Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר החליף ברקסים אחוריים חבר שלו התיישב על ההגה ובטעות לחץ על הברקס .הבוכנה של הברקס נדחפה קדימה עד הסוף איך ניתן להחזיר אותה?

פורסם (נערך)

איזה רכב?

מניח שאתה לא מדבר על תוף.

יש כלי\סט לכיווץ הבוכנה האחורית, אם חבר שלך החליף מניח שיש לו, אם אין לו אז לא עשה שיעורי בית טובים לפני.

מאיפה הוא בארץ?

צריך להחזיר אותה עד הסוף.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

אני שמח שיצאו בזול סה"כ, להיכנס לשבת בתוך אוטו על בוקים (במקרה הטוב) נשמע לי כמו מתכון לאסון.

לגבי הבוכנות - זה בטוח לא לפי הספר והטהרנים פה יזדעזעו, אבל מוסכניקים רבים מחזירים את הבוכנות בעזרת מברג גדול/לום קטן תוך הפעלת מנוף, לא עם הקצה כמובן. מקווה שאני מובן, זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע.

פורסם

זה נשמע פשוט, אך יש כלי מיוחד שמפעיל לחץ על כל שטח הבוכנה.

מברג מיועד לפתיחת ברגים, לא להחזרת בוכנה שברחה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

מחזק את חן, מומלץ להשתמש בכלי הייעודי שהוא כמו מלחציים רק הפוכים. או לפחות לשים רפידה ישנה על הבוכנה ולכווץ עם פלאייר משאבות.

בכל מקרה לדעתי בגלל שמדובר פה בקאליפר אחורי, כנראה שהבוכנה נכנסת בסיבוב כמו שרועי ציין.

אי אפשר סתם לדחוף אותה פנימה. אם אין לך את סט הכלים אז תיאלץ להשתמש בשפיץ פלאייר ארוך כדי להיתפס על שני החורים ולסובב תוך כדי דחיפה.

להבא מומלץ להצטייד בכל הכלים לפני העבודה, ולהרחיק מהאזור חברים עם פוטנציאל נזק.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

יכול להיות שמדובר ברכב עם בלם יד שפועל על הגלגלים הקידמיים, יכול להיות שיש קליפר עם בוכנה שחוזרת בסיבוב, יכולות להיות כמה וריאציות ולכן נתחיל בציון דגם הרכב, שנת ייצור וכותרת עניינית שמתארת את הביעה בשירשור חדש שיפתח.

בדרך כלל אני לא נועל אלא ממתין לתגובה של פותח השירשור אבל במקרה זה נועל כדי למנוע מתן המלצות שלא מתאימות לדגם הרכב הספציפי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...