Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא אוטם טוב, לא נפלת פה,אבל לדעתי הוא לא מצדיק את ה60 שח הפרש מעל לPL.

ד"א בAPEX הPL עולה בכלל 135, שזה 75 שח פחות מהג'ט סיל באוטוסטור.

פורסם

יופי, חבר טס לארה"ב, מה בדיוק הייתי אמור לעשות?

הוזמן המנזרנה CL, יעלה לי 80~ שקלים.

כל זה בשביל שמעל האופטיקואט, יהיה גם PL, ומעליו CL. אין ספק שאני לא מגזים בכלל.... (זה בלי להזכיר את הסונאקס BSD, סונאקס XTREME ואופטימום קוויק ווקס - אחד מהנ"ל מיושם בסוף כל שטיפה עם הייבוש לפי החשק).

MZN, פעם הבאה שאתה חושב על מוצר שרלוונטי לשרשור מסויים, אודה לך אם תשמור את המחשבה הזו לעצמך! >.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה..

קניתי מאפקס מוטור את המנזרנה PL ועוד כמה דברים.

אתמול הגיעה החבילה ואני מגלה שהאוטם הוא לא של מנזרנה, אלא של JESCAR...

בשרשור קניה/מכירה ראיתי ששיפופו אומר שזה בעצם אותו הדבר ואוראן טוען שזה לא בדיוק...

בקיצור אני די מעוצבן כי באתר, אפקס מפרסמים את המוצר כמנזרנה. אם זה אותה גברת בשינוי אדרת אני נוטה להחליק את זה, אבל אם מתברר שזה לא אותו מוצר, אני ממש אתעצבן :evil:

מה אתם אומרים?

פורסם
הקפצה..

קניתי מאפקס מוטור את המנזרנה PL ועוד כמה דברים.

אתמול הגיעה החבילה ואני מגלה שהאוטם הוא לא של מנזרנה, אלא של JESCAR...

בשרשור קניה/מכירה ראיתי ששיפופו אומר שזה בעצם אותו הדבר ואוראן טוען שזה לא בדיוק...

בקיצור אני די מעוצבן כי באתר, אפקס מפרסמים את המוצר כמנזרנה. אם זה אותה גברת בשינוי אדרת אני נוטה להחליק את זה, אבל אם מתברר שזה לא אותו מוצר, אני ממש אתעצבן :evil:

מה אתם אומרים?

אני גם קניתי כאלה 2 כי אמרו לי שזה מנזרנה pl חדש זה גם נשמע הגיוני pl+ אחרי שראיתי מה שציפופו רשם לי , ראיתי שיש אתרים שרושמים שהוא שונה ועמיד יותר ויש כאלה שהם אומרים שהוא אותו דבר אבל הצבע שלו שונה והוא גם סמיך יותר ככה שאי אפשר לדעת אולי זה סתם טריק שווקי

פורסם

אז לפי מה שאתם אומרים זה בעצם מנזרנה. נו טוב, נשמור את העצבים לדברים חשובים יותר ובינתיים נתחיל למרוח את הרכב בכל התכשירים החדשים.

תודה רבה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

פות"ש, לאחר שעבר זמן מה, אתה יכול לומר אם זה נתן לך משהו נוסף מעל האופטי-קוט?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לא יישמתי את הPL מעל האופטי קוט. אין לי בכלל אופטי קוט.

ולמען האמת הספקתי ליישם את הPL רק על הטמבון הקדמי של הרכב. כל התכנון להשקיע בפרויקט בפסח הלך קאפוט :(

• תוכן חדש...