Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש כבר הרבה זמן אפליקציית אנדרואיד חינמית כנ"ל. יש לי רוט אבל אין את החנות של גוגל (זה לא משנה הרבה למען האמת).

מעוניין באפליקציה שתוריד רק MP3 ולא סרטי וידאו.

תודה לעוזרים.

פורסם

רוב האתרים מציבים הגבלה על גודל השיר (אי אפשר להוריד למשל שיר של שעה), הגבלה על מספר ההורדות ביחידת זמן, הגבלת רוחב פס - או שילוב של כולם.

האתרים הנ"ל גם נותנים תחושה ש"עושים לך טובה" וברובם יש דחיפת פרסומות אגרסיבית.

פורסם

מצטער על ההתעלקות אך האם מישהו יודע אם יש תוסף לכרום שעושה את זה?

אני זוכר שפעם היה דבר כזה שמותקן על הכרום והיה מוסיף כפתור "Download" ליד כל סרטון שפותחים ביוטיוב.

פורסם

פעם התקנתי על המערכת ברכב og YouTube שזאת בעצם תוכנת היוטוב הרגילה שנוסף שם כפתור להורדת הMP3 לתיקיה שהגדרת מראש.. המכשיר ברכב עבר איפוס ומאז לא יצא לי להתקין, אבל תנסה.. תעדכן אם הצלחת :)

פורסם

ברור לך שהורדה מיוטיוב ודומיו זו לא איכות מי-יודע-מה..(האוזן שלי לא מתפשרת על פחות מקידוד LAME VBR\320KBPS)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

Videoder

http://www.videoder.net/

בחנות של גוגל במילא לא תמצא דבר כזה, כמו שלא תמצא אפליקציית יוטיוב שפועלת עם מסך כבוי או חוסם פרסומות.

גוגל לא מתים על דברים כאלה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא יודע לגבי כרום, אבל בFIREFOX התוסף Download YouTube Videos as MP4 עובד מצויין.

עכשיו השאלה היא האם יש תוסף שיודע להוריד PLAYLIST שלם? חיפשתי, יגעתי ולא מצאתי.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

YTD Youtube Downloader

אחלה תוכנה.

חינמית ואיכותית.

אני מוריד ככה סרטים ואחרי שהם כבר במחשב אני ממיר אותם עם אותה תוכנה.

בגרסה בתשלום אפשר להוריד את זה ישר באיזה פורמט שרוצים.

והיא גם מורידה פלייליסטים שלמים.

• תוכן חדש...