Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עשיתי רכישה מלאה- 14 ימי עסקים :|.

לא הרחבתי אחריות ל5 שנים, הסכום הוא 39*5 שנים.

אבזור- רק חיישני רוורס, לרוב הייתי מתקין לבד את החיישנים(ברכבים שלי ושל חברים), אבל הסטים שיש לי הם סיניים שדי מכוערים, לכן העדפתי כבר התקנה ע"י היבואן וחיישני שנראים טוב יותר לעין ( עדיין מתקינים אותם בארץ הקודש, לא מבין למה לא עושים רכבים ישר עם חיישני רוורס בהתקנה נקייה לחלוטין בפס הייצור).

אני מקווה שיגיעו אלי קרובים מאוקראינה ואבקש מהם להביא לי מגיני רוח לסנדרו. המחיר לזוג בארץ עובר את ה300 ש"ח

קיימים רכבים במלאי באפשרות שלם וסע, ספציפית לצבע לבן היה רכב שיכולתי לקבל ישר אך רמת האבזור הייתה מלאה, ולכן המחיר עלה באזור ה1500 שח יותר, אם הייתי זקוק לרכב מיידי כמו פותח השרשור, אז הייתי קונה את המלאה שהגיעה ל58K.

כמו כן, הנציג אמר שאם תרצה רמת אבזור מיזערית יש לו במלאי אך בצבעים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי JaIgor
  • תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רציני מאוד.

אם כבר לזלזל, אגב, לפחות תדייק - סאנדרו עם 4 כוכבים מ2013.

לא מזלזל רק מציין ועדיין נראה לי כוכב אחד במבחני ריסוק שווה יותר מאשר BT,

בכל מקרה אני עדיין חושב שהסנדרו נותנת תמורה מעולה לכסף (לדעתי ביחוד בדגם הדיזל).

פורסם

שאלה, האם ידוע השפעת המחיר של הרכב על שוק יד2? (לאחר קריאת הודעה מעמוד הקודם)

להבדיל מהאלטו בעבר כאן כבר מדובר בסופר מיני שיכול להתאים גם למישפחה ולפעמים להחליף גם משפחתית, אז איך הרכב הזה במחיר הנמוך משפיע על מוכרי רכבים ביד2?

לדעתי זה יכול להוריד באופן לא מבוטל במחירים שהמוכרים דורשים, כמובן שרק הגיר הידני הוא בעיה עבור חלק מהקונים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

שתבין מה זה "כוכב אחד של בטיחות"

8% הבדל בהגנה על מבוגרים

1% בהגנה על ילדים

4% על הולכי רגל

ו 28% שקיבל ה208 על זה שיש מגביל מהירות, מה שמגיע אצלנו כסטנדרט אבל לא קיים בסאנדרו שEuroNCAP בדקו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

האמת, לפני כמה שבועות הזדמן לי לנסוע בקליאו B מתוחת הפנים (שנת 2003 ומעלה) שהיא בערך בגודל של מיני של ימינו והופתעתי לטובה מרמת הנוחות והעידון הכללי. יותר נכון יהיה לומר שהופתעתי לרעה מכך שלא חלה התקדמות משמעותית כל כך בתחום. חבל.

:idea:
פורסם
יש להגיד כמה מילים טובות על פותח השרשור, בעקבות הפוסט שלו על הדאציה סנדרו, יצרתי איתו קשר, ותיאמנו פגישה על מנת שאראה את הרכב המדובר. אני מאזור הצפון ולכן נסיעה לכיוון פתח תקווה לא התאפשרה לי בזמן הקרוב. לכן לאחר שיחה קצרה עם אורן הוא הסכים להיפגש איתי.

הגעתי לנקודת היעד שקבענו, ואיך שיצאתי מהרכב שלי הסנדרו ישר קרצה לי בעין, הרכב נראה מדהים.:wink:

לאחר שיחה קצרה עם אורן, וחוות דעת אישית שלו מכל מהנסיעות הקצרות, ישר הבנתי שאני הולך לקנות את הרכב.

אורן עשה לי נסיעת מבחן, הסביר הכל על הרכב( ממש כמו נציג שירות ואולי אפילו מעבר ).:-)

התרשמתי מהכל , חזרתי לבית ופניתי לנציג דאציה בפורום, לאחר כמה שעות חזר אלי נציג שירות מפתח-תקווה, עברנו על כל הפרטים, ובוצעה רכישה.

אז גם אני מצטרף לקבוצת האנשים שקנו רכב ללא נסיעת מבחן .:twisted:

תתחדש!!!! מאוד שמחים שהצטרפת למשפחת דאצ'יה. עכשיו תצטרף למועדון הטיולים שלנו שמתאים לכל סוגי הרכבים.

פורסם
עשיתי רכישה מלאה- 14 ימי עסקים :|.

לא הרחבתי אחריות ל5 שנים, הסכום הוא 39*5 שנים.

אבזור- רק חיישני רוורס, לרוב הייתי מתקין לבד את החיישנים(ברכבים שלי ושל חברים), אבל הסטים שיש לי הם סיניים שדי מכוערים, לכן העדפתי כבר התקנה ע"י היבואן וחיישני שנראים טוב יותר לעין ( עדיין מתקינים אותם בארץ הקודש, לא מבין למה לא עושים רכבים ישר עם חיישני רוורס בהתקנה נקייה לחלוטין בפס הייצור).

אני מקווה שיגיעו אלי קרובים מאוקראינה ואבקש מהם להביא לי מגיני רוח לסנדרו. המחיר לזוג בארץ עובר את ה300 ש"ח

למה ? יש חיישני רוורס יפים מאוד . הרי כולם סינים !:wink: מחיר 70-80 ש"ח עם משלוח.

תבקש שיביאו גם גגון לאורך כמו בסטפווי. :mm_yeah:

פורסם

חחח מה אני יעשה עם גגון?

מגיני רוח קלאסה של דבר בחורף.

בנוגע לחיישני רוורס. ישלך קישור של החיישני רוורס (היפים) ואני מתכוון ליפים שהם לא בולטים כמו החיישנים המקובלים באייבי. אם כן אשמח לבדוק את הנושא ואזמין שיהיה תמיד סט חילופי.

פורסם
?

בנוגע לחיישני רוורס. ישלך קישור של החיישני רוורס (היפים) ואני מתכוון ליפים שהם לא בולטים כמו החיישנים המקובלים באייבי. אם כן אשמח לבדוק את הנושא ואזמין שיהיה תמיד סט חילופי.

מגיני רוח תבקש פנימים של חברת סט של 4 HEKO

לגבי גלאיים תעשה חיפוש

לפי : 13mm Sensors Reverse

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=13mm+4+Flat+Original+Sensors+Reverse&_sop=15&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X13mm+Sensors+Reverse.TRS0&_nkw=13mm+Sensors+Reverse&_sacat=0

פורסם

מגיני רוח תאמת רוצה רק לקדימה. מצאתי באייבי מפולין בעלות של 130 שח לא כולל משלוח. צריך לבדוק אם יש אפשרות לשיפיטו.

בנוגע לחיישני רוורס התבאסתי :( .

יכולתי להתקין לבד..

מאוד מוזר העניין חיישני רוורס עולים לי לך ולכולם מהאייבי 80 ש"ח, עבודה פשוטה של גג שעה עם הפסקות סיגריה. וגובים עליהם בסביבות ה350.

ותחשוב שיבואן(מתקין של יבואן) מזמין סטוקים של חיישנים, יוצא לו פחות מה80 שח האלה. ועדיין גובה מחיר גבוה להתקנה.

מנגד היבואן מציע התקנת קודן לרכב בעלות 199 שח כולל עבודה ומע"מ. ובוא נסכים שהתקנת מקצועית של קודן היא יותר מסובכת ןהקודן באייבי עלותו גם סביב ה80 ש"ח.

אז מה שאני מסיק מזה שהרוב כן ירצו לשים חיישני רוורס ולכן העלות גבוהה מאוד.

ובנוסף אני מסיק שהתקנת הקודן תתבצע בצורה חאפרית!!!

פורסם

על קודן אני הייתי מוותר,כי הדבר הזה הוא תוצרת סין עם התקנה מקומית לא הייתי נותן ידיים שמאליות לגעת ברכב ואני לא מדבר שכל הקודנים מתקלקלים ותמיד בימים הלחוצים.

פורסם

בנוגע לחיישני רוורס התבאסתי :( .

יכולתי להתקין לבד..

מאוד מוזר העניין חיישני רוורס עולים לי לך ולכולם מהאייבי 80 ש"ח, עבודה פשוטה של גג שעה עם הפסקות סיגריה. וגובים עליהם בסביבות ה350.

יש לך ב57 ש"ח לזמן מוגבל

http://www.ebay.com/itm/LED-Car-Parking-Reverse-Backup-Radar-Sensor-System-Reversing-Kit-4-OEM-Sensor-TH-/141656857742?hash=item20fb681c8e:g:Dv4AAOSw7aBVGmFW&autorefresh=true

פורסם

אתמול היה לו קישור ל FREE SHIPPINHG ,בלי שום קשר קניה מעל 100 מורידה ל 35 ש"ח עכשיו תחשוב כמה רווח על אבזור וזה לא בסדר כי בתמחור הם לוקחים כמו על חלק המקורי בסוף אתה מקבל אותו דבר סיני .

• תוכן חדש...