Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר דומה גם לאלטו סיטרואן C1 ,I10,פיקנטו ,פיאט 500 ,ספארק ,מיטסובישי SPACE STAR ועוד ...

לפי דעתי סטאפווי טובה מוכלם מכל הבחינות ובמיוחד עם מדברים מחיר ביחס לתמורה..

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני חושב כך אבל הסטפווי עולה גם יותר.

הסאנדרו הרגילה לעומת זאת זה סיפור אחר. לדעתי עדיין היא עדיפה על פני המתחרות שלה (מוציא לרגע את פיג'ו 108 עם מנוע 1.2 ליטר ידנית כי לא נהגתי עליה לצערי עדיין).

פורסם
תודה לאל,

אז אני לא היחיד שלא סבל את הנהיגה במיקרה

במחיר היום היא אחת העסקאות היותר משתלמות, אבל כזאת נסיעה סתמית וחסרת חן... :-(

אני אישית עדיין לא שמעתי על מישהו שעשה נסיעת מבחן במיקרה וחזר מרוצה. אפשר גם לראות חברי פורום שרכשו את הרכב ושואלים איך ניתן להפוך אותו לנעים יותר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא מובן לי למה כל כך הרבה מתאבים את המיקרה כל כך.

אמנם נסעתי רק על הדור הראשון שהגיע ארצה (קיבלתי כרכב חלופי לסוף שבוע), המושב היה נוח, אולי לא אוחז כמו ברכבים אחרים, אך היא לא בדיוק תוכננה למסלול, זכור לי שהיא מרווחת מאוד ואני ממש לא מוצא את העיצוב שלה מכוער, ליתר דיוק, דווקא התוצרת קוריאנית מבחילה אותי מבחינת העיצוב, ולצערי עיצוב הפנסים הנוראי שלהם החל לחלחל לכל העולם, בתור סיטראונופיל, כשראיתי את הסי5 הראשונה (דור ראשון) עם הפנסים דמוי קוריאה - כמעט הקאתי, זה די עזר לי להשתחרר מהאחיזה של סיטרואן עליי, אמנם ניסו לתקן זאת ללא הצלחה בדור הבא ובדור שלאחר סוף סוף נטשו את העיצוב הנוראי הזה.

קאיה עשו משהו נכון כששכרו מעצב גרמני, זה שיפר את המצב מעט, אבל אני לא יכול לראות יונדאי, שורף לי את הקרנית, מצטער

כבר חתמתי...

פורסם

אין פה עניין של תיאוב. הרכב פשוט לא מוצלח.

היתרון היחיד שלו הוא שהוא חסכוני בדלק. זה הכל.

פורסם

מנהיגה על מיקרה אוטומטית מושכרת דווקא חיבבתי אותה(למרות המגרעות) בגלל:

א.הגיר הרציף.

ב.גיהוץ די טוב של פסי האטה.

ג.חימום מושבים.8)

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם (נערך)

אם כמות ה(חוסר) שומן ושריר שיש בך אני בהחלט מבין למה אתה מבסוט מהחימום מושבים.

ואני לא יודע איך המושבים הקדמיים אבל מאחורה אתה סובל מפסי האטה. חשבתי על עוד יתרון שיש למיקרה (למרות שאפשר למצוא בעוד מתחרות) וזה שטח חלונות דיי גדול מה שנותן אחלה שדה ראיה.

עריכה אחרונה על ידי ZX2.0

פורסם
נמכרה ב60K ללא מולטימדיה ומובייל איי,

המבצע כרגע מתרכז באיבזור היחסית גבוה ללא תוספת מחיר.

הם מוזמנים לקחת את המולטימדיה והמובילאיי, ולדחוף אותם ב... חזרה למחסן שלהם.

שתי התוספות שאני לא רוצה בחינם אפילו. אולי אם יציעו לי כסף, אתלבט אם לקחת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עוד פעם חזרנו למיקרה ..

מעניין אותי איך הדאציה 1.2 הזולה נוסעת ובכלל מינוסים ופלוסים.

מבקש ממחזיקי הרכב להתייחס ולתרום מזמנם ולכתוב כמה מילים בנושא.

פורסם

אוטו פרסמו מבחן היום

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-33314-%D7%93%D7%90%D7%A6-%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-1-2-%D7%99%D7%93.aspx

סחבק מציין שהדיבורית בהתקנה מקומית, עד הרגע שקראתי את זה הייתי בטוח שהBT ברכב זה חלק מקורי מהמערכת

עכשיו ניגשתי לאתר דאצ'יה הבריטי וגם שם ברמת אמביאנס ומעלה מופיע שיש BT, לא ייתכן שזה בהתקנה מקומית.. wtf

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ביאסת לי את הרכב עכשיו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
המחיר דומה גם לאלטו סיטרואן C1 ,I10,פיקנטו ,פיאט 500 ,ספארק ,מיטסובישי SPACE STAR ועוד ...

לפי דעתי סטאפווי טובה מוכלם מכל הבחינות ובמיוחד עם מדברים מחיר ביחס לתמורה..

פיאט 500 עולה 82 אלף ש"ח, הרבה יותר מהסאנדרו.

בפיאט יש בידוד, לפי הביקורות בסאנדרו איכות הבידוד נמוכה.

חוץ מזה שלסאנדרו יש סקס אפיל של בננה רקובה. :roll: (אפילו ביחס לפיקנטו או ספארק)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...