Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד כדאי לקחת לבדיקה מטעמם ולא להסתמך על הבדיקה שלהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נשמע Too Good To Be True

נדיר מאוד שיש רכבי ליסינג שבמצב מושלם כפי שמתואר כאן

תבדוק עם מי הסוכנות שאתה בדקת עובדת ותסע למכון בדיקה אחר

פורסם
השאלה האם כל הליקוים שנמצאו במרכב זה בסדר או שזה מעיד על תאונה או בעיה באוטו?

לפי הבדיקה הזו היו לרכב רק כמה מכות פח שוליות שאין להן שום משמעות.

חוץ מזה, הרכב במצב של רכב חדש מהיבואן.

איך אמרו לך פה? Too Good To Be Truth

לך לבדיקה מטעמך, במכון אחר.

אם אחריה הרכב אכן במצב שמוצג בבדיקה המצ"ב- הוא מציאה אמיתית

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כמו שרשמו פה .. קח לבדיקה מטעמך. אני מתערב שאם הייתי לוקח למכון בדיקה הזה רכב מטעמי. רכב חדש מהחברה, ואפילו גורר אותו לשם. היו מוצאים יותר ליקוים

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם
נראה שהטופס מפוברק . אין חתימת הבוחן על הטופס .

לא הייתי מסיק מסקנות מרחיקות לכת כאלה...בכל מקרה כבר נאמר שהבדיקה מקלה, העדר החתימה לא מעיד על כך שהיא מפוברקת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בקיצור, אם לסכם לך את הכל, התוצאה של הבדיקה מעולה, ואם זו היתה בדיקה מטעמך היה שווה ללכת על הרכב.

מכיוון שהבדיקה מומנה ע"י חברת הליסינג האמינות שלה לא שווה הרבה.

A3

A4

פורסם
בחיים שלי לא ראיתי בדיקה כזו טובה. חוץ מתיקוני פחחות קלים לא ראו כלום יותר מדי טוב על גבול המחשיד.

יצא לי לראות בדיקות כאלה. בעיקר לרכבים שאני מוכר... אין סיבה שרכב בן 3 עם 50K שמטופל כמו שצריך לא יתן תוצאה טובה.

A3

A4

פורסם
בחיים שלי לא ראיתי בדיקה כזו טובה. חוץ מתיקוני פחחות קלים לא ראו כלום יותר מדי טוב על גבול המחשיד.

אני אגלה לך בשקט בשקט, שהרכב שלי יצא בבדיקה עם X רק בגלל פנסים דהויים ומצבר מקורי. (רכב בן 3.5 שנים עם 54 אלף ק"מ)

לא צריך להגזים, אם הרכב ננהג כראוי וטופל בזמן יש סיכוי טוב שגם הבדיקה במכון אחר תצא טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...