Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טום העלה את העמוד עם המק"טים. מכאן אתה יכול להריץ את המק"ט בגוגל ולמצוא חלק חדש מקורי או תחליפי.

לצערך הצירייה הזו יעודית לקורולה דיזל ולא קיימת בדגמים אחרים של היצרן (בארץ) ולכן נראה לי שהזמנה מחו"ל היא הפתרון המתבקש במקרה הזה.

תודה החלק שהעלתי שכביכול של אוונסיס דיזל 2.0 נראה אותו דבר האורך של הציר אותו דבר כמות השיניים שהם פירטו גם אותו דבר אצלי. יש דרך לברר חוץ זה שזה יתאים על פניו זה נראה שיתאים.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אני חושב שאני אקנה את החלק שהעלתי יוצא משתלם מהמחיר של ציריה מקורית. מקס אם זה לא יתאים נקח ממנו את החלקים שפגומים

אצלי ונעשה מהשתיים אחד.

תודה לכל מי שהגיב עזר בעיניין אני אשתדל לעדכן בנושא.

אני רק מקווה שתהליך השיחרור מהמכס ואישורים ממשרד התחבורה לא יהיו כמו לעבור 7 מדורי גיהנום.

JVC KW-AVX836

פורסם

ממליץ לך לדבר עם ברוך מתן-גז. הוא מייבא ציריות בעצמו וגם משפץ. אני עשיתי דרכו שיפוץ לציריה באונסיס 2002 שלי (השיפוץ עצמו ב"המדביק"), היה לי צלב שבור. גם אם לא יוכל לעזור לך בטח ייתן יעוץ טוב, הוא מתמחה בתחום הזה.

המוסך נמצא בחולון, אבל יכול להיות שיהיה שווה את הנסיעה (גם אני נסעתי אליו מב"ש והיה לגמרי שווה).

תן-גז: 03-6334499 (אם אתה לא תופס אותו בטלפון הראשי תבקש את הנייד שלו ודבר איתו ישירות)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הזמנתי בסוף בחול מחנות באנגליה של הציריה ששמתי פה בלינק אומנם היה רשום זה של אונסיס אבל הזמנתי שלחו דרך FEDEX

לקחו לי 568 ש"ח עליו מתוכם חצי לעמלות שקר והשאר למיסים.

סה"כ עלות הציר מיסים ושילוח 1700 לעומת ה 6700 שביקשו בחברה על חלק מקורי. אומנם זה לא כזה זול אבל זאת הייתה האלטרנטיבה היחידה הטובה ביותר.

לא ביקשו אישור משרד תחבורה על החלק.

אתמול אחי ואני הרכבנו את הציריה על הרכב וזה מתאים כמו המקורי למרות שזה כביכול לאוונסיס דיזל.

אסע עליו כמה ימים להתרשם סופית מהציריה.

בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל מי שהגיב וניסה לא לעזור פה תודה לכולם.

JVC KW-AVX836

• תוכן חדש...