Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שאלות לגבי החלפת צמיגים ביונדאי אקסנט 2005.

1) מאיזה חברות צמיגים הכי כדאי לקנות מבחינת ביטחון על הכביש אבל שלא יהיו יקרות מידי? התקציב שלי הוא עד 1400 ש"ח לארבעה צמיגים.

2) מישהו אמר לי שאסור להחליף את כל הצמיגים במכה אחת אלה שניים שניים בטווח זמן קצר, זה נכון או שטות?

3) אתם מכירים איזשהוא מבצע על צמיגים הנחה טובה על צמיגים? אני אשמח להפניות.

תודה מראש.

פורסם

1) כל חברה גדולה ומוכרת בעולם הצמיגים (ולא חברות סיניות וחברות "בת") תייצר צמיגים שייספקו אותך.

2) סיפרו לך שטויות. הכי טוב להחליף רביעיה שלמה בכל פעם.

3) חכה לתגובותיהם של נציגי טיירקלאב ו-Itire.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

2 - מתוך סקרנות, יהיה מענין לשמוע את ההיגיון מאחורי הדברים של "מספר הסיפורים".

3 - אם תגלה לנו מה מידת הצמיגים הנדרשת עבורך כמו גם אזור מגורייך, נוכל לסייע לך בבחירה מושכלת.

(האם המידה היא 175/70R13 או 185/60R14).

פורסם
2 - מתוך סקרנות, יהיה מענין לשמוע את ההיגיון מאחורי הדברים של "מספר הסיפורים".

3 - אם תגלה לנו מה מידת הצמיגים הנדרשת עבורך כמו גם אזור מגורייך, נוכל לסייע לך בבחירה מושכלת.

(האם המידה היא 175/70R13 או 185/60R14).

לגבי מספר הסיפורים הוא אמר שגלגלים חדשים עלולים לגרום להחלקה לכן צריך "לתת להם להשתפשף"

לגבי מידת הגלגלים הם 175/70/R13 אני גר באזור הדרום.

פורסם (נערך)

יש אמת חלקית בנידון, אבל אין בכך מכדי להימנע מהחלפה כוללת של הצמיגים.

על הצמיגים ישנה שכבת הגנה שמצמצמת מעט את רמת האחיזה שלהם, בעיקר ברטוב, עד שהיא משתפשפת ממנו לאחר מאות ק"מ בודדים.

זה משהו שצריך להיות מודע אליו ולנהוג בהתאם, אבל ממש לא סיבה לאי החלפת כל הצמיגים במכה אחת.

ראה כאן תמחורים של צמיגים:

http://tires.yad2.co.il/%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92-%D7%9C%D7%A4%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92?tireTypeID=-1&diameterID=3&aspectRatioID=16&widthID=15&areaID=43

מתוכם הייתי מתרכז ב-

גודייר אפישנטגריפ קומפקט, קונטיננטל אקו-קונטקט 3, יוקוהמה בלוארת' AE01, מישלין אנרג'י, קלבר ויאקסר, דנלופ LM703.

דגש על שלושת הראשונים לטעמי.

תוכל להמתין כמובן לדעות נוספות כמו גם הצעות מטעם הספונסרים באתר iTire וטיירקלאב.

למעשה, בנוגע לצמיגי גודייר, אתה יכול לרכוש ישירות מהיבואן:

http://www.itire.co.il/catalog.php?id=1353

פנה לנציג לקבלת 5% הנחה נוספים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...