Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כרומני גאה (למדי..לא נגזים..) וכמי שהכיר באופן אישי את הקטסטרופות מבית דצ'יה שהובאו ב-3 הגלים ('79, '82, '88) ומכיר מזה שנים רבות את המותג ברומניה מכוח ביקוריי הרבים שם, אני חייב לומר שהשוק הישראלי (ולפחות רוב חברי הפורום) מגלה "בגרות" רבה ופתיחות ובוחן את המכוניות לפי מה שהן באמת ולא לפי ההסטוריה והמוניטין הלא מחמיאים בעבר. אם לפני כמה שנים הייתם אומרים לי שדצ'יה תיחשב כמותג לגיטימי ואף תזכה לתשבוחות יחסיות (כלומר יחסית לקבוצת המחיר שלה), לא הייתי מאמין, גם לא לרגע.המותג אכן עובר מזה שנים אבולוציה ושינויים , כולם לטובה.מעניין איך יתנהג המותג בשוק המשומשות.

כשרנו קנו את דאציה , הדבר הראשון שהם עשו זה לפרק את כל קוי היצור הישנים ולמעשה הפכו את המפעל למגרש אחד גדול, והביאו קוי יצור צרפתיים (משומשים אמנם אבל מודרניים ושמו מהנדסים צרפתיים ויפנים (מניסאן). חוץ מהשם אין למעשה קשר לדגמים שבנו שם בתקופה הקומוניסטית. כל הרכיבים בדאציה מיוצרים על ידי אותם הספקים הידועים כמו VALEO ואחרים.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז למעשה הרכב הזה הוא בסטנדרטים מלפני 30 שנה, אין חלונות חשמל אין מזגן ומתפלאים איך הוא עולה כלום כסף, מזל שלא מייצרים את הרכב עם קרבורטור.

אתה חושב על אירופה, עולים לך דימויים של "אירופה הקלאסית". באירופה יש גם איזורים נידחים, שם אנשים שחיים באיזה בית אבנים באיזה כפר נידח באלפים, צריכים תחבורה בסיסית ביותר, שתצליח לקחת אותם ממקום למקום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה מפריע לך בעצם לקחת את הסטפוואי דיזל?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
פות"ש ואחרים, מה קורה בעת כניסה למתחם מאובטח כאשר צריך לפתוח את תא המטען?

הרי אין כפתור פתיחה. צריך לצאת עם המפתח כל פעם?

אכן כן, אפילו אין כפתור לחיץ כמו פעם או משהו בסגנון.

פורסם
אכן כן, אפילו אין כפתור לחיץ כמו פעם או משהו בסגנון.

אין ידית לפתיחת בגאז' בתוך האוטו? מה לגבי המכסה תדלוק, יש ידית פתיחה מבפנים?

פורסם
אין ידית לפתיחת בגאז' בתוך האוטו? מה לגבי המכסה תדלוק, יש ידית פתיחה מבפנים?

אין בתוך האוטו. זה לא חריג - בהמון מכוניות אין, לאו דווקא לואו קוסט.

לגבי מכסה התדלוק כנ"ל, אין, רק עם המפתח. גם זה לא הכי חריג ויש מכוניות שעולות פי 3 שאין להן.

פורסם

העניין עם תא המטען מבאס.. בדגמי פנדה שהיו חסרים כזה כפתור, סמל"ת התקינה על חשבונה מנגנון פתיחה מקומי.

לצאת כל פעם מהאוטו זה לא עסק. מה עם לתת למאבטח את המפתח הרזרבי? לא פתרון?

:idea:
פורסם
מה מפריע לך בעצם לקחת את הסטפוואי דיזל?

20,000 ש"ח כנראה

22K אם אני לא טועה.

לא שאני מצפה שימכרו דגם דיזל ב55.. אבל ב62 הייתי מאוד שמח לרכוש אחד

יום טוב גם לך

פורסם
מבחינתי זה דיל ברייקר.

במדינה אחרת אפשר לקבל את זה אבל פה בארץ מתעסקים לנו עם הבגאז' כל פעם שנכנסים לקניון אז ממש לא.

מזכיר לי שנהגתי כמה חודשים על פיג'ו 407 מהראשונות שהגיעו לארץ בזמנו, וכל פעם בכניסה לחניון הייתי בסופו של דבר יוצא מהרכב כי לא היתה ידית ליד הנהג ולך תסביר למאבטחים כל פעם שצריך ללחוץ על האפס (הספרה) בסמל "407". תמיד הייתי מנסה אבל לא הבינו מה אני רוצה.

פורסם

אני חושב שאתם מתבלבלים. לא שמתי לב לזה אבל חזרתי מהקריון לפני כמה שעות... בבדיקה הבטחונית בודקים בגאז ( תמיד ) לא זכור לי שיצאתי לפתוח לו תבאגז

גם בסוכנות פשוט לחצנו על הכפתור לחיצה פנימה והבאגז נפתח

לגבי המיכל דלק כן צריך את המפתח ( אז מה גם באיביזה היינו נועלים אותו תמיד)

פורסם

באיביזה זה ככה גם עכשיו, בפולו עדכנית פשוט לוחצים על המכסה והוא נפתח ואפשר לסובב את הפקק וזה הרבה יותר נוח.

לא היה דיבור על תמונות פנים משהו?

• תוכן חדש...