Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכאורה, תמיד אפשר להאט את מהירות הנסיעה למידה שדי בה כדי לקזז את הגדלת מרחק העצירה עקב מצב הצמיגים, אבל מאחר ומדובר כאן על אומדן יש כאן סיכוי רב לחוסר דיוק בהתאמת המהירות לאורך זמן וגם אם מדייקים נוצרות בעיות בגלל הפרשי מהירויות ביחס לשאר הנהגים ובלבולם.

מסכים ומחזק את הצורך בהגדלת מקדמי הבטחון. גם אם יוחלפו צמיגים - זמן התגובה של נהגים מבוגרים הוא ארוך - באיזור ה-1.5-2 שניות והדבר מאריך את מרחק העצירה גם בתרחיש של מכונית מובילה שבולמת (ולכן יש צורך להגדיל את שמירת הרווח) וגם בתרחיש של מכשול עומד שנקלע לדרכו של הנהג (ולכן יש להקטין את המהירות).

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא,כי אני יודע כמה קשה לשכנע אנשים שרכב זה לא רק שמן ודלק תהיה מופתע כמה אנשים כששואלים אותם על מצב הרכב מבחינתם הוספת 2 קילו שמן כל 4000 ק"מ זה סביר כי הרכב ישן.

שלא לדבר בדיקת אוויר בגלגלים שמבחינתם.

לכן אמרתי כשנכד בא לסבא ואומר אתה צריך לקנות עכשיו 4 צמיגים חדשים כל מה שהוא שומע זה 1000 ש"ח.

אין לי מושג לגבי סבו של פותח הנושא אבל אני במקומו הייתי נותן להורים לדבר כי בגלל שהפרש הדורות קטן יותר.

פורסם

דאם איט, "מקדמי ביטחון" זה המושג שרציתי לכתוב. תודה חן. :wink:

מרק, יכול להיות שזה רק ענין של הניסוח של המשפט הראשון שלך או כושר הבנת הנקרא שלי.

שאר הפסקה נכונה גם מבחינתי למעט השארת קולו של פותה"ש מחוץ לענין מול הסבא.

פורסם (נערך)
לא,כי אני יודע כמה קשה לשכנע אנשים שרכב זה לא רק שמן ודלק תהיה מופתע כמה אנשים כששואלים אותם על מצב הרכב מבחינתם הוספת 2 קילו שמן כל 4000 ק"מ זה סביר כי הרכב ישן.

שלא לדבר בדיקת אוויר בגלגלים שמבחינתם.[...]אין לי מושג לגבי סבו של פותח הנושא אבל אני במקומו הייתי נותן להורים לדבר כי בגלל שהפרש הדורות קטן יותר.

אמרתי כבר שאני חושב שכולנו מכירים את הסיטואציה. אלו אנשים שגדלו בדור שבו מכונית היתה עדיין בבחינת כרכרה ממונעת בעיניהם, ולכן משטר התחזוקה שלה היה ספרטני משהו.

אני חושב שהסבר נכון יכול לשכנע כל אחד, והאמת - לדעתי כדאי שההסבר הזה יבוא ממישהו שאיננו כלל מבני המשפחה. למבוגרים לעולם לא תהיה יראת כבוד מפני בניהם ונכדיהם, בטח בנהיגה.

צריך מישהו שיש לו ארשת של אוטוריטה מקצועית בתחום הרכב ו/או הנהיגה שיסביר פנים אל פנים את המשמעות של דברים כמו צמיגים טובים ולחץ אויר נכון בהם.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

צחוק צחוק, אבל אתה יודע כמה פעמים באמת עברה בראשי מחשבה כזו עם קרובי משפחה במצבים דומים?

• תוכן חדש...