יצא מצד אחר של השער.

מהתמונות רואים שהצלינדר בולט יותר באחד מהצדדים, עבוד על הצד הזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
2 פצצות עם פטיש על הפלאייר(או לחילופין, אזמל על הראש של הצלינדר ושוב, 2 פצצות טובות) וכל הצלינדר ישבר

ויש את האימרה הזו:

רק כאשר יתוש נוחת לך על הביצים אתה מבין שיש תמיד דרך לפתור בעיות מבלי להשתמש באלימות

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני דווקא הייתי מנסה להוציא את החלקים השבורים עם שפיץ-פלאייר כדי לאפשר לצילינדר להסתובב ע"י המפתח בצד הלא-שבור.

זה פחות אלים ממה שהוצע פה, ואם זה לא יעבוד אז תמיד אפשר לעלות בסולם האלימות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

רציתי רק לעדכן שקניתי בהמלצתכם פלאייר פטנט והצלחתי לשבור את הצילינדר בכמה שניות ולהשחיל צילינדר חדש. הפורום הזה לא מפסיק להפתיע אותי במגוון התחומים שאפשר להיעזר בו, אבל זה בעיקר בזכות האנשים המדהימים שיש כאן, אז תודה לכולכם!

פורסם

2 פצצות עם פטיש על הפלאייר(או לחילופין, אזמל על הראש של הצלינדר ושוב, 2 פצצות טובות) .

יואוו חנקתם אותי משפט לפנתאון.

אצלינו אומרים למה באלימות אם אפשר במכות.

פורסם

רציתי במקור לכתוב כמו שזה נשמע, פ33ות. :lol:

אבל ברצינות, כתבתי פצצות כי הבחור עושה את זה לראשונה בחייו, מי שכבר עשה את זה מספר פעמים בחייו, מכה אחת מספיקה ואפילו לא צריכה להיות פצצה, מדהים באיזה קלות הצלינדרים האלה נשברים.

בנוגע לפורום האוף טופיק שלנו, ללא צל של ספק, אחד הפורומים המשובחים ביותר באינטרנט בעיברית!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...