Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש להגיד כמה מילים טובות על פותח השרשור, בעקבות הפוסט שלו על הדאציה סנדרו, יצרתי איתו קשר, ותיאמנו פגישה על מנת שאראה את הרכב המדובר. אני מאזור הצפון ולכן נסיעה לכיוון פתח תקווה לא התאפשרה לי בזמן הקרוב. לכן לאחר שיחה קצרה עם אורן הוא הסכים להיפגש איתי.

הגעתי לנקודת היעד שקבענו, ואיך שיצאתי מהרכב שלי הסנדרו ישר קרצה לי בעין, הרכב נראה מדהים.:wink:

לאחר שיחה קצרה עם אורן, וחוות דעת אישית שלו מכל מהנסיעות הקצרות, ישר הבנתי שאני הולך לקנות את הרכב.

אורן עשה לי נסיעת מבחן, הסביר הכל על הרכב( ממש כמו נציג שירות ואולי אפילו מעבר ).:-)

התרשמתי מהכל , חזרתי לבית ופניתי לנציג דאציה בפורום, לאחר כמה שעות חזר אלי נציג שירות מפתח-תקווה, עברנו על כל הפרטים, ובוצעה רכישה.

אז גם אני מצטרף לקבוצת האנשים שקנו רכב ללא נסיעת מבחן .:twisted:

תתחדש ‚ רכישה מעולה !

:fadein:
  • תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

3 שנים בלי טסט זה חיסכון של בדיוק 288 ש"ח.

את האגרות אתה עדיין משלם.

מה שכן, חוסר צורך בהתעסקות עם סוחרים/בדיקות/יד2/מוכרים/קונים/מוסכים שווה הרבה בפני עצמו, וזאת כנראה הסיבה שהרבה מעדיפים אוטו חדש, גם אם זאת מיני ברמת גימור בסיסית עם מנוע 1.0.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כרומני גאה (למדי..לא נגזים..) וכמי שהכיר באופן אישי את הקטסטרופות מבית דצ'יה שהובאו ב-3 הגלים ('79, '82, '88) ומכיר מזה שנים רבות את המותג ברומניה מכוח ביקוריי הרבים שם, אני חייב לומר שהשוק הישראלי (ולפחות רוב חברי הפורום) מגלה "בגרות" רבה ופתיחות ובוחן את המכוניות לפי מה שהן באמת ולא לפי ההסטוריה והמוניטין הלא מחמיאים בעבר. אם לפני כמה שנים הייתם אומרים לי שדצ'יה תיחשב כמותג לגיטימי ואף תזכה לתשבוחות יחסיות (כלומר יחסית לקבוצת המחיר שלה), לא הייתי מאמין, גם לא לרגע.המותג אכן עובר מזה שנים אבולוציה ושינויים , כולם לטובה.מעניין איך יתנהג המותג בשוק המשומשות.

את האמת, אני מסכים איתך מאוד. אני מאוד מופתע מהקבלה שיש בארץ לדאציה. אני למשל (ואני מאמין שחלק קטן מעם ישראל) עדיין סוג של פרימיטיב בתחום ונמנע מרכבים שמקורם לא ממזרח אסיה בעיקר מסיבת האמינות והסחירות, אבל ראה הפלא, מסתבר שאם אתה מוכר פריט סביר, במחיר זול (הדאסטר והסנדרו לדוגמא), עם ישראל באמת מוכן להיגמל מההרגל ה"רק יפני" (שהחל להסדק בעזרת יונדאי והשיווק המעולה של הקיה). בסך הכל, המרוויח העיקרי בכל הסיפור הזה, זה הצרכן, ובטווח האסטרטגי המשווק. שמישהו יסביר ללובינסקי וסמל"ת שככה מכניסים מותג לארץ (ע"ע הכשלון של MG ולאנציה). אגב אני לא זוכר איפה קראתי את זה, עשו השוואה בטיפולים תקופתיים של סובארו XV והדאסטר, הדאסטר הייתה זולה משמעותית. ח"ח קרסו!

פורסם

ראיתי היום בעיתון פירסומת לניסאן מיקרה: "סופר מיני במחיר של מיני" - 59,990 ש"ח כולל BT/אננדרויד/מובילאיי בימקום 75K.

אז רואים שדאציה משפיעה לטובה על השוק לטובתנו לא?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

המיקרה נמכרת במחיר הזה כבר למעלה מחצי שנה, הרבה לפני הופעת הדאצ'יה סנדרו 1.2 לחיינו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ראיתי היום בעיתון פירסומת לניסאן מיקרה: "סופר מיני במחיר של מיני" - 59,990 ש"ח כולל BT/אננדרויד/מובילאיי בימקום 75K.

אז רואים שדאציה משפיעה לטובה על השוק לטובתנו לא?

זו הסיבה שנכנסתי לשרשור הזה עכשיו.

רציתי לכתוב לגבי זה.

לגיסתי יש מיקרה בת שנה וביקשתי מהם נסיעת מבחן.

בכנות, הייתי מעדיף את הדאצ'יה.

פורסם

דאצ'יה עם תיבה אוטומטית תשבור את השוק לחתיכות קטנות.

אם מישהו יציע רכב אוטומטי ב-60-62K לרכב חדש לגמרי, הוא יגרור את כל השוק למטה - כולל חיסול כמעט מיידי של כל שוק המשומשות שיש בליסינג. רוב האנשים שקונים קיה ריו אוטומטית (לדוגמא) בת 3 ב-50K, יעדיפו להוסיף עוד כמה גרושים ולקבל רכב עם 0 ק"מ וכמובן אחזקה זולה יותר - רק החיסכון על טיימינג\צמיגים\מצבר מגיע כמעט להפרש בין חדש למשומש.

פורסם
המיקרה נמכרת במחיר הזה כבר למעלה מחצי שנה, הרבה לפני הופעת הדאצ'יה סנדרו 1.2 לחיינו.

נמכרה ב60K ללא מולטימדיה ומובייל איי,

המבצע כרגע מתרכז באיבזור היחסית גבוה ללא תוספת מחיר.

פורסם
ראיתי אחת כזו לבנה נוסעת מולי בסופ"ש וגם עם סיומת 37. רכב יפה מאוד.

stio- תאמת אני עם סיומת 37.

אך עדיין לא הדבקתי את המדבקות מקארספורום, צריך להחליף את מסגרת הרישוי שיושבת על הניסאן, ולשים בדאציה, איך שאפתנה אבצע זאת.

• תוכן חדש...