Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו שנקנה בסוף 2014 ונשמר מאז עם ניקוי ביתי שבועי, אוטם ווקס. הכל הלך לעזאזל שלשום, כשאחותי גירדה את חלק ימין של הרכב בעמוד בזמן שיצאה מהחנייה :?. מדובר במיצובישי ספייס סטאר.

צירפתי תמונות, סה"כ הדלתות נפתחות ונסגרות בסדר, אם כי דלת נוסע אחורי מרגישה לי מעט נוקשה (או שסתם מדמיין).

הייתם מתקנים את זה? עושים פחחות בלבד, או גם צבע? את האוטו אני מתכנן לשמור במינימום ל-5 שנים הקרובות.

אם מישהו יכול להעריך כמה תעלה עלות תיקון של זה פחות או יותר לפי התמונות, אשמח לשמוע. ואולי גם המלצה לאיש מקצוע שיקח מחיר הוגן ויעשה עבודה מקצועית ולא ידפוק את זה יותר. באזור המרכז/שפלה/דרומה עד אשדוד בהגזמה...

תודה.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

פורסם

אני הייתי מתקן כי הנזק מאוד בולט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה, אבל באר שבע כבר רחוק לי מדי, המקסימום זה אשדוד, כשאני מעדיף יותר צפונה. אשמח להמלצות כאלה.

מישהו יכול להעריך עלות תיקון של פחחות וצבע במקרה הזה?

אחרי תיקון צבע, מיקום התיקון לא יבלוט לעומת הצבע הישן יותר מסביב?

פורסם

רכב חדש, הצבע המקורי לא דהוי. לא צריך להיות הבדל.

אם חולון זה לא רחוק לך, יש את אלעד פחחות, אשר לא יקרן ועובד בסדר.

http://eladcarservice.co.il

אצלי משהו דומה עלה 1200 שקלים. אני לא הצלחתי להבין, כמה חלקים נפגעו, כנף קדמי ושתי דלתות?

אגב, אתה יכול לשלוח אליהם את התמונות בוואטס אפ ולקבל הצעת מחיר בטלפון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכם על ההמלצות, ואחרי חיפוש קצר בגוגל כנראה שאבחר ב"אלעד פחחות", הביקורות עליו טובות סה"כ.

מחר אשלח להם תמונות כדי לקבל הצעת מחיר.

ולאד, דלת קדמית קיבלה לרוב שפשופים. דלת אחורית חטפה את הפגיעה בקצה שלה איפה שהצירים ובנוסף גם שפשופים וקילוף צבע בצד השני שלה. ואם זה נקרא כנף אחורית, אז גם שם יש עיקום של הפח.

פורסם (נערך)

שלחתי ל"אלעד פחחות" תמונות, הערכה שלהם 1600 ש"ח לתיקון 2 דלתות וכנף. תיאמתי למחר, אביא להם רכב בבוקר ואקבל בחזרה בערב.

המחיר נשמע סביר?

סה"כ המקום הזה הומלץ כמה פעמים לעבודות פחחות, בפייסבוק יש תמונות של עבודות שעשו ואנשים יצאו משם מרוצים. אז לא רוצה לחפש זול ולהידפק, רק לוודא שהמחיר שקיבלתי סביר ולא יקרנים.

דרך אגב, בדלת קדמית אין פגיעות פח, יש שפשופים ואולי גם פגיעה בצבע.

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
פורסם

ממש לא יקר יחסית ל"עבודה היסודית" שאחותך עשתה על האוטו.

זה גם פחחות וגם צביעה של כמה פנלים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

המחיר נשמע הגיוני. אני הייתי מרוצה מהעבודה שלהם. גם קיבלתי רכב חילופי , וזה עזר לי מאוד באותו היום. כמובן, היו לקוחות פחות מרוצים לצידם של מרוצים מאוד ( ואת כל זה אתה יכול למצוא בשרשור ההמלצות עליהם בקארספורום).

אני רק רוצה שלא תהיה מופתע - בדרך כלל הם לא מנקים את פנים הרכב , והרכב יוצא מאובק בגלל השיוף . תצטרך לעבוד יסודית כדי לנקות את הדשבורד ולוח שעונים. אבל זה רק אבק.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קראתי את השרשור המלא עליהם בפורום, והאמת שאני מתחיל מעט לחשוש :|. עם האבק אני יכול להתמודד, לא מפריע לי, אבל בתקופה האחרונה דווקא התלוננו באותו שרשור על חוסר מקצועיות שלהם ותוצאות מאוד מביכות! מילא בן אדם אחד או שניים, אבל כמות התגובות השליליות שם לא מעטה. מצד שני, קראתי וראיתי תמונות של עבודות מקצועיות שעשו...

קבעתי שמחר אביא להם את הרכב, כרגע אני בהתלבטות!

יש המלצות נוספות שאני אוכל לבדוק?

פורסם (נערך)

אלעד זה למי שמחפש תמורה למחיר, וקשה להתחרות בזה מול התמחור של אלעד. מי שממש קשור רגשית לרכב מיוחד שלו ומחפש עם זכוכית מגדלת, כדאי שיחפש מוסך שלא עמוס ברכבים מכל חברת הביטוח שקיימת בארץ. כמובן, מוסך פחחות שמבצע עבודות ברמת האמנות גובה מחירים ברמה שונה.

יש לי המלצה פרטית, מניסיון של שני חברים טובים- מוסך יוסי צמח בבני ברק ( ברוך הירש 26 ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

סה"כ ספייס סטאר, לא יכול לומר שקשור אליה רגשית, פשוט מדובר באוטו חדש וראשון שלי ומכאן הרצון לשמור עליו חיצונית כמה שאפשר (מבלי להשתגע). פעם בחצי שנה אני הולך לקלין קאר שיעשו אוטם, ושוטף לבד בבית.

לא מחפש בזכוכית מגדלת, אבל גם אשים לב אם לא יעשו יישור כמו שצריך, עבודת צביעה לא אחידה, גומיות שלא הוחזרו למקום וכו'. תכלס, זה מה שמתואר בשרשור עליהם ואני לא יודע אם אסתדר עם זה, גם אם הסכום "יחסית" נמוך.

אולי בכל זאת אבדוק עוד מוסכים לפני, כמו המוסך שהמלצת עליו בבני ברק ועוד אחד שהומלץ כאן מאשדוד. אם לא תהיה ברירה ואלטרנטיבה אחרת ראויה, אחזור לאלעד ואקווה לטוב.

וקרוזר, סה"כ היא נהגת טובה. שיט כזה יכול לקרות לכולם, במיוחד כשחשוך לגמרי ואין תאורה בכלל באותה חנייה. רק חבל שנכנסה ללחץ ולא לחצה על הברקס ישירות, היה מסתיים בהרבה פחות נזק במקום לכל אורך הרכב :|....

• תוכן חדש...