Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שאלתי את האוטו מסבא היום, והחלטתי לעשות קצת בדיקה שהוא לא מזניח את הרכב.

נוסע כ - 9000 קילומטר בשנה

אז השמן צלול, גם המים הירוקים. אבל הצמיגים - השם ישמור.

הצמיגים האחוריים - מישלן, תקנו אותי אם אני טועה - משנת 2008...

20160204_082945-min.jpg20160204_082959-min.jpg

הקדמיים NEXUS מאמצע שנת 2012:

20160204_083023-min.jpg20160204_083034-min.jpg20160204_083045-min.jpg

האם אני צודק שכולם זקוקים להחלפה דחופה?

ראיתי כמה אופציות:

• dunlop SPTRGT1. מחיר: 215
  • yokohama AE01 X L ESPI. מחיר: 260
  • Goodyear EFFIGRIP COMPACT TL. מחיר: 260
  • Continental Econtact 3. מחיר: 285
  • Falken SN832. מחיר: 250

מה הכי מתאים? השיקול המרכזי הוא בטיחות כמובן. חסכון בדלק וכולי, ממש לא מעניין.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי dandan12
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כבר הייתי מחליף את כל הרביעייה, רק חבל שאין ZE914 במידה הזאת.

אם כך נראה לי שעדיף ללכת על Goodyear או yokohama אבל המתן ל-TOM_22 לתשובה סופית.

Stay Dirty

פורסם

קודם כל תראה מה יש במלאי, מנסיון באותו הרכב חיפשתי באזור המרכז את היוקאהומה ולא היה בשום מקום.

מידה חרא, בסופש דבר התקנתי את הפאלקן והייתי מרוצה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אבל אני מבין שכולם מסכימים שכל הרביעיה חייבת החלפה? גם החדשים יותר?

כי עלול להיות מורכב לשכנע את סבא, ואני צריך לדעת כמה לחץ להפעיל.

פורסם

החדשים יותר עוד איכשהו גבוליים (ואני נדיב). אבל בגלל שיווצר הפרש מאוד גדול אם תחליף רק את האחוריים - עליך להחליף את כולם, והייתי בודק גם שהצמיג הרזרבי לא מתקופת הקרטיקון.

כדאי גם לוודא לחץ אוויר, כיוון גלגלים ולבדוק מה מצב הבולמים...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

צמיג רזרבי אני בטוח ב 99% שהוא לא ירצה להחליף, אף על פי שאני משוכנע שאמצא שם את המקורי..

אני מתכנן (כשהוא יחזור מחו"ל) לבדוק לו את ההיסטוריית טיפולים, במיוחד בפן הבטיחותי, כמו שאמרת - לבדוק בולמים וכו"

למרבה הצער הרכב מאוד אמין, כל המשפחה מתפללת שילך המנוע או משהו והוא יחליט להפסיק לנהוג, אבל אין ממש סיכוי שזה יקרה,

אז לפחות נשמור את הרכב מבחינה בטיחותית במקסימום, כמה שזה אפשרי ליונדאי אקסנט, זוכת מקום ראשון בתאונות קטלניות בארה"ב אם אני לא טועה

פורסם

אני חושב שכולנו מכירים עקשנות מהסוג הזה: אנשים שמבחינתם מכונית זו כרכרה משודרגת וככזו לא צריכה השקעה בתחזוקה.

שיהיה בהצלחה...

פורסם
אני כבר הייתי מחליף את כל הרביעייה, רק חבל שאין ZE914 במידה הזאת.

אם כך נראה לי שעדיף ללכת על Goodyear או yokohama אבל המתן ל-TOM_22 לתשובה סופית.

תם תראה מה זה, אתה נותן את ה-Say הסופי פה!

מכריז עליך רשמית כאושיית צמיגים, אוטוריטת גומי וגיבור על!:wink:

I'm Humbly Honored 8):oops:

אבל תכלס אתם כבר מסתדרים לבד.

בכל אופן, אני מצטרף לדעה שעדיף להחליף את כל הארבע, אבל אם מסע השכנוע ממש קשה ואין אפשרות אחרת, אז הנקסן באמת עדין נראים סבירים.

מה שכן, אולי זו אשליה מהתמונה, אבל נראה שלחץ האוויר בהם מעט נמוך ואולי יש גם קצת שחיקה בדפנות (מה שמסתדר בסה"כ עם היותם צמיגים קדמיים). דווקא בהקשר זה הייתי אולי מחפש בית עסק שמציע מילוי חנקן ללא עלות נוספת (בעת החלפת הצמיגים כמובן), בעיקר אם לסבא יש נטיה לא לבדוק יותר מדי את הל"א.

מבחינת דגמים, אז כן, הדגמים שהוזכרו (למעט אולי הדנלופ) אמורים להיות לא רעים למידה, וגם המחירים טובים ממה שאני מוצא.

לגבי הקונטי, צריך לבדוק מחיר של אקו-קונטקט 5 או פרימיום 2.

אם רוצים אופציות זולות יותר, אז אפשר ללכת למשל על הקלבר דינקסר או מותגים אירופאים מוזלים אחרים.

פורסם
צמיג רזרבי אני בטוח ב 99% שהוא לא ירצה להחליף, אף על פי שאני משוכנע שאמצא שם את המקורי..

מקסימום תבחר אחד מהקידמיים (Nexus ) כאשר תחליף, ושים אותו רזרבי.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
עדיף צמיג שנסע שלוש שנים מצמיג שהיה בבגאז' 11 שנה?

קצב ההתיישנות של צמיג שיושב בתא המטען הוא בסדר גודל (גס מאוד) של שני שליש מזה של צמיג המורכב על אחד הגלגלים ולכן הוא שקול לצמיג בן שש-שבע שנים על הכביש.

פורסם

השאלה אגב גם היא אם מדובר בצמיג בגודל מלא שאז ניתן באמת להחליף בין הצמיגים או שמדובר בצמיג בייגלה, ואז צריך חישוק אחר מתאים ולוודא שיש מקום בתא המטען.

פורסם

אצלי בגטס הצמיג הרזרבי הוא הג'אנט המקורי. ( מגנזיום ) אז אני מאמין שגם אצל ידידנו.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...