Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, הבוקר התפוצץ לי צמיג. לפני שלושה חודשים החלפתי את כל הרביעיה והם במצב מצוין בלי שחיקה ואני מעוניין להחליף רק את זה שהתפוצץ. האם חייבים להחליף את הצמיג לאותו הדגם שיש בכול הרביעייה או שזה לא נורא?

טויוטה לנד קרוזר - צמיגי כביש.

תודה

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

שאלה בעיייתית שמצריכה עוד מידע

האם הצמיג על ציר אחורי או לא? כמה קילומטר נסעת מאז ההחלפה (שטח או רגיל)? האם זה 4x4?

פורסם

הצמיג על הסרן הקידמי. לא יותר מ 7 אלף ולדעתי פחות. צמיג כביש אבל נסע קצת בשטח. 4×4 קבוע

פורסם

ברכב בעל הינע 4X4 קבוע על כל הצמיגים להיות זהים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם הצמיגים ממש חדשים (כמו שזה נשמע) - אז אני ממש לא בטוח שיש כאן עניין גם בהתחשב במערכת ההינע ו/או בסרן שעליו היה הצמיג שהתפרק.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הותקנובסוף אוקטובר והרכב לא נסע הרבה. תודה רבה

פורסם

ובהמשך למה שאיתמר כתב, מתוך ספר רכב (עמ' 353):

אין לערבב בין צמיגים של יצרנים, דגמים ותבניות מדרס שונים.

בגרמניה, תקן StVZO מונע את השימוש בצמיגים בעלי מבנה שונה, כמו גם את הערבוב בין בין סוגי צמיגים שונים.

בחוברת "הצמיג והטיפול בו" מטעם משרד התחבורה, שהינה בגדר חוברת הנחיות/המלצות לבעלי המקצוע רשום כך:

משרד התחבורה מחייב הרכבה של צמיגים בסרן מניע או ברכבים בעלי מערכת הנעה קבועה לכל הגלגלים (AWD), צמיגים הזהים מבחינת מבנה (כולל סוליה/מדרס גומי), המידה, קוד המהירות קוד העומס ודרכי השימוש בצמיגים כפי שאישר היצרן של כלי הרכב.

בקיצור, רכוש צמיג זהה לשאר ומקם אותו מול צמיג עם השחיקה הנמוכה ביותר.

פורסם

אם זה פחות מ10 אלף אפשר להחליף רק צמיג אחד אבל חובה שיהיה בדיוק אותו דגם כמו היתר. אם זה יותר צריך להחליף את כל ה4.

פורסם
איך קורה מצב שצמיג תקין חדש וטרי מתפוצץ ?

זוהי שאלת השאלות. אלא אם פות"ש נסע מרחק רב במהירות גבוהה כאשר הצמיג לא היה מנופח כנדרש - יש כאן סיבה לדאגה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא אני נהגתי. הצמיג היה מנופח כראוי והיה קרה על הכביש והרכב החליק וכתוצאה מזה הצמיג פגע במהירות קצת גבוהה במדרכה גבוהה.

פורסם

אם זה לא קרה באשמתך - פנה למקום שבו קנית את הצמיגים ודרוש צמיג חדש במסגרת האחריות. צמיג לא אמור להתפוצץ אחרי 3 חודשים.

פורסם

הרכב החליק, למרות זאת האחריות תהיה תקפה??

דיברתי עם המקום שממנו קניתי והם אמרו שאין אחריות על דבר כזה. אם ככה אני לא מבין מתי האחריות כן תקפה. אשמח לעזרה בנושא.

פורסם

האחריות באמת אינה מכסה דברים כאלה, ובצדק. קנית כוס של Stölzle במחיר שערורייתי, הגעת הביתה ותוך כדי שאתה מוזג לתוכה Brut Champagne היא מחליקה לך מהיד ומתנפצת לרסיסים - האם תחזור לחנות ותתבע לקבל כוס חדשה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מסכים איתך. תודה רבה חברים אנסה למצוא צמיג מאותו דגם.

• תוכן חדש...