Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מבקש חוו"ד על מגרש רכב בשם רכב ח"י, המגרש נמצא בגולומוב בתל אביב.

על פניו נראה מגרש שעובד טוב, נותן אחריות לרכבים ומתחייב לרכישה חוזרת - לא בוצעה בדיקה לפני רכישה.

עשיתי חיפוש באינטרנט ובאתר לא מצאתי מידע.

מישהו מכיר, ניסה?

ממה מומלץ להזהר?

הרכב שאני רוצה הוא רכב מיד פרטית שעד שהספקתי להגיע לראות אותו נמסר למגרש - ככה שלא ראיתי את הבעלים האמיתיים אבל סגרנו בנינו את המחיר בטלפון(הבעלים אמר שקנה רכב מאותו מגרש ויתקזז במחיר של הרכב החדש).

פורסם

שכן שלי, וילדיו עובדים עם המגרש הזה כבר זמן רב, ומאד מרוצים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חובה לבצע בדיקה פרטית ביוזמתך במכון שאינו סמוך למגרש.

ה"הבטחה" לקניה חוזרת היא בדיחה, תקנה רכב ב 199 אלף, תחזור אחרי שבוע/ חודש/ שנתיים, הוא יסכים לקנות את האוטו בחזרה ב 1000 ש"ח, הוא את שלו עשה, הוא עמד בהבטחה ל"קניה חוזרת".

כל מגרש הוא בבחינת כבדהו וחשדהו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ZVIT, תודה רבה- הרגעת אותי מעט. המגרש נמצא באיזור רחוב המסגר, כן?

ומאיפה אתה\את אם אפשר לשאול?

bagira, ההבטחה היא לקנייה של הרכב לפי המחירון פחות סכום ההנחה שקבילת.

המחירות 200K וקנית ב 199K, המחירון ירד ל150K יקנו ממני ב149K.

ברור לי שכל מגרש זה בבחינת "כבדהו וחשדהו"- והבדיקה תיעשה במקום המתאים לי לאחר הרכישה (מבחינה חוקית אם מתגלה בעייה רצינית ניתן לבטל את הרכישה, לכאורה).

פורסם

המגרש אכן ברח' המסגר. צודק בגירה שבכל קניה מסוחר צריך לנהוג משנה זהירות - גם אם יש עליו המלצות, כיבאמת הסוחר בד"כ יודע מעט מאד על כלי הרכב שהוא מוכר, ומה שהוא מספר לך זה מה שהוא מקווה שנכון.

לפחות אצל השכן שלי העניין של קנייה חזרה עובד, אבל זה בד"כ תקף אם אתה רוכש ממנו רכב אחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא מתווכח עם בגירה - ההפך באתי לקבל מידע...

במקרה הזה קבלתי מידע גם מבעל הרכב.

כמו שאמרתי הבדיקה תיעשה אצל אדם הוגן שאני מכיר:-).

באותה נשימה- איך פורד מונידאו 2011 דגם טרנד (המפואר יותר), מנוע 2300 ללא טורבו?

פורסם

bagira, ההבטחה היא לקנייה של הרכב לפי המחירון פחות סכום ההנחה שקבילת.

המחירות 200K וקנית ב 199K, המחירון ירד ל150K יקנו ממני ב149K.

זה כתוב שחור על גבי לבן בחוזה הרכישה?

והבדיקה תיעשה במקום המתאים לי לאחר הרכישה (מבחינה חוקית אם מתגלה בעייה רצינית ניתן לבטל את הרכישה, לכאורה).

כתבת בעצמך "לכאורה" כי אתה מבין שזה לא חד וחלק, אז למה לבצע את הבדיקה לאחר הקניה?

אין בזה שום הגיון.

פתח לצרות, גדולות!

אבל היי, אם אתה זורק ככה בקלות 150K ש"ח בידיעה שהאוטו בסדר, או לא בסדר ושתקבל את הכסף בחזרה, או שלא, אז תפדאל, תהנה מהחיים, לרובנו זה סכום שמדקדקים בקוצו של יוד לפני שמשחררים את הכסף, במיוחד ברכישת רכב, במיוחד ברכישה ממגרש.

אשריך!

פורסם

קודם כל - זה ממש לא הסכום ואפילו לא קרוב אליו :), שנית מעדיף שהבדיקה תיעשה במגרש הביתי שלי.

הסוחר הודיע בחגיגיות שאם אבצע בדיקה ההתחיבות לאחריות תהיה על מכון הבדיקה ולא עליו ואני מעדיף את האחריות שלו.

פורסם

מחשיד משהו. מה זה האחריות תעבור למכון?

בכל מגרש של חברה שמכבדת את עצמה נותנים אחריות גם אם אתה לוקח למכון בדיקה. משהו לא נראה לי בסיפור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הסוחר הודיע בחגיגיות שאם אבצע בדיקה ההתחיבות לאחריות תהיה על מכון הבדיקה ולא עליו ואני מעדיף את האחריות שלו.

קח את הכסף וברח!!!

תנאי כזה זה לא אור אדום, זה הרבה יותר מזה!!!

פורסם

מוכר שמציב לך תנאים בכדי שלא תבצע בדיקה הוא מוכר שבמקרה הטוב ביותר, מסתיר משהוא בנוגע לרכב.

ומוכר שמנסה להסתיר ולא לאפשר לך לגלות הוא מוכר שגם לא יחזיר לך גרוש מהכסף.

לא מכיר כלל את המגרש המדובר אבל עם תמרורי האזהרה שכאן, אני מנסה לחסוך לך את עוגמת הנפש ולפורום את שרשור ה"סוחר רכב עבד עליי, הלכו XX אלף ש"ח" שנפתחו פה לא פעם, לא פעמיים וגם לא מאה פעמים, הרבה יותר.

פורסם

לפני כשנתיים הרצתי שרשור בפורום על מגרש כלשהו בחיפה (נראה לי שהוא היה ממוקם ברחוב אלנבי), מצאתי שרשור של בחור שמספר שהוא רכש ממנו רכב (אם אני זוכרת נכון היה מדובר בגרנדה פונטו) כשהסוחר אמר לו שאם הוא לוקח את הרכב לבדיקה במכון שהוא ישלח אליו יקבל חצי שנה אחריות, אם יבדוק במכון שהקונה יבחר לא יקבל אחריות או רק חודשיים.

השרשור נפתח כמובן בעקבות בעיה שצפה ברכב בגלל שהקונה בחר ב"אחריות" של המגרש ולא בדק את הרכב במקום מטעמו.

אם מישהו זוכר את המקרה, אשמח שיצרף קישור, לצערי לא הצלחתי למצוא אותו.

בנימה יותר אישית, כמו שאמרו קודם, נראה שהסוחר מנסה להסתיר משהו, אני חושבת שכדאי לחסוך את הכסף של הבדיקה ולהמשיך הלאה. מה תעזור לך האחריות שלו של חצי שנה? זה הזמן שאתה מתכוון להחזיק את הרכב? מה יהיה אחרי שחצי השנה תסתיים ותגלה במכירה או לא עלינו בתאונה שהרכב שלך היה פעם שני רכבים שונים?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...