Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רכב טויוטה קורולה 2004 דיזל טורבו 2.0.

ציריה צד ימין צד הנוסע חורקת בסיבוב פירקתי את הציריה ולא מצאתי חלק תחליפי כזה.

בחברה רוצים 6700 רק על הציריה.

אין לי מושג איך 6700 אבל זה לא העיניין הציריה הזאת עברה שיפוץ כבר כנראה

עוד מתקופת זה שקניתי ממנו את הרכב ובשיפוץ האחרון כנראה החליטו לרתך חלק בציריה.

אני מוכן לוותר על כל עיניין השיפוץ אם אוכל לייבא ציריה מלאה לארץ.

השאלה שלי אם זה מותר או יותר נכון משרד התחבורה יאשר יבוא כזה ?

או אם אתם מכירים מקום בארץ שכן אוכל למצוא ציריה כזאת חדשה או ישנה במצב טוב משלי.

כמו כן איך אני יכול למצוא את המספר הסידורי של הציריה ב VAG יש לי את הקטלוג שלהם יש דבר כזה גם

בטויטה ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

בגלל שזה לא חלק בטיחותי רוב הסיכויים שלא יעשו לך בעיות אבל אתה כמעט בוודאות תשלם מיסים

תבדוק שוב במחסן חלפים ותראה עם הוא מוכן לתת לך את המק"ט

פורסם

זה רכב מאוד מיוחד, אין כמעט ממנו.

תבדוק אם המנוע הזה משותף לעוד רכבים, ייתכן והציריה הזו זהה לזו של רכב אחר וזה בהחלט יכול להגביר את הסיכויים של איתור ציריה משומשת במצב תקין.

פורסם

אין לי בעיה משופצת תאמת חיפשתי אצלי באיזור לא מצאתי גר בצפון איזור טבריה.

אשמח לשמוע על מקומות אולי שאפשר להשיג כאלו.

JVC KW-AVX836

פורסם

מה המספר שלדה של הרכב?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רק מוודא - בצירייה יש שני מפרקים, זה הפנימי שיותר קרוב לגיר וזה החיצוני שמתחבר לנאבה. אתה מדבר על המפרק שמתחבר לנאבה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן לזה אני מתכוןן רק החלק שמתחבר לנאבה הוא התקול ממה שראיתי יש שיניים שחוקות במוט בצד הזה ומי שעשה את השיפוץ

ריתך את החלק המשלוש (מצורף תמונה) ישירות למוט כנראה גם שם הגלגלי שיניים נשחקו מתי שהוא כנראה ואני צריך להחליף את החלק הזה בציריה.

מצרף תמונה של החלק אומנם מרכב אחר אבל זה נראה אותו דבר על פניו.

1.jpg

2.jpg

JVC KW-AVX836

פורסם

טום העלה את העמוד עם המק"טים. מכאן אתה יכול להריץ את המק"ט בגוגל ולמצוא חלק חדש מקורי או תחליפי.

לצערך הצירייה הזו יעודית לקורולה דיזל ולא קיימת בדגמים אחרים של היצרן (בארץ) ולכן נראה לי שהזמנה מחו"ל היא הפתרון המתבקש במקרה הזה.

• תוכן חדש...