Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רק ב₪55K אין לו מתחרים, גם ב₪65K אין.

מבחינת מחיר הסופרמיני הבא זה פיג'ו 208 שעולה ₪67.9K ומגיע ללא BT+USB, אני מוכן לוותר על לא מעט דברים ברכב חדש אבל BT מקורי זה אביזר בטיחות מהמעלה הראשונה, לא מוכן לוותר בשום אופן ולכן ה208 נפסלת.

השלב הבא זה איביזה רפרנס שעולה ₪75.2K וכן מגיעה עם BTּּ+USB ואפילו מנוע מודרני שמפיק 90כ"ס. שווה להוסיף ₪20K בשביל זה? תלוי למי

מי שיגיד כן מוזמן להוסיף את אותם ₪20K ולקחת סטפוואי דיזל שתהיה יותר חזקה, חסכונית ומאובזרת מאיביזה רפרנס. וגם מקביל גובה של ג'יפון. מה רע?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבחינת מחיר הסופרמיני הבא זה פיג'ו 208 שעולה ₪67.9K ומגיע ללא BT+USB, אני מוכן לוותר על לא מעט דברים ברכב חדש אבל BT מקורי זה אביזר בטיחות מהמעלה הראשונה, לא מוכן לוותר בשום אופן ולכן ה208 נפסלת.

השלב הבא זה איביזה רפרנס שעולה ₪75.2K וכן מגיעה עם BTּּ+USB ואפילו מנוע מודרני שמפיק 90כ"ס. שווה להוסיף ₪20K בשביל זה? תלוי למי

מי שיגיד כן מוזמן להוסיף את אותם ₪20K ולקחת סטפוואי דיזל שתהיה יותר חזקה, חסכונית ומאובזרת מאיביזה רפרנס. וגם מקביל גובה של ג'יפון. מה רע?

לא רע ,מצויין

מה מיוחד בBT מקורי ?ולמה זה אביזר בטיחות מהמעלה הראשונה ?

דווקא בדגם סנדרו הייתי זורק את המערכת מקורית בשלב ראשון והייתי מתקין מערכת על בסיס אנדרויד מסין עם מסך מגע ברמה טובה וגם מצלמת רוורס ,המקורי בסנדרו לא שווה הרבה.

בסטפוואי מערכת טובה יותר אבל גם מוגבלת,מערכת חלשה מאוד עם מסך מגע ברזולוציה נמוכה עם BT( יש בגים ) מצלמת רוורס לא כוללת,זאת אופציה שעולה הרבה כסף.

פורסם
הכל, בערך. יש שם שעטנז של רכיבי רנו מסוף שנות ה-90 (רצפת ה"קליאו B, פתאם כולם רוצים לנהוג בי") ועד תחילת העשור האחרון.

כל זה לא משנה במאומה, אם התוצאה עדיפה על מכוניות מיני מודרניות, שהן מה שאפשר לקנות בסכום דומה.

אני מאמין מן הסתם שזו פלטפורמה שעברה עדכונים, מה גם , מגוון דגמי רנו ניסאן ועוד משתמשים בורסיות שונות שלה.

ברנו וניסאן היא נקראת כיום פלטפורמת V ובדאצ'יה פלטפורמת M0.

אותו המקרה גם בפונטו ובקורסה(אותה פלטפורמה) ב208 והC3 שמשתמשות בורסיה של הפלטפורמה של ה206, הפיאסטה שמשתמשת באותה פלטפורמה מ2002 מניח עם עדכונים, היאריס אותו דבר מ2005 בורסיות מעודכנות וככה הרוב בעצםן.

אין הרבה סופרמיני עם פלטפורמות עדכניות ,אפשר לכלול את ה2 החדשה, הג'אז והסוניק.

בואג זה קצת סלט , בפאביה החדשה למשל זה מיקס של MQB עם P26 של הפולו והאיביזה.

פורסם
מה מיוחד בBT מקורי ?ולמה זה אביזר בטיחות מהמעלה הראשונה ?

אתה לא באמת שואל למה זה חשוב שתהיה דיבורית ברכב, נכון?

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

NINJMNKY - מה הבעיה להתקין דיבורית אפטרמרקט?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מחיר, הנדסת אנוש, אמינות, אני יכול להמשיך..

שונא התקנות מקומיות, כל התקנה מוסיפה עוד קרקוש ועוד משהו שיכול להתקלקל

בדיבורית מקורית תמיד תהיה סינגריה עם המערכת ברכב, כלומר הפעלה, השתקה וסטרימינג דרך A2DP

הרבה יותר נוח לשימוש כשהכפתורים והמסך הם חלק מהרכב ולא משהו שהוסיף צד שלישי

אחרון חביב מחיר - אם ברכב (כמעט) הכי זול בארץ יש BT+USB מקורי למה ברכב שעולה הרבה אלפי שקלים יותר אין את זה? למה צריך להתחיל להזמין מערכות מסין, להתקין, לחווט וכל הבולשיט הזה?

אין BT לא קונה. סה טו.

פורסם
אתה לא באמת שואל למה זה חשוב שתהיה דיבורית ברכב, נכון?

לא הבנת אותי ,הכוונה והדגש שלך היה על דיבורית המקורית שלפי דעתי היא בסנדרו לא שווה הרבה.ברור לכולם שצריך דיבורית ברכב.

ואז גם כתבתי שאני הייתי מחליף אותה למערכת חכמה וטובה יותר,כי לפי מה שאתה כותב שהדגש ובחירת הרכב בגלל BT מקורי.

פורסם

הנה בדיוק הודעה אחת מעליך עניתי לדור למה לדעתי מקורי עדיף בהרבה על פתרונות יצירתיים אחרים.

פורסם

יש להגיד כמה מילים טובות על פותח השרשור, בעקבות הפוסט שלו על הדאציה סנדרו, יצרתי איתו קשר, ותיאמנו פגישה על מנת שאראה את הרכב המדובר. אני מאזור הצפון ולכן נסיעה לכיוון פתח תקווה לא התאפשרה לי בזמן הקרוב. לכן לאחר שיחה קצרה עם אורן הוא הסכים להיפגש איתי.

הגעתי לנקודת היעד שקבענו, ואיך שיצאתי מהרכב שלי הסנדרו ישר קרצה לי בעין, הרכב נראה מדהים.:wink:

לאחר שיחה קצרה עם אורן, וחוות דעת אישית שלו מכל מהנסיעות הקצרות, ישר הבנתי שאני הולך לקנות את הרכב.

אורן עשה לי נסיעת מבחן, הסביר הכל על הרכב( ממש כמו נציג שירות ואולי אפילו מעבר ).:-)

התרשמתי מהכל , חזרתי לבית ופניתי לנציג דאציה בפורום, לאחר כמה שעות חזר אלי נציג שירות מפתח-תקווה, עברנו על כל הפרטים, ובוצעה רכישה.

אז גם אני מצטרף לקבוצת האנשים שקנו רכב ללא נסיעת מבחן .:twisted:

פורסם

במידה וBT המקורית עונה על דרישתך אז כן.

אני מבין שאתה רוצה או מתעניין ברכישת דאציה ..

מתי נסיעת מבחן על 1.2 ? אותי מעניין איך הדגם 1.2 בהשוואה ל0.9 טורבו .

אני כל פעם נילחם עם עצמי מחדש :lol:..

פורסם

אתה רציני? במבחני ריסוק שזה באמת מה שחשוב מבחינת בטיחותית ה208 עם 5 כוכבים והסנדרו עם 3.

פורסם
אתה רציני? במבחני ריסוק שזה באמת מה שחשוב מבחינת בטיחותית ה208 עם 5 כוכבים והסנדרו עם 3.

רציני מאוד.

אם כבר לזלזל, אגב, לפחות תדייק - סאנדרו עם 4 כוכבים מ2013.

• תוכן חדש...