Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר שלום לכולם,

התחדשנו בסוזוקי קרוסאובר מודל 2014 - הרכב נרכש מטרייד מוביל ולא מהבעלים.

ברכב מורכבת איזושהי מערכת מולטימדיה, יש מצלמת רוורס,דיבורית, DVD ומקלט טלויזיה??

אני לא מצליח לזהות את המערכת ולא מצאתי ברכב שום Manual שלה (זו לא המערכת שמופיעה בספר הרכב)

נראה שהמגע לא מגיב טוב במיוחד ויש פונקציות שאני לא מצליח להפעיל בכלל - כמו לכוון את השעון ואת התאריך למשל.

בנוסף יש בתא הכפפות שני חיבורים (חוטים, לא נראה מקורי) אחד הוא תקע USB והשני נראה כמו חיבור לאייפון ישן

יש רעיונות?

אעלה תמונות בהמשך

תודה

פורסם

לפני שאני מבזבז זמן עבודה יקר על ללכת למוסך בשביל לכוון את השעון חשבתי לנסות לבקש קצת עזרה כאן, אני מצליח להגיע למסך כיוןן השעון - אבל אז נראה שהמגע מפסיק לפעול ואני לא יכול לכוון שעה או תאריך

פורסם

מדובר במערכת סינית גנרית כלשהי (או מוצר מתת דגם אחר מזה שלנסר_06 צירף).

כך שאני מסופק שתמצא חוברת הפעלה ברשת ותקוותך נעוצה בלמצוא כאן מישהו עם אותה המערכת שעובדת כשורה אצלו.

פנה ליבואן טלפונית כדי שיפנו אותך למרכז ההתקנות שלהם.

פורסם

רציתי רק לעדכן שהבעיה נפתרה- במסך ה הגדרות GPS אזור הזמן היה שגוי, ברגע שסידרתי אותו השעה הסתדרה. אבל בכל זאת מוזר שיש כביכול מסך לכיוון השעון שלא משפיע על כלום

• תוכן חדש...