Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שעורים נוספים בחיים שכדאי לך ללמוד. אחד מהם זה "פריירים לא מתים, הם מתחלפים". יש אחרי מספיק שנות ניסיון כדי להבחין בין עבודת חאפר, לעבודה איכותית. את אחת מהמכוניות הראשונות שלי, פונטיאק גרנד-אם שנת 74, צבעתי "בהזדמנות" אצל צבעי תל אביבי במחיר של 1000 ש"ח לכל הרכב. מאז למדתי דבר אחד או שניים. לא היה עולה על דעתי לפרסם את עלות העבודה עבור פותח השרשור, אלמלא ידעתי שמדובר בבעל מקצוע, מקצועי ביותר, שמשתמש בצבע איכותי, במספר שכבות, כולל שכבת לכה במקומות שצריך וזה כמובן לאחר ששייף, ליטש, שטף, ייבש, מרק ושמנדרק את הרכב. אני שמח שהצבעי שהסביר לך מדוע הוא לוקח יותר מהצבעי הזול, צובע במספר שכבות ולא צובע רק את השריטה, אבל עדיין זה לא מסביר מדוע הוא לוקח כל כך הרבה כסף עבור עבודה, שהצבעי שלי לוקח עבורה רק חצי?

כדי שתוכלו לבחון את אמינותי ואת איכות עבודתו של החבר שלי, אשמח להפנות אליו כל אחד ואחת מכם שירצה תיקון איכותי לרכב שלו, מבלי להוציא אלפי שקלים עבור זה.

ארז רונן

פורסם

אדון ארז איזה צבע תותח יש לך לפי תמונה הוא יודע איזה פומולה יש בצבע הנ"ל

נא הרי אי אפשר לשכנע משוכנעים

תהיה בריא אתה והצבעי שלך הכל בסדר כנראה שהמצאתם את הגלגל

פורסם

על מה בדיוק אתה כועס?

על זה שיש בעלי מקצוע שמוכנים להרוויח, מבלי לפשוט את עורם של הקליינטים שלהם?

על זה שיש בעלי מקצוע שיכולים לתת הערכה מושכלת, גם מבלי לדעת את הפורמולה? (ובמידה וטעו טעות פטאלית, יודעים להודות בטעות?)

על זה שגם אם בפורמולת הצבע יש אבקה, זה לא מכפיל את עלות הצביעה?

על זה שיש שמאים שמביישים את המקצוע?

על מה אתה כועס בדיוק?

אתה יכול להמשיך ולתת הערכות מחיר לתיקון על פי האינטרסים שלך, כי כמו שכתבתי קודם, פריירים לא מתים...

בכל מקרה, אם תדפוק בטעות רכב, אתה יכול לשלוח אותו לחבר שלי, אני בטוח שתהיה מרוצה מהתוצאה.

ארז רונן

פורסם

לא כועס אל כלום

אל זה שיש אנשים שלא מבינים כלום ומדברים המון

אתה בטח מתקשר לרופא ואומר לו יש לי כאב ראש שבועיים ברציפות ומצפה לפתרון בטלפון

ויותר מזה העבקשה מיקרת את את עלות הצבע

ויותר גרוע מזה שאם במקרה כל שהוא אני פעם ביצעתי שמאות אצל חבר שלך במוסך אני בטוח שהוא לא בא ואמר לי ב 400 ש"ח אני צובע חלק

והכי מעצבן זה שאתה התחלת עם שטויות וממשיך לדבר שטויות

פורסם

וארז האינטרס שלי היחידי זה שהלקוח שלי יהיה מרוצה ולא צובע במוסכים שלוש אצבעות מרעננה , שאחרי 3 חודשים אני כשמאי מכובד וגם בורר בבית המשפט יעמוד כמו גולם ויסביר למה הצבע התקלף בגלל חברים בעלי מקצוע שיש לך

פורסם

אז אתה כן כועס...

בגלל שדעתי לא כדעתך, אני מדבר שטויות... הבנתי.

אני מקווה שלמקצוע שלך, אתה מתייחס יותר ברצינות, כי הפוסל, במומו פוסל. עם אותן טענות שאתה מפנה לחבר שלי, שכביכול אינו יכול לתת הערכת מחיר לתיקון זניח, בהסתמך על תמונה, אתה משתמש באומרך, שתאלץ לעמוד כמו גולם בבית משפט ולהסביר למה הצבע מתקלף... כאילו מה? כל בעלי המקצוע שממוקמים שלוש אצבעות מרעננה, פסולים בעיניך?

ארז רונן

פורסם
על מה בדיוק אתה כועס?

על זה שיש בעלי מקצוע שמוכנים להרוויח, מבלי לפשוט את עורם של הקליינטים שלהם?

על זה שיש בעלי מקצוע שיכולים לתת הערכה מושכלת, גם מבלי לדעת את הפורמולה? (ובמידה וטעו טעות פטאלית, יודעים להודות בטעות?)

על זה שגם אם בפורמולת הצבע יש אבקה, זה לא מכפיל את עלות הצביעה?

על זה שיש שמאים שמביישים את המקצוע?

על מה אתה כועס בדיוק?

אתה יכול להמשיך ולתת הערכות מחיר לתיקון על פי האינטרסים שלך, כי כמו שכתבתי קודם, פריירים לא מתים...

בכל מקרה, אם תדפוק בטעות רכב, אתה יכול לשלוח אותו לחבר שלי, אני בטוח שתהיה מרוצה מהתוצאה.

תקרא ותבין

פורסם
וארז האינטרס שלי היחידי זה שהלקוח שלי יהיה מרוצה ולא צובע במוסכים שלוש אצבעות מרעננה , שאחרי 3 חודשים אני כשמאי מכובד וגם בורר בבית המשפט יעמוד כמו גולם ויסביר למה הצבע התקלף בגלל חברים בעלי מקצוע שיש לך

אדון שמאי מכובד + בורר:

לא עבקות - אבקות

לא יסביר - אסביר

לא יעמוד - אעמוד

פורסם

פותח האשכול..

הכל עניין של חזירות .. אני לא שמאי ולא צבעי ולא כל הגדרת בעל מקצוע שנוגעת לעניין המכה, אין לי ספק שאפשר לתקן בחצי מזה, גם בצבעים סופר ++ מקצועיים .

אצלי צבעו שטח פי 10 [או יותר] ממה שדרוש לרכב הנ"ל, מדובר בצבע אדום מטאלי.. והיום אחרי 3 שנים לא התקלף שום צבע.. והרכב ללא חניה מוצלת.

לפותח האשכול : גש לפחח אמין, תן לו את דגם האוטו והתמונות, תבקש הערכת מחיר לתיקון. תשלח לבעל הרכב וסע לשלום .

• תוכן חדש...