Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך את חכמי הפורום למען סוגייה די מעניינת:

החבר הכי טוב שלי פדה השבוע את הפיקדון האישי שהגיע לו בתור חייל לאחר 5 שנות שחרור.

הסכום שהוא הוציא היה גבוה משמעותית ממה שהוא היה אמור לקבל.

האם הם יכולים לעלות על הטעות מתישהו בעתיד ולדרוש את הכסף חזרה? מה יקרה אם הוא יבזבז את הכסף בנתיים?

יש תקופת זמן שבה אם לא פנו אליו אז הכסף מובטח?

פורסם

מה הסכום, הוא לוחם, תומך לחימה או ג'ובניק?

השלים שירות מלא?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שים לב שהפיקדון צמוד למדד במהלך 5 השנים האלה, כך שתמיד הסכום יהיה גבוה יותר.

פורסם
מה הסכום, הוא לוחם, תומך לחימה או ג'ובניק?

השלים שירות מלא?

ג'ובניק, השלים שירות מלא.

שים לב שהפיקדון צמוד למדד במהלך 5 השנים האלה, כך שתמיד הסכום יהיה גבוה יותר.

הטעות היא לא בכמה עשרות או מאות שקלים.

חברים - בוא נצא מנקודת הנחה שידוע בוודאות שנעשתה טעות - מה ההתנהלות מכאן?

פורסם

אצלי היה הבדל של מעל 1000 שח. אם תגיד מה הסכום נידע אם זה הגיוני או לא (פחות או יותר). בכל אופן אני לא מבין למה הסודיות

פורסם
קשה להאמין שיוכלו לדרוש ממנו להשיב כספים שנמשכו מהפקדון.

בת זוגי קיבלה לחשבון הבנק שלה סכום כפול בזמנו. לאחר מספר ימים, נעלם כלא היה.

פורסם (נערך)

בשביל 1000 שקל הוא לא היה נכנס לסטרס. הפרש בין מה שהוא היה אמור לקבל לבין מה שהוא קיבל בפועל עומד על מעל 10K שקל ולכן הדחיפות.

מבקש עצות ממי שיש לו ידע מקצועי ומהימן או נסיון במקרים כאלה, לא מספיק לי תשובות שמתחילות ב"לא נראה לי ש../ קשה לי להאמין ש..." .

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם
בת זוגי קיבלה לחשבון הבנק שלה סכום כפול בזמנו. לאחר מספר ימים, נעלם כלא היה.

קיבלה לחשבון הבנק = משכה מהפקדון?

או הופיע בחשבון הפקדון?

פורסם
קיבלה לחשבון הבנק = משכה מהפקדון?

או הופיע בחשבון הפקדון?

מצטרף לשאלה, הבחור קיבל טופס עם הסכום המפורט בדואר וחשב שכשיבוא לפדות את הפיקדון תתברר הטעות במערכת הממוחשבת. להפתעתו הוא יצא מסניף הבנק עם צ'ק בנקאי על הסכום הנקוב.

פורסם

אני הייתי מתקשר ליחידה להכוונת חיילים משוחררים ובודק את העניין.

אם מגיע- מברוק.

אם לא- שיתקנו ויקבל מה שמגיע לו.

פורסם

ג'ובניק אמור לקבל כ20 אלף שקל. אם בתור ג'ובניק הוא קיבל בערך 30 (פקדון של לוחם) אני מציע בחום לחבר שלך לא להיות רעב לכסף ולבדוק אם זה באמת מה שמגיע לו, יש מקרים בודדים שמעניקים יותר ממה שצריך ויש סיבה מוצדקת לזה, הכל רשום להם.

שיפנה לקרן להכוונת חיילים משוחררים וישאל.

אם אין לו חשק לשאול בצורה ישירה "למה נתנו לי יותר" שישאל באופן עקיף, למשל שישאל כמה מגיע לו, ואיך זה מחושב או משהו בסגנון.

ממליץ לא להתעסק עם המערכת הזאת, כי אם במידה ובאמת קיבל יותר ממה שצריך, במידה ויעלו על זה בהמשך - ימצצו ממנו את כל סכום ההפרש+קצת דם על הדרך.

פורסם

אני לא הייתי מדווח אבל שם בפיקדון לכמה שנים . אם אף אחד לא מדבר זכה . אם עולים על הטעות לא נכנס לויכוכים מיותרים ומחזיר

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...