Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שכנוע עצמי שמה? ברור שמדובר ברכב בסיסי וזול. אתה רואה מישהו שמתיימר לומר אחרת?

אני עשיתי נסיעת מבחן על הרכב. מה אומר? אחלה רכב ביחס לתמורה. שקט (יחסית), אין רעידות כמו במנוע ה0.9 ליטר (4 צילינדרים לעומת 3), המושבים מעט עדיפים אפילו לטעמי מאשר גרסת הסטפווי (רכים יותר ואוחזים יותר), מבחינת אחיזה- לא בדקתי. מבחינת כוח- כאן חסר. מרגישים שמדובר במנוע חלש ושמיועד בעיקר לתחום העירוני. לא מצאתי מחסור באבזור, יש כל מה שצריך.

מי שצריך רכב שהוא יותר ממיני קטנה (למי שיש שני ילדים קטנים לדוגמא), בין אם זה רכב שני ובין עם זה רכב ראשי (לדוגמא- סטודנט), אני בהחלט רואה לרכב הזה זכות קיומית. במחיר שלה הוא רכב הגיוני הרבה יותר מאשר רכב משומש בתקציב הזה בעבור אלו שנהיגה לא מעניינת אותם וגם ככה רוב הזמן תקועים בפקקים הקבועים.

פורסם
כל השרשור הזה נשמע כמו שכנוע עצמי אחד גדול. רכב בסיסי, סביר וזה הכל.

כןןן ממש שכנוע :lol:

מכרו בחודשיים 655 דאצ'ות ו70 מתוכם מכוניות סאנדרו.

פורסם

אני עשיתי נסיעת מבחן על הרכב. מה אומר? אחלה רכב ביחס לתמורה. שקט (יחסית), אין רעידות כמו במנוע ה0.9 ליטר (4 צילינדרים לעומת 3), המושבים מעט עדיפים אפילו לטעמי מאשר גרסת הסטפווי (רכים יותר ואוחזים יותר), מבחינת אחיזה- לא בדקתי. מבחינת כוח- כאן חסר. מרגישים שמדובר במנוע חלש ושמיועד בעיקר לתחום העירוני. לא מצאתי מחסור באבזור, יש כל מה שצריך.

מי שצריך רכב שהוא יותר ממיני קטנה (למי שיש שני ילדים קטנים לדוגמא), בין אם זה רכב שני ובין עם זה רכב ראשי (לדוגמא- סטודנט), אני בהחלט רואה לרכב הזה זכות קיומית. במחיר שלה הוא רכב הגיוני הרבה יותר מאשר רכב משומש בתקציב הזה בעבור אלו שנהיגה לא מעניינת אותם וגם ככה רוב הזמן תקועים בפקקים הקבועים.

האם מבחינתך שווה להוסיף הפרש של 16000 ?

בגלל שעשיתה נסיעת מבחן על הרכב 1.2 אתה יכול להשוות מה הבדלים בין הדגמים מבחינת הביצועיים ,אופן נסיעה ובכלל.. האם הייתה רוכש דגם הזה במידה והייתה חוזר ליום הרכישה של הסטפווי ,נניח גם הדגם היה נמכר אז ?

פורסם

לגבי הוספת ההפרש אני יענה בכן ולא.

וקצת בהרחבה, אין לי יכולת להרחיב יותר מידי כיוון שהסיבוב היה קצר ובשעת תנועה דיי צפופה (המוכרן הציע להגיע ביום אחר בשעה סבירה אבל ביקשתי כעת כיוון שזה היה עקרוני). אני כן יכול להגיד לך שהרכב נעים יותר לנסיעה איטית מאשר הסטפווי בגלל חוסר ברעידות מצד המנוע ובגלל קלאץ' רך אפילו יותר מאשר בסטפווי (עוד אלפיים וקצת ק"מ כשיגיע טיפול 10 אלף {צריך כל 20 אלף אבל אני יצמצם לפעם ב10} אני ישאל אם יש לי בעיה כלשהי או שזה ככה אמור להיות. אני דיי בטוח שזה בסדר גמור כמו שהוא אבל נשאל).

נוחות הנסיעה טובה מאוד. כן אציין שלמרות התנועה החוסר במגדש טורבו מורגש.

לסיכום אגיד ככה, אם אתה מתכוון להיות בעיקר בסביבה עירונית פקוקה ברוב המוחלט של הזמן (לא משנה כרגע אם מדובר כרכב ראשי או משני) אז אין שום סיבה להוסיף 16 אלף ש"ח. אם אתה מתכוון לצאת גם לכבישים מהירים בהחלט הייתי מוסיף. מה שכן, אם היה אפשרי בזמנו לא הייתי רוכש את ה0.9 טורבו בנזין אלא דווקא את ה1.5 טורבו דיזל (כן זו עוד תוספת קטנה אבל לי אישית מנוע הדיזל עדיף).

פורסם
מה שכן, אם היה אפשרי בזמנו לא הייתי רוכש את ה0.9 טורבו בנזין אלא דווקא את ה1.5 טורבו דיזל (כן זו עוד תוספת קטנה אבל לי אישית מנוע הדיזל עדיף).

זה לא שאלתי כי ידעתי את התשובה.אני הבנתי מסוכנים ובכלל שטורבו דיזל רועש יותר מ0.9 בנזין וגם נוסעה פחות טוב ,מה שכן חסכוני יותר.

לא בטוח שהייתה נהנה יותר עם 1.5 דיזל וגם מחיר עם כל התוספות וקישקושים מגרד את ה80K ואז זה כבר שיקול אחר.

לגבי קלאץ' לא הכי הבנתי למה אתה מוטרד ? במוסך לא יעשו כלום לרכב ,עדיף לא לגעת.ניתן לגרז את הכבל אבל...

פורסם

הטורבו דיזל אומנם רועש יותר אבל חסוכני יותר ונהנה ממונט גבוה יותר. לי זה מספיק. מה גם שהרכב לא כזה רועש.

לגבי הקלאץ', אני ממש לא מוטרד ואני דיי בטוח שהכל בסדר פשוט היו הבדלים מסויימים ומעניין אותי לדעת שהכל בסדר רק. זה הכל.

פורסם
המיקרה נמכרת במחיר הזה כבר למעלה מחצי שנה, הרבה לפני הופעת הדאצ'יה סנדרו 1.2 לחיינו.

למעשה, כבר בספטמבר 2014 הוצעה המיקרה במחיר הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
למעשה, כבר בספטמבר 2014 הוצעה המיקרה במחיר הזה.

בלי לפגוע באף אחת אבל לפי דעתי זה רכב סופר מיני שהוא די מרווח אבל סופר מכוער !!

פורסם

א. היא יותר קטנה מרוב הסופר מיני, מה שמעמיד אותה מתחת לסופר מיני אבל מעל המיני.

ב. אין ויכוח שהיא מכונית מכוערת מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מרווחת היא אולי כן אבל זה אחד הרכבים הפחות נוחים שיצא לי לנסוע ולנהוג בהם.

פורסם

תודה לאל,

אז אני לא היחיד שלא סבל את הנהיגה במיקרה

במחיר היום היא אחת העסקאות היותר משתלמות, אבל כזאת נסיעה סתמית וחסרת חן... :-(

פורסם

אף אחד לא נעלב.

המיקרה היא רכב שנראה מעניין כשהוא יצא בדור שהגיע לארץ ואז הרסו את העיצוב, שהיה הדבר המעניין היחיד בו.

איכות הנסיעה היא גרועה, בידוד הרעשים לא יותר מסביר מינוס ואין לרכב הרבה כוח.

עשיתי נסיעת מבחן והחלטתי להשקיע עוד 25000 ולקחת רכב נורמלי.

פורסם

איך הגעתם לניסן מיקרה בכלל ? אין מה להשוות אותה לדאציה סננדרו ..או על סטאפווי אני לא מדבר בכלל.

מעניין מאוד כמה לוקחים על טיפולים בדאציה בהשוואה לרנו או ניסן ובכלל.

האם יש חלקי חילוף לסוחרים ?

• תוכן חדש...